Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

προσπαθω να γραψω ενα dvd με τιτλους οπως λεει και το θεμα 

το προβλημα ειναι που με το να βαζω το dvd σε οποιαδηποτε συσκευη να εμφανιζονται αυτοματα κατευθείαν οι δυο τίτλοι που εχω και με ενα κομψο μενου εννοειται.. (χωρις διαφιμισεις)

δεν με νοιαζει εαν ειναι free πρόγραμμα ή με χρηματα

Επεξ/σία από vaiosgtr
Δημοσ.

dvd flick δωρεάν, convertxtodvd όχι δωρεάν.

Αυτά είναι τα πιο απλά σην χρήση τους, μετά πας σε dvd authoring software όπως τα dvd architect, sonic senarist, dvd maestro, adobe encore κτλ. Αυτά όμως είναι επαγγελματικά προγράμματα και απαιτούν κάποιο χρόνο εκμάθησης.

Δημοσ.

dvd flick δωρεάν, convertxtodvd όχι δωρεάν.

Αυτά είναι τα πιο απλά σην χρήση τους, μετά πας σε dvd authoring software όπως τα dvd architect, sonic senarist, dvd maestro, adobe encore κτλ. Αυτά όμως είναι επαγγελματικά προγράμματα και απαιτούν κάποιο χρόνο εκμάθησης.

το dvd flick δεν κανει αυτο που θελω το convertxtodvd εχω το 5 και δεν δεχεται αρχεια mpg

τα αλλα που λες τα εχεις δουλεψει ?

Δημοσ.

Το dvdflick κάνει αυτό που ζήτησες, δημιουργεί μενού για τον/τους τίτλους που του έχεις προσθέσει, εδώ ένα guide στα Ελληνικά (http://www.dvdflick.net/guide/index_gr.html), δες στο τέλος του.

Όταν λες για mpg φαντάζομαι μιλάς για mpeg 2. Το convertx δέχεται mpeg1,2,4 αρχεία μεταξύ άλλων οπότε δεν θα έπρεπε να υπάρχει πρόβλημα. Κατέβασε το mediainfo, στήσ' το και κάνε δεξί κλικ->mediainfo στο mpg αρχείο. Επέλεξε Προβολή->Κείμενο (View->Text) και κάνε copy όλες τις πληροφορίες και επικόλληση σε ένα μήνυμα να δούμε μήπως δεν είναι ακριβώς mpg τα αρχεία αυτά.

Από τα υπόλοιπα δουλεύω συστηματικά το architect και παλαιότερα το maestro.

Δημοσ.

Το dvdflick κάνει αυτό που ζήτησες, δημιουργεί μενού για τον/τους τίτλους που του έχεις προσθέσει, εδώ ένα guide στα Ελληνικά (http://www.dvdflick.net/guide/index_gr.html), δες στο τέλος του.

Όταν λες για mpg φαντάζομαι μιλάς για mpeg 2. Το convertx δέχεται mpeg1,2,4 αρχεία μεταξύ άλλων οπότε δεν θα έπρεπε να υπάρχει πρόβλημα. Κατέβασε το mediainfo, στήσ' το και κάνε δεξί κλικ->mediainfo στο mpg αρχείο. Επέλεξε Προβολή->Κείμενο (View->Text) και κάνε copy όλες τις πληροφορίες και επικόλληση σε ένα μήνυμα να δούμε μήπως δεν είναι ακριβώς mpg τα αρχεία αυτά.

Από τα υπόλοιπα δουλεύω συστηματικά το architect και παλαιότερα το maestro.

δεν ξερω γιατι, μαλλον κατι ειχε παθει ο υπολυστης μου εκεινη την ημερα και μου εβγαζε σφαλμα

τελικα βρηκα ακρη με το convertxtodvd

παντως σε ευχαριστω πολυ για το ενδιαφερον σου :)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...