Προς το περιεχόμενο

PlayStation Plus [PS Plus]

naruto14

Προτεινόμενες αναρτήσεις

μηπως κανεις login με κανενα αλλο acc? δοκιμασε να κανεις logout και μετα login με το user - pass του acc που ανανεωσες

Με το ιδιο account.Επισης ανοιξα ταυτοχρονα και τις 2 κονσολες και ημουν signed in και στις 2 με το ιδιο account μπας και συγχρονιστει αλλα τιποτα.

Μαλλον επρεπε να κανω την ανανεωση απο το PS3,καλα την ειχα ψιλιαστει οτι μπορει να γινει στραβη.Στο παρακατω link στο μπλε πλαισιο λεει οτι αν ανανεωσεις απο το PS3 θα εχεις και το Plus στο PS4,Δεν γραφει ομως το αντιθετο...

Οχι μονο δεν θα εχω τα games του Plus στο PS3,αλλα δεν προλαβα και να τα τερματισω 2-3 που με ενδιεφεραν.Ακομα στην αρχη ειναι.

http://manuals.playstation.net/document/en/ps4/game/psplus.html

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 5,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

μπα ανανεωνεται απλα ισως εχουνε καποιο θεμα οι σερβερς τωρα...δεν θα εχεις θεμα μην το φοβασε το ειχα παθει κ εγω να μην μου το ανανεωνει στο βιτα αλλα εστρωσε μετα απο ρεσταρτ οπως και να εχει ισχυει και για τα 3 δεν υπαρχει διαφορετικο plus για ps3 ps4 η βιτα... αν το ανανεωσεις ισχυει για ολα δεν εχασες τιποτα 1000% αυτο

μπα ανανεωνεται απλα ισως εχουνε καποιο θεμα οι σερβερς τωρα...δεν θα εχεις θεμα μην το φοβασε το ειχα παθει κ εγω να μην μου το ανανεωνει στο βιτα αλλα εστρωσε μετα απο ρεσταρτ οπως και να εχει ισχυει και για τα 3 δεν υπαρχει διαφορετικο plus για ps3 ps4 η βιτα... αν το ανανεωσεις ισχυει για ολα δεν εχασες τιποτα 1000% αυτο

Μακαρι να ειναι ετσι...

ετσι ειναι 1000% μην ανησυχεις κατι μ@λακια θα παιζει με τους σερβερς τωρα η κατι παντως δεν εχεις να φοβασαι τιποτα θα εχεις +1 χρονο και στο ps3

καταξοδευτηκαν στο ΠΣ4

Μας εχουν φλομωσει στη μακακια

Τα υπολοιπα ειναι πολυ καλα. Το Sly cooper ειναι εξαιρετικο. Βεβαια ειναι κομμένο και ραμμένο για να παιζει στο PSV. Δε ξερω αν θα υποστηριζει το cross buy που εχει η retail εκδοση για PS3

• Like 2

Ιούνιο θα σκάσει το πρώτο μεγάλο παιχνίδι στο PS4, εκτιμώ, για να γίνει και λίγο τζέρτζελο στην Ε3. Μέχρι τότε, και να θέλουν, δεν υπάρχει τίποτα όντως. Δε νομίζω να περίμενε και κανείς ρεαλιστικά να αρχίσουν να δίνουν retail games 1-2 μήνες μετά την κυκλοφορία τους.

Rumoured April Playstation Plus (Europe) content

PS4 Mercenary Kings

PS3 Pro Evo 2014 and Sly Cooper Thieves In Time

Vita Hotline Miami and Moto GP13

Πότε αναμένουμε επιβεβαίωση περίπου;

το θεμα ειναι οτι οταν θα φτασουν να δωσουν ενα μεγαλο τιτλο στο plus για ps4, θα ναι μεγαλες οι πιθανοτητες να τον εχεις ηδη αφου η λιστα παιχνιδιων ειναι τοσο μικρη!! Κουτσα στραβα ολοι οσοι εχουν παρει απο νωρις την κονσολα θα εχουν παρει και 4-5 ΑΑΑ τιτλους απο τους 7-8 που βγηκαν λολ! Το να ζηταμε τοσω νωρις ελιτ παιχνιδι τσαμπα, ειναι ακυρο. Δεν εχει back catalogue το πσ4 και οι νεοι τιτλοι που βγαινουν πρεπει να βγαλουν πρωτα τα λεφτα τους πρωτου μπουνε στο plus.

Βασικα εχω να ασχοληθω χρονια με σονυ και δεν εχω ξαναβαλει Plus, για πειτε μου πως δουλευει το συστημα?? Δλδ αν ενα παιχνιδι μπει στο plus προφανως οι δημιουργοι του δεν τους συμφερει να το δινουν τζαμπα, αρα τους κανει συμφωνιες η σονυ και τους δινει φραγκα?? Και η σονυ απο την αλλη μπορει μεσω της συνδρομης που πληρωνουμε να το χωνει καθε μηνα σε συμφωνιες για να μπουν παιχνιδια στο τζαμπε?? Φανταζομαι οτι σε τιτλους απο δικα της στουντιο εχει περισοτερο ελεγχο και κουμαντο. Επισης οταν το πσ4 πουλαει σαν ζεστα κουλουρια και θα φτασει τα 10 μιλια σε λιγο, εσυ σαν εταιρι που βγαζεις ενα παιχνιδι (ειδικα ΑΑΑ) δεν θα θες και τρελα λεφτα για να το δωσεις στο plus?? Εστω και λιγους μηνες μετα την κυκλοφορια του. Ειδικα τωρα που αφου δεν υπαρχουν παιχνιδια για πσ4, οτι και να βγει πουλαει λογω ελαχιστων επιλογων/ανταγωνισμου που υπαρχουν.

Αρα μηπως ειναι και κουλο να θελει καποιος να μπει ενα φιφα 14 η killzone στο τζαμπε τοσο συντομα?? Στο πσ3 δεν το εχω παρακολουθησει το θεμα, εχει τυχει να δινουν βαρβατους τιτλους με το που βγαινουν? Η ποσo συντομα μετα ερχονται στο plus?

Στο PS3 τελευταίο χρόνο έχουν δώσει αρκετά παιχνίδια γύρω στο 6μηνο μετά την κυκλοφορία, αλλά συνήθως όχι τεράστιου βεληνεκούς. Το Sleeping Dogs είχαν δώσει αρκετά νωρίς, θυμάμαι, το Mass Effect 3 έδωσαν στην επέτειο της κυκλοφορίας του, Bioshock Infinite σχετικά νωρίς επίσης. Σίγουρα είναι αρκετά περισσότερα τα παραδείγματα, ό,τι μου έρχεται χωρίς σκέψη λέω τώρα.

Αυτό που έχει σημασία να έχεις υπόψη είναι πως οι πωλήσεις που πραγματικά μετρούν για τους publishers είναι στο πρώτο 3μηνο περίπου. Οχι ότι οι επόμενες δεν έχουν καμία σημασία, αλλά έχουν αρκετά μικρότερη. Η Sony ναι μεν πληρώνει τους publishers ποσό που υπάρχει μέσα στο 50άρι που δίνεις για τη συνδρομή, αλλά ο publisher πιθανώς βλέπει και αύξηση πωλήσεων των DLC όταν ένα παιχνίδι βγει στο Plus, κι αυτά συνήθως έχουν μεγαλύτερη δυναμική κέρδους απ' ό,τι το ίδιο το παιχνίδι λόγω μικρότερου κόστους ανάπτυξης.

Η όλη φάση λειτουργεί επίσης κι ως promotion για το επόμενο παιχνίδι της σειράς. 

Αν ήταν να έκανα μια εκτίμηση, θα έδινα αρκετές πιθανότητες να αρχίσουμε να βλέπουμε μεγάλα παιχνίδια στο Plus του PS4 στην Ε3, για λόγους εντυπωσιασμού, ξεκινώντας από παιχνίδια όπως το Tomb Raider - κι άλλα ports παρόμοιας φάσης - και Killzone (του συγκεκριμένου έχει πέσει τραγικά και η μεταπωλητική αξία, οπότε δε φαίνεται να έχει ιδιαίτερη δύναμη στην αγορά), και μετά θα αρχίσουν να δίνουν παιχνίδια τύπου BF 4, ας πούμε, όταν θα πλησιάζει η κυκλοφορία του 5 και πάει λέγοντας. 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...