Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 288
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Καλη τιμή για οποίον ψάχνει ταμπλετ ειδικά για όσους δεν πρόλαβαν την έκπτωσή του Γερμανού με το 16αρι στα 219...για πόσες μέρες ισχύει ξέρουμε;

Δημοσ.

ρε παιδια μολις το παρηγγειλα.....μου δωθηκε η επιλογη και κρατησα σε pdf εκτυπωσιμη την παραγγελια μου με αριθμο παραγγελιας κτλπ , αφου το σιτε σου δινει αυτη την δυνατοτητα , αλλα ουτε στις παραγγελιες μου στο προφιλ μου φαινεται η παραγγελια ουτε εμαιλ επιβεβαιωσης μου ηρθε........ξερει κανεις τι συμβαινει???? κατι μου μυριζει.................... :huh:

Υ.Γ. Αν δεν γινει καμια στραβη , δεν εχω καμια εμπιστοσυνη στα mediamarkt , η τιμη παιδια τα σπαει.................

Δημοσ.

Μόλις το τσίμπησα τίμια προσφορά . Το έψαχνα από Γερμανία αλλά δεν το είχα βρει σε τέτοια τιμή. Κράτησα και εγώ το pdf και απλά ελπίζω να είναι άμεσα διαθέσιμο. Πάντως μετά τις φήμες για νέο NEXUS 7 μέσα στον Μάιο είναι πολύ λογικό να αρχίσουνε να ξεστοκάρουν.

Δημοσ.

ρε παιδια μολις το παρηγγειλα.....μου δωθηκε η επιλογη και κρατησα σε pdf εκτυπωσιμη την παραγγελια μου με αριθμο παραγγελιας κτλπ , αφου το σιτε σου δινει αυτη την δυνατοτητα , αλλα ουτε στις παραγγελιες μου στο προφιλ μου φαινεται η παραγγελια ουτε εμαιλ επιβεβαιωσης μου ηρθε........ξερει κανεις τι συμβαινει???? κατι μου μυριζει.................... :huh:

Υ.Γ. Αν δεν γινει καμια στραβη , δεν εχω καμια εμπιστοσυνη στα mediamarkt , η τιμη παιδια τα σπαει.................

Κι εδω τα ιδια αλλα και... χειροτερα. Οταν πηγα να κρατησω σε pdf την παραγγελια εσκασε η εφαρμογη και δεν εχω καποιο στοιχειο της αγορας (παρα μονο τη χρεωση του PayPal). Ουτε email επιβεβαιωσης, ουτε τιποτα. Εβαλα παραλαβη απο καταστημα...

Δημοσ.

Κι εδω τα ιδια αλλα και... χειροτερα. Οταν πηγα να κρατησω σε pdf την παραγγελια εσκασε η εφαρμογη και δεν εχω καποιο στοιχειο της αγορας (παρα μονο τη χρεωση του PayPal). Ουτε email επιβεβαιωσης, ουτε τιποτα. Εβαλα παραλαβη απο καταστημα...

αστα......εγω εβαλα αντικαταβολη παντως για να ειμαι σιγουρος και να μην εχω μπερδεματα......καθως σε παλαιοτερη περιπτωση που μου εχει τυχει με το συγκεκριμενο καταστημα πιστεψτε με δεν ειναι για να τους εχεις εμπιστοσυνη.............. και κρατησα και το pdf...η παραγγελια μου εγινε αμεσως μολις ποσταρε την προσφορα ο φιλος εδω.......παρεπιπτοντος του αξιζει ενα μπραβο και πολλα μη σου πω....οποτε αν παραλαβει καποιος αλλος με αριθμο παραγγελιας μετα τον δικο μου και εμενα μου ακυρωσουν καμια παραγγελια , λογω αντικαταβολης , οπως συνηθως κανουν θα γελασουμε .................χαχαχαχαχα

:ph34r:  :ph34r:  :ph34r:

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...