manosfp Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2013 http://www.mediamarkt.gr/mcs/product/ASUS-Google-Nexus-7-WiFi-32GB,99452,397553,573063.html?langId=-18 5
katsikoula Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2013 Πολύ καλή τιμή για εδώ. Μήπως παίζει να το πάρω και με δόσεις??? Sent from my GT-I9100 using Insomnia
manosfp Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2013 Μόνο για εδώ; Πανευρωπαϊκά! Sent from my iPhone using Insomnia 1
kalampakas. Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2013 Καλη τιμή για οποίον ψάχνει ταμπλετ ειδικά για όσους δεν πρόλαβαν την έκπτωσή του Γερμανού με το 16αρι στα 219...για πόσες μέρες ισχύει ξέρουμε;
pOLoS Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2013 super τιμηή, άντε νε φέρουν και το nexus 4 1
whiteman7 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2013 απλα μη το σκέφτεστε....εξαιρετική τιμή για απίστευτο προιόν
agapitos44 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2013 ρε παιδια μολις το παρηγγειλα.....μου δωθηκε η επιλογη και κρατησα σε pdf εκτυπωσιμη την παραγγελια μου με αριθμο παραγγελιας κτλπ , αφου το σιτε σου δινει αυτη την δυνατοτητα , αλλα ουτε στις παραγγελιες μου στο προφιλ μου φαινεται η παραγγελια ουτε εμαιλ επιβεβαιωσης μου ηρθε........ξερει κανεις τι συμβαινει???? κατι μου μυριζει.................... Υ.Γ. Αν δεν γινει καμια στραβη , δεν εχω καμια εμπιστοσυνη στα mediamarkt , η τιμη παιδια τα σπαει.................
Santa Irini Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2013 Μόλις το τσίμπησα τίμια προσφορά . Το έψαχνα από Γερμανία αλλά δεν το είχα βρει σε τέτοια τιμή. Κράτησα και εγώ το pdf και απλά ελπίζω να είναι άμεσα διαθέσιμο. Πάντως μετά τις φήμες για νέο NEXUS 7 μέσα στον Μάιο είναι πολύ λογικό να αρχίσουνε να ξεστοκάρουν.
vagreek Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2013 ρε παιδια μολις το παρηγγειλα.....μου δωθηκε η επιλογη και κρατησα σε pdf εκτυπωσιμη την παραγγελια μου με αριθμο παραγγελιας κτλπ , αφου το σιτε σου δινει αυτη την δυνατοτητα , αλλα ουτε στις παραγγελιες μου στο προφιλ μου φαινεται η παραγγελια ουτε εμαιλ επιβεβαιωσης μου ηρθε........ξερει κανεις τι συμβαινει???? κατι μου μυριζει.................... Υ.Γ. Αν δεν γινει καμια στραβη , δεν εχω καμια εμπιστοσυνη στα mediamarkt , η τιμη παιδια τα σπαει................. Κι εδω τα ιδια αλλα και... χειροτερα. Οταν πηγα να κρατησω σε pdf την παραγγελια εσκασε η εφαρμογη και δεν εχω καποιο στοιχειο της αγορας (παρα μονο τη χρεωση του PayPal). Ουτε email επιβεβαιωσης, ουτε τιποτα. Εβαλα παραλαβη απο καταστημα...
agapitos44 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2013 Κι εδω τα ιδια αλλα και... χειροτερα. Οταν πηγα να κρατησω σε pdf την παραγγελια εσκασε η εφαρμογη και δεν εχω καποιο στοιχειο της αγορας (παρα μονο τη χρεωση του PayPal). Ουτε email επιβεβαιωσης, ουτε τιποτα. Εβαλα παραλαβη απο καταστημα... αστα......εγω εβαλα αντικαταβολη παντως για να ειμαι σιγουρος και να μην εχω μπερδεματα......καθως σε παλαιοτερη περιπτωση που μου εχει τυχει με το συγκεκριμενο καταστημα πιστεψτε με δεν ειναι για να τους εχεις εμπιστοσυνη.............. και κρατησα και το pdf...η παραγγελια μου εγινε αμεσως μολις ποσταρε την προσφορα ο φιλος εδω.......παρεπιπτοντος του αξιζει ενα μπραβο και πολλα μη σου πω....οποτε αν παραλαβει καποιος αλλος με αριθμο παραγγελιας μετα τον δικο μου και εμενα μου ακυρωσουν καμια παραγγελια , λογω αντικαταβολης , οπως συνηθως κανουν θα γελασουμε .................χαχαχαχαχα
johnbond Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2013 Σε σχέση με αυτό ποιό θα προτείνατε σε κάποιον που θέλει να πάρει το πρώτο του τάμπλετ; http://www.ainol-novo.com/ainol-novo9-quad-core-9-7-inch-retina-screen-ram-2gb-android-tablet-pc-16gb.html
Redshift Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2013 ελπιζω να μην προκειται για τα γνωστα λαθη τους (μαλλον δεν ειναι) και να παραλαβετε ολοι
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα