eliot_29 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2013 Καλησπέρα σας, Θα ήθελα να μου πείτε την γνώμη σας για το smartphone turbo-x g 500... Είναι πολυ δελεαστική η τιμή του και έχει δώρο και χάρτες... Παρακαλώ να με κατατοπήσετε πλήρως... Αν έχετε κάποια άλλη πρόταση σε smartphone με την ίδια τιμή ή 50€ πάνω παρακαλώ να την μοιραστήτε μαζί μου!! Ευχαριστώ!!!
Millennium Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2013 http://www.insomnia.gr/topic/471536-turbo-x-smartphone-g400/ Ισχύουν τα ίδια. 1
nikoskon Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2013 Αληθεύει πως δεν εχει Google Play; Sent from my iPhone using Insomnia
eliot_29 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2013 φιλε millennium εχεις να μου προτείνεις καποια αλλη συσκευη με τα ιδια λεφτα ή με 50€ περισσοτερα?
kostas_dr Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2013 Αληθεύει πως δεν εχει Google Play; Sent from my iPhone using Insomnia Ναι, αλλά (λέει) πως υπάρχει άλλος τρόπος. http://techblog.gr/mobile/turbo-x-g500-smartphones-72722/
Millennium Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2013 Αν κάνει ακόμα 200+ τι να το κάνεις...
Prof_Chaos Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2013 Αν κάνει ακόμα 200+ τι να το κάνεις... και 100 να κάνει... χωρίς market είναι άχρηστο... αν παίρνει καμια custom rom το συζητάμε αλλα και πάλι οχι σε τέτοια τιμή 100 ευρώ ειναι πολλά..
Millennium Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2013 Μαζί σου...Απλά αν ήταν πολύ φτήνο θα μπορούσε να πει κανείς ότι έχει ένα κάποιο value.
mikemar Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2013 ¨Ακυρο φίλε μου.γιατί αμα για τον οποιοδήποτε λόγο χαλάσει η σπάσει από πέσιμο δεν βρίσκεις ανταλλακτικά με τίποτα... Καλύτερα να πάρεις ενα μεταχειρισμένο αν δεν σου περισεύουν.. Αληθεύει πως δεν εχει Google Play;Sent from my iPhone using Insomnia Κ να μην έχει το βάζεις εσύ.Τώρα το τι θα βρίσκει γι αυτο το κινητό ειναι αλλο θέμα..
eliot_29 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2013 Δεν βλέπω και πολλα κολακευτικά σχόλια για το turbo-x... αλλα ρε παιδια εχω μπερδευτεί τελείως...εδω και μια βδομάδα ψάχνω και ξανα-ψαχνω, κοιταω reviews... Θα ήθελα σας παρακαλώ να μου πείτε την γνώμη σας για value for money smartphone και τα λεφτα που διαθέτω είναι μέχρι 250€.. Σας ευχαριστώ πολύ!!!
Prof_Chaos Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2013 Δεν βλέπω και πολλα κολακευτικά σχόλια για το turbo-x... αλλα ρε παιδια εχω μπερδευτεί τελείως...εδω και μια βδομάδα ψάχνω και ξανα-ψαχνω, κοιταω reviews... Θα ήθελα σας παρακαλώ να μου πείτε την γνώμη σας για value for money smartphone και τα λεφτα που διαθέτω είναι μέχρι 250€.. Σας ευχαριστώ πολύ!!! sony xperia p 230 ευρώ απο μένα ή Samsung galaxy s3 mini στα 265 ευρώ πλέον αν μπορείς να ανέβεις λίγο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα