Προς το περιεχόμενο

Lenovo (i5 3210M, 6Gb Ram, 1TB, Nvidia GT 630) ~ 555 ευρώ

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Το 15άρι Lenovo Z500 βγαίνει στα 550-560 ευρώ (1.15 η λίρα).

Αντίστοιχα μηχανάκια στο skroutz πάνε στα 700 κοντά..

Στο link βρήκα μερικά αλλά δεν είναι ακριβώς ίδια σε όλα. Πχ το πρώτο του skroutz με τα 680 έχει άλλη κάρτα γραφικών.

• Like 1
  • Απαντ. 41
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Δεν ξέρω γιατί δεν έχει σχολιάσει κανείς, αλλά θεωρώ οτι είναι αρκετά καλή προσφορά,

Δεν θα έπερνα ποτέ laptop χωρίς ανεξάρτητη κάρτα γραφικών.

• Like 2
Δημοσ.

Καλά,εξαρτάται και την ανεξάρτητη βέβαια πλέον,μιας και οι ενσωματωμένες έχουν ανέβει πολύ με τους Ivy και την HD4000.Πολλά μέσης κατηγορίας λαπτοπ τα δίνουν π.χ με την Geforce 610 η οποία είναι χειρότερη συνολικά.Ή με άλλες entry-level ανεξάρτητες οι οποίες δεν έχουν μεγάλη διαφορά.Γενικά η ψαλίδα έχει κλείσει αρκετά στις νορμάλ απαιτήσεις,για τους πιο απαιτητικούς μια καλή ανεξάρτητη είναι φυσικά ακόμα η μόνη επιλογή.

Για το λαπτοπ του θέματος συμφωνώ κι εγώ,είναι καλή περίπτωση και νομίζω φρέσκο μοντέλο.

Δημοσ.

Μήπως είναι ίδιο με αυτό που είχε ο Κωτσόβολος τα Χριστούγεννα στα 599; Το σασί εννοώ.

Πάντως με εκείνο διαβάζω πολλή γκρίνια για την κάρτα δικτύου.

Δημοσ.

Δεν ξέρω γιατί δεν έχει σχολιάσει κανείς, αλλά θεωρώ οτι είναι αρκετά καλή προσφορά,

Μια χαρά είναι η τιμή του....αλλά λεφτά δεν υπάρχουν

Δημοσ.

παιδια με ευκαιρια αυτο, μια γενικη ερωτηση. Το keyboard layout των laptop απο το amazon uk και η πριζα των τροφοδοτικων ειναι τα ιδια με αυτα που εχουμε στην Ελλαδα;

Sent from my iPad using Insomnia

Δημοσ.

επειδη εχω ενα ιδιο σαν και αυτο 

http://www.insomnia.gr/classifieds/laptops/variouslaptops/124080-%CF%83%CF%86%CF%81%CE%B1%CE%B3%CE%B9%CF%83%CE%BC%CE%AD%CE%BD%CE%BF-lenovo-g580-i3-3110m-4gb-ram-hd-4000usb-3-windows-8/

μπορω να πω το εξης εχει το ιδιο πληκτρολογιο χωρις το σηματακι απο #, @ αλλα απο τα αντιστοιχα αγγλικα

και η πριζα ειναι με πλακε αντι για στρογγυλα μαραφετια ( ακροδεκτες) με ενα ανταπτορα 1,5 ευρω το κανεις ελληνικοτατο

εμενα μου βγαζει τα εξης στοιχεια στα windows

Processor 6.9
Memory 5.9
Graphics 4.8
gaming graphics 6.2
hard disk 5.9

και εχει την 4000, αν κρινω απο το 7,0 που εχει η 5670 1gb ddr5 στον πυργο μου ειναι πολυ καλη

ΥΓ. για να μην προτρεχουν μερικοι εβαλα λινκ της αγγελιας γιατι βαριεμαι να γραφω ακριβως τα specs ή να τα κανω copy-paste και να γινει τεραστιο το post

Δημοσ.

Και εγώ της ίδιας άποψης είμαι σχετικά με την κάρτα γραφικών σε ένα laptop.

Στο συγκεκριμένο μου αρέσει αρκετά η εμφάνιση του πάντως. Απλό και κομψό για τα γούστα μου.

Κολλάω όμως και εγώ στην ίδια κουβέντα που είπε ο mikegad

Μια χαρά είναι η τιμή του....αλλά λεφτά δεν υπάρχουν

δεν το λες και ακριβώς ίδιο.. σχεδόν τα πάντα είναι διαφορετικά!  Εκτός και αν αναφέρεσαι στην εξωτερική εμφάνιση που εκεί πάω πάσο.

Δημοσ.

ιδιο σαν της αγγελιας

σε σχεση με το αλλο το αναφερω για την 4000 που λενε μερικοι και για διαταξη πληκτρολογιου, μπριζας που ρωτανε

Δημοσ.

Το ερωτημα ειναι αμα το παραγγηλεις απο amazon θα σου ερθει σε ενα κομματι? Η θα γινει 1000 κομματια απο τη μεταφορα? Ενδιαφερομαι γι'αυτο το laptop αλλα εχω ενδοιασμους.

Δημοσ.

Το ερωτημα ειναι αμα το παραγγηλεις απο amazon θα σου ερθει σε ενα κομματι? Η θα γινει 1000 κομματια απο τη μεταφορα? Ενδιαφερομαι γι'αυτο το laptop αλλα εχω ενδοιασμους.

Το ίδιο ερώτημα μπορεί να τεθεί και για αγορές από εγχώρια καταστήματα. Σε καταλαβαίνω απόλυτα πάντως για το άγχος της μεταφοράς. Το ίδιο έχω και εγώ κάθε φορά, πόσο μάλλον όταν η αξία είναι μεγάλη.

Δημοσ.

παρε απο amazon οτι θες εχω παρει απο ipad -laptops καρτες οτι μπορεις να φανταστεις μεχρι ποτηρια κρασιου !!!!!!!!!!!!!!!   ΠΟΤΕ δεν ειχα θεμα .

Δημοσ.

... μεχρι ποτηρια κρασιου !!!!!!!!!!!!!!!

Ο ορισμός του "fragile"!!!

Πέρα από την πλάκα ούτε σε εμένα έχει τύχει κάτι.

Δημοσ.

Ευχαριστω πολυ για τις απαντησεις! Ειναι πολυ καλο laptop πιστευω αξιζει τα λευτα του. Δεν υπαρχει καποιο παρομοιο σε αυτα τα λευτα εδω στην Ελλαδα παρα μονο τα TurboX του πλαισιου....lol !

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...