Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Eχω ενα προβλημα.

Θελω να παραγγειλω το εξης προιον: http://www.amazon.co.uk/gp/product/B009A5EDWM/ref=ox_sc_act_title_1?ie=UTF8&psc=1&smid=A3P5ROKL5A1OLEhttp://www.amazon.co.uk/gp/product/B009A5EDWM/ref=ox_sc_act_title_1?ie=UTF8&psc=1&smid=A3P5ROKL5A1OLE

Το ερωτημα ειναι:Ερχεται Ελλαδα ή οχι?

Και γενικοτερα,οταν ο διανομεας ειναι το Amazon στελνει Ελλαδα?

Δημοσ.

To amazon λέει μόνο για domestic , ωστόσο στέλνει παντού στην Ευρώπη , με εξαίρεση κάποια τρόφιμα καφέδες κτλ λόγο διαφορών με το υγειονομικό των άλλων χωρών , και μεγάλες συσκευές πχ τηλεόραση πάνω από 27" δεν στέλνει.

Το επίσημο για δωρεάν αποστολή είναι 25 λίρες , αλλά εδώ και 2 χρόνια όσες παραγγελίες έχω κάνει πάνω από 20 ευρώ είναι δωρεάν. Τα δωρεάν μεταφορικά ισχύουν σε ότι λέει Dispatched from and sold by Amazon.co.uk και σε ότι πωλήτε από τρίτουςε αλλά λέει Fulfilled by amazon . Για να έχεις δωρεάν μεταφορικά κατά την παραγγελία πρέπει να επιλέξεις FREE Super Saver Delivery . Σε περίπτωση που δεν έχει κάτι δωρεάν μεταφορικά στο order summary που γράφω παρακάτω βλέπεις πόσα ακριβώς είναι.

Να ξέρεις ότι η τιμή που βλέπεις είναι με φπα 20% και όχι 23% . Για να δεις την τελική τιμή μπορείς να το βάλεις στο καλάθι σου και να προχωρήσεις μέχρι το προτευλευταίο βήμα που στα δεξιά γράφει μέσα σε ένα πλαίσιο order summary . Το συγκεκριμένο ipad βγαίνει τελική τιμή 230,κάτι , που μπορείς να το δείς εκεί που σου είπα.

Κάτι τελευταίο . Το amazon έχει επιλογή για να πληρώνεις απευθείας σε ευρώ(currency convertor). ΜΗΝ το ενεργοποιήσεις. Οι τράπεζες έχουν πολύ καλύτερη ισοτιμία σε σχέση με το amazon

• Like 1
  • 3 χρόνια αργότερα...
Δημοσ.

Θέλω να παραγγείλω κάτι από το amazon και μου λέει ότι δεν στέλνει στην Ελλάδα. Τι παίζει;;

Παίζει ότι κάποια προϊόντα δεν τα στέλνει.

Δες μήπως υπάρχει κάποιος άλλος πωλητής που το στέλνει.

Δημοσ.

Θέλω να παραγγείλω κάτι από το amazon και μου λέει ότι δεν στέλνει στην Ελλάδα. Τι παίζει;;

δεν ερχονται ολα απο το ιδιο το amazon οποτε μπορει ενας πωλητης απλα να μην στελνει.δεν μπορεις να κανεις κατι απλα βρισκεις αλλον ή πας ebay

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Νομίζω και διορθώστε με αν κάνω λάθος, πως υπάρχουν 3 κλίμακες στο άμαζον :

1) προϊόντα που πουλάει το ίδιο το άμαζον

2) προϊόντα που πουλάνε πωλητές που έχουν κάποιου είδους σύμβαση με το άμαζον

3) προϊόντα που πουλάνε τρίτοι, που είναι και τα πιο ακριβά

tip : αν θέλεις κάτι κι ο πωλητής δεν το στέλνει Ελλάδα, στείλτε του μύνημα και ίσως τελικά στο στείλει, το είχα επιχειρήσει 2 χρόνια πριν κι ο πωλητής μου έστειλε τελικά το προϊόν που ήθελα, ενώ στις λεπτομέρεις στο άμαζον φαινόταν πως δεν το έστελνε

Επεξ/σία από AntiHipster
Δημοσ.

1.σιγουρα.

2.πουλανε διαμεσον του amazon Που νομιζω ειναι το ιδιο με το 3.δεν ξερω αν εχει καποια διαφορα αφου τους βρισκεις μεσα απο το amazon.

3.και στο Ebay μπορεις να πεις στον αλλον να σου στειλει.μπορει να μην εχει θεμα.απλα αλλα ταχυδρομικα θα εχει.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...