pontikodaimonas Δημοσ. 10 Μαΐου 2012 Δημοσ. 10 Μαΐου 2012 Καλησπερα σας! Ειμαι 18 ετων και λογω πανελληνιων εχω να ασχοληθω με βιντεοπαιχνιδια πανω απο ενα χρονο. Σκεφτομαι λοιπον τωρα που θα τελειωσω να ξεκινησω καποιο παιχνιδι(παντα για υπολογιστη και διαδικτυακο δηλαδή να εχει μεσα και αλλα ατομα με τα οποια θα μπορω να ανταγωνιζομαι κτλ). Παλια επαιζα Lineage 2 και θα ηθελα κατι αναλογο (αν και δεν αποριπτω την ιδεα να επιστρεψω στα "πατρια" εδαφη). Συγκεκριμενα θελω ενα παιχνιδι που να επιλεγω καποιον χαρακτηρα, να του ανεβαζω επιπεδα, να μαχομαι με αλλα ατομα και πανω απ' ολα να μην εχει ΤΕΛΟΣ (α! και αν γινεται να ειναι FREE) να μπορω δηλαδή να απολαμβανω τους κοπους μου. Επειδη οπως ανεφερα εχω αρκετο καιρο να ασχοληθω με το θεμα δεν γνωριζω τι κυκλοφορει τωρα στην αγορα, θα ηθελα να μου προτεινετε οτι πιστευετε πως μπορει να ικανοποιησει τις προσδοκιες μου. Καθε προταση δεκτη (αν μπορειτε να δώσετε και καποια περιγραφη, link,video ετσι ωστε να δω gameplay) Ευχαριστω εκ των προτερων! Σχετικά links: Ένα παλιό σχετικό thread (που κλειδώθηκε γιατί συνεχίζουμε εδώ): Free MMORPG
kjtzemis Δημοσ. 10 Μαΐου 2012 Δημοσ. 10 Μαΐου 2012 μιας και ζητησες free θα σου προτεινα το LOL (league of legend) εγω προσωπικα δεν παιζω το συγκεκριμενο παιχνιδι αλλα ουτε καποιο αλλο παρομοιο του γιατι δεν μαρεσουν τετοιου τυπου παιχνιδια αλλα ειπα μηπως μπορεσω να σε βοηθησω
zeniath Δημοσ. 10 Μαΐου 2012 Δημοσ. 10 Μαΐου 2012 Lord of the Rings Online Dungeons & Dragons Online Age of Conan Warhammer Online μερικά από τα free to play MMO που ζητάς, έχει ακόμα πάρα πολλά ψάξου λίγο και βρες αυτό που σου αρέσει. Το να ξεκινήσεις L2 εν έτη 2012 είναι απλά χαζό
L-Griever Δημοσ. 10 Μαΐου 2012 Δημοσ. 10 Μαΐου 2012 Τα παιχνίδια Lineage II και Aion:The Tower of Eternity μπορείς να τα παίξεις γιατί έγιναν free to play. Sent from my iPod touch using Insomnia
pogasgeo Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2013 Καλησπερα θα ήθελα τη γνωμη σας για τα καλύτερα free to play mmo games.
skiabox Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2013 Dota 2 φυσικά.Μιλάμε για παιχνιδάρα ολκής.
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2013 Moderators Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2013 Star Trek Online και DC Universe Online είναι συμπαθητικά.
johnnyman Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2013 Blacklight Retribution!!πολυ καλο! https://register.perfectworld.com/blad
myst77 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2013 Επιλογή MMO free to play Ρε παιδιάΨάχνω παιχνίδι για να παιξουμε με τη παρέα και να είναι free.Έχοντας παίξει χρόνια wow ψαχνω κατι κοντινο.Μας ενδιαφερει κυριως PvE, dungeons. Να υπαρχει "διαχωρισμος" tank,dps, healer στο party.Επισης να εχει σχετικα μεγαλο end play.Εχουμε παιξει guild wars 2 και δεν μας αρεσε στα dungeons,ουτε οτι δεν εχει σε ικανο βαθμο τον παραπανω διαχωρισμο, ουτε το end play.Δοκιμασαμε λιγο το tera, καλο φανηκε. Τι λετε γι'αυτο;Κατι αλλο να προτεινετε συμφωνα με τα παραπάνω;ΕυχαριστωSent from my Galaxy Nexus using Insomnia
SOCRATIS1000 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2013 το τερα ειναι πολυ καλο,με φοβερο pvp,parties,δεν ειναι τοσο παιδικο οσο το guild wars.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα