Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλησπερα παιδια λοιπον βρηκα και κατεβασα μια εφαρμογη που χαμηλωνει τις ταχυτητες των IP που ειναι συνδεδεμενες σε ενα δικτυο και την ενεργοποιησα, δουλευει αψογα...αυτο που θελω να ρωτησω ειναι: σε δημοσιο δικτυο που ειμαι σευνδεδεμενος και το κανω αυτο, ειναι παρανομο;μπορει να μπλεχτει αστυνομια;; και να με παει αυτοφορο;;οποιος ξερει ας μου πει σας παρακαλω πολυ...

• Απαντ. 30
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.

ναι οκ φιλε, αλλα θελω να ξερω ειναι παρανομο αυτο;;εμπλεκονται αστυνομιες εισαγγελεις και τετοια;;;

δηλαδη αν το κανω τι μπορει να με κανουνε και ποιοι;;αν δεν μπλεχτει αστυνομια σε τι επιβαρυνομαι εκτος απο τους κατοικους που θα μου λενε διαφορα;;

Δημοσ.

ναι οκ φιλε, αλλα θελω να ξερω ειναι παρανομο αυτο;;εμπλεκονται αστυνομιες εισαγγελεις και τετοια;;;

δηλαδη αν το κανω τι μπορει να με κανουνε και ποιοι;;αν δεν μπλεχτει αστυνομια σε τι επιβαρυνομαι εκτος απο τους κατοικους που θα μου λενε διαφορα;;

δεν νομίζω να καταλάβει κανείς οτι εσύ έβαλες πρόγραμμα.

το πιθανότερο είναι να παίρνουν τηλέφωνο στο παροχο.

βεβαια μπορει να ερθει και τεχνικος για ελεγχο

τα παρακατω δεν τα ξερω.

Δημοσ.

Απάλευτες καταστάσεις έτσι; Μόνο στην Ελλάδα!

Unforgiven για να καταλάβω, η κατάσταση είναι ως εξής;

1. Συνδέεσαι σε ένα δημόσιο δίκτυο. Δηλαδή όχι απλά δεν είναι δικό σου, αλλά μπορεί ίσως να εξυπηρετεί αρκετό κόσμο.
  2. Και στο δίκτυο αυτό όπου είτε έχεις μπει απρόσκλητος είτε το μοιράζεσαι με άλλους τους γράφεις όλους στα τέτοια σου και το μόνο που σ' ενδιαφέρει είναι να κατεβάζει γρήγορα η πάρτη σου.
  3. Πράγμα το οποίο ακόμα και σκύλος καταλαβαίνει ότι είναι σίγουρα και ανήθικο και παράνομο.
  4. Και παρόλα αυτά το μόνο που σ' ενδιαφέρει είναι "να μη σε πάνε μέσα". Ας μη γίνω γραφικός ρωτώντας αν έχεις και κανέναν ηθικό ενδοιασμό.
  5. Και το κερασάκι στην τούρτα: όχι μόνο δε μπορείς να βρεις την απάντηση μόνος σου αλλά ρωτάς και στο insomnia λες και είναι δικηγορικός σύλλογος και θα πάρεις από κανέναν απάντηση στην οποία μπορείς να βασιστείς με σιγουριά.

Αν όντως είναι έτσι, μπράβο αγόρι μου. Η Ελλάδα χρειάζεται περισσότερους σαν και σένα: απρόσβλητη ηθική, ανάληψη ευθυνών και πάνω απ' όλα ικανότητα σκέψης. Τίποτα άλλο δεν έχω να πω.

• Like 18
Δημοσ.

defacer εισαι πανηλιθιος και δεν ξερεις για ποιο λογο το κανω αυτο οποτε καλυτερα να του ραψεις το στομα σου....περιμενω απαντηση σιγουρη οποιος ξερει να απαντησει παρακαλω..

Το τι είναι ο καθένας, επειδή δε μπορούμε να το μαντέψουμε όπως προσπαθείς να κάνεις παραπάνω, αναγκαστικά το κρίνουμε απ' αυτά που γράφει. Αυτό ισχύει και για μένα αλλά και για σένα.

Απο κει και πέρα αν έχεις να πεις κάτι παραπάνω από το να επιβεβαιώσεις το #5 μου εδώ είμαστε.

• Like 3
Δημοσ.

Unforgiven21 μην κολλας σε τιποτα...μη σου πω βαλε και κωδικο να μπαινεις μονο εσυ...

Παντως απο αυτα που εχεις πει μεχρι τωρα μην περιμενεις να σου απαντησει κανεις σοβαρα...

• Like 1
Δημοσ.

Δηλαδη, πιστεψατε οτι βρηκε εφαρμογη που κανει απο το ιδιο του το pc κατι καλυτερο απο το QoS πανακριβων ρουτερ σε δημοσια δικτυα/hotspots ή εστω και οικιακο δικτυο ?

• Like 5
  • Moderators
Δημοσ.

Δηλαδη, πιστεψατε οτι βρηκε εφαρμογη που κανει απο το ιδιο του το pc κατι καλυτερο απο το QoS πανακριβων ρουτερ σε δημοσια δικτυα/hotspots ή εστω και οικιακο δικτυο ?

Agreed, εκτος και εαν η εφαρμογη πετυχαινει πραγματα που το ιδιο το TCP/IP δεν μπορει να κανει.

• Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...