Vole Maulder Δημοσ. 7 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2015 Οταν ξαναβάλεις συνδρομή ό,τι είχες κατεβάσει όσο είχες συνδρομή το έχεις ξανά στη διάθεσή σου, δε θα χρειαστεί να αγοράσεις τίποτα.
Dinos1985 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2015 Παλι καλα σε ευχαριστώ πολύ και κατι τελευταίο μήπως ξέρεις αν αλλάξουν οι τιμες των pus για το 4 ... σε ευχαριστώ και παλι ...
Vole Maulder Δημοσ. 8 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2015 Τι εννοείς; Αν θα αλλάξουν από το PS3 ή για προσφορές; Αν ρωτάς το πρώτο, όχι. Αν ρωτάς το δεύτερο, πιθανό αλλά άγνωστο.
AntiCambeR Δημοσ. 8 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2015 Εγω δεν πηρα την προσφορα 3μηνης στα 10€ και εχει ληξει.Ελεγα θα παω αυριο και αυριο αλλα δεν αγορασα. Περυσι ειχα πετυχει την προσφορα Plus 1 χρονου στα 35€.Μου ληγει σε κανα μηνα το Plus.Που εχει τις φθηνοτερες Plus, στο Max play? Εκτος και αν περιμενω μηπως βαλει προσφορα στο Ελληνικο store. Αν αγορασω πιο φθηνα Plus πχ απο US Store θα εχω Plus σε ολους τους λογαριασμους στην κονσολα,σωστα?
Dinos1985 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2015 Τι εννοείς; Αν θα αλλάξουν από το PS3 ή για προσφορές; Αν ρωτάς το πρώτο, όχι. Αν ρωτάς το δεύτερο, πιθανό αλλά άγνωστο. Για το playstation 4 μήπως πέσουν οι τιμες στα plus μπορεί λες ε ? μακάρι γιατί είναι λιγο ... να το πανε στα 10 ευρώ οπος πριν λίγες μερες καλα θα είναι ...
Vole Maulder Δημοσ. 9 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2015 Ομολογώ πως έχω μπερδευτεί λίγο σχετικά με το τι ρωτάς. Τι ήταν στα 10 ευρώ πρόσφατα;
s2117 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2015 Εγω δεν πηρα την προσφορα 3μηνης στα 10€ και εχει ληξει.Ελεγα θα παω αυριο και αυριο αλλα δεν αγορασα. Περυσι ειχα πετυχει την προσφορα Plus 1 χρονου στα 35€.Μου ληγει σε κανα μηνα το Plus.Που εχει τις φθηνοτερες Plus, στο Max play? Εκτος και αν περιμενω μηπως βαλει προσφορα στο Ελληνικο store. Αν αγορασω πιο φθηνα Plus πχ απο US Store θα εχω Plus σε ολους τους λογαριασμους στην κονσολα,σωστα? Εγώ έχω αγοράσει την ευρωπαϊκή και έχω κάνει Primary την κονσόλα του κολλητού, ο οποίος έχει αμερικάνικο λογαριασμό και παίζει κανονικά online με το psplus μου. Οπότε λογικά δε θα έχεις πρόβλημα.. Ρίξε καμιά ματιά επίσης στις αγγελίες μπας και περίσσεψε από κανέναν καμια ετήσια από την προσφορά του Public (2ο παιχνιδι (ή στην περίπτωσή μας καρτα pslus) μειον 50%)
AntiCambeR Δημοσ. 9 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2015 Εγώ έχω αγοράσει την ευρωπαϊκή και έχω κάνει Primary την κονσόλα του κολλητού, ο οποίος έχει αμερικάνικο λογαριασμό και παίζει κανονικά online με το psplus μου. Οπότε λογικά δε θα έχεις πρόβλημα.. Ρίξε καμιά ματιά επίσης στις αγγελίες μπας και περίσσεψε από κανέναν καμια ετήσια από την προσφορά του Public (2ο παιχνιδι (ή στην περίπτωσή μας καρτα pslus) μειον 50%) Βασικα ξεχασα οτι αν πχ βρω φθηνοτερη Plus για US θα μπορω να κατεβαζω τα free games και αυτα που ειναι σε μειωμενη τιμη για Plus μονο με το US λογαριασμο.Εγω ομως θελω να κατεβαζω με τον Ελληνικο λογαριασμο το οτιδηποτε. Δηλαδη οταν βαζεις Plus σε 1 οποιονδηποτε λογαριασμο τοτε μοιραζεται σε ολους τους λογαριασμους στην ιδια κονσολα. Εσυ εχεις κανει game share,ειχα και εγω και ξερω πως ειναι.
Dinos1985 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2015 Ομολογώ πως έχω μπερδευτεί λίγο σχετικά με το τι ρωτάς. Τι ήταν στα 10 ευρώ πρόσφατα; Ήταν η τρίμηνη συνδρομή για το plus το είχε κανει προσφορα η sony για λιγο καιρο και την πήρα ... αλλά όταν ρώτησα αν θα είναι για παντα μου είπαν όχι και ξενέρωσα και τωρα πηγε παλι 15 δεν εχω κοιτάξει αλλά μάλλον ... μακάρι να το πανε μόνιμα 10 γιατί πολύ είναι 15 ...
Vole Maulder Δημοσ. 10 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2015 Μόνιμη μείωση δεν πρόκειται να δεις. Οι τιμές είναι έτσι διαβαθμισμένες ώστε να σε ωθούν να πάρεις ετήσια. Και για να προλάβω κριτικές προς τη Sony, αυτή είναι στάνταρ τακτική σε οτιδήποτε συνδρομητικό. Αν δεν καίγεσαι για κάποιο λόγο για Plus θα σου πρότεινα να περιμένεις κάποια προσφορά στις ετήσιες, πάντως.
Dinos1985 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2015 Μόνιμη μείωση δεν πρόκειται να δεις. Οι τιμές είναι έτσι διαβαθμισμένες ώστε να σε ωθούν να πάρεις ετήσια. Και για να προλάβω κριτικές προς τη Sony, αυτή είναι στάνταρ τακτική σε οτιδήποτε συνδρομητικό. Αν δεν καίγεσαι για κάποιο λόγο για Plus θα σου πρότεινα να περιμένεις κάποια προσφορά στις ετήσιες, πάντως. Δεν είμαι και πολύ του online multiplayer ακόμα ... αλλά θα μου αρεσε απλα δεν εχω φίλους για αυτό . Εχω το gta 5 αλλά δεν ξερω πως είναι να το παίζεις με αγνώστους ... μπορεί αργότερα να ασχοληθώ .... μου αρέσουν τα παιχνίδια που κανει Free γιαυτο και η βλακεία είναι ότι δεν μπορείς να παίξεις πρέπει να έχεις μονιμος συνδρομή ... εντάξει για ετήσια δεν είναι και απαραιτητο 10 ευρώ χάνεις δεν είναι και μεγαλυ διαφορα αμα δεν έχεις να δωσεις ντούκου 50 ευρώ ... σε ευχαριστώ πάντως ...
thomason993 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2015 @dinos1985 Κατά τη γνώμη μου αξίζει να βάλεις συνδρομή ακόμα κι αν δεν παίζεις multi, μόνο και μόνο για τα παιχνίδια που δίνει δωρεάν. Βάλε μια τρίμηνη με 15 ευρώ (άμα ψάξεις στις αγγελίες παίζει να βρείς και πιο φθηνά) για να παίρνεις τα free games προς το παρόν και όταν βγεί κάτι σε προσφορά πάρε 2-3 κομμάτια να είσαι καλυμμένος και για το μέλλον.Τα free games θα σου μείνουν και τα παίζεις όποτε θες. Όσο για το οτι χρειάζεται συνδρομή για να παίξεις, σκέψου οτι με 45 ευρώ το χρόνο έχεις το λιγότερο 2 παιχνίδια για ps4 κάθε μήνα, συν ότι άλλο game δίνει σε ps3 και vita. 45 ευρώ / 12 μήνες = 3.75 ευρώ το μήνα θα σου κοστίζει, έναν καφέ λιγότερο δηλαδή... Και αν ξαναδόσει προσφορά 30 ευρώ το χρόνο, είναι ακόμα λιγότερο το κόστος. Αξίζει και με το παραπάνω... 1
Ren_of_Heavens Δημοσ. 11 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2015 Παίδες άσχετο, αλλά τι είναι αυτό το Anisotropic Filtering issue που έχουν ορισμένα παιχνίδια στο PS 4; Το είδα στο Neogaf και μερικά άλλα ξέμπαργκα sites και μου έκανε εντύπωση που το ανεβάσανε.http://tapatalk.imageshack.com/v2/15/02/02/89174b69a497c6cb2b1bb9316ac5d9b7.jpg Δεν είναι κάτι το τρομερό αλλά βλέπω πως κάποια παιχνίδια το έχουν κι άλλα όχι. Πως γίνεται το Xbox One να το έχει και το PS 4 σε κάποιους τίτλους να μην υπάρχει; Το PS Plus με 45 ευρώ το χρόνο αξίζει για τα πράγματα που σου παρέχει. Βέβαια το Xbox Live είναι φθηνότερο (μάλλον επειδή δίνει συνολικά λιγότερα games) αλλά όπως και νά χει είναι καλή επένδυση. Ακόμα και 5-6 παιχνίδια να ασχοληθείς όλο το χρόνο που να σου αρέσουν κάνεις απόσβεση.Αντίστοιχα, το ίδιο ισχύει και για το Live. Όπως και να χει το Bloodborne πιστεύω ότι θα τα αξίζει τα λεφτά του. Είναι και ο μοναδικός λόγος που διαχωρίζει το PS 4 από το Xbox One στις προτιμήσεις μου.
Spartan117 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2015 Το Ps4 έχει 2 API (σαν το Dx11/Dx12 να φανταστείς) βασισμένα στο OpenGL, το GNMX και GNM το ένα είναι high level access και το άλλο low level access. Όσοι χρησιμοποιούν το GNMX φαίνεται πως έχει πρόβλημα με το AF για κάποιο λόγο και όσοι χρησιμοποιούν το GNM δεν έχουν. Γι αυτό βλέπεις κάποια παιχνίδια να έχουν AF 16x (TLOU πχ) και κάποια αλλα όχι (DmC). Είναι πρόβλημα σε software side που πρέπει να λύσει η Sony. Δεν είναι limitation του hardware, μιας και όσοι έχουμε PC ήδη ξέρουμε πως το 16x AF δεν έχει ουσιαστικά κανένα κόστος πια. 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα