Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Θα ηθελα να φτιαξω αυτο το νημα για να πουμε τις εμπειριες μας απο τα τελευταια μοντελα της LG στην κατηγορια μονιτορ.

Πρωτα απ ολα να πω οτι η 277L  ειναι σαφως μια αναβαθμση σε σχεση με την 236V που ειχα και εχει και το σαφως το μικροτερο περιθωριο ειναι λιγο καλυτερο.

Στο θεμα τωρα.

Τι ρυθμισεις εχετε κανει στο RGB για τα χρωματα; Επιπεδο gamma;  Φωτεινότητα και αντιθεση;

Λοιπον  45 40 68      , gamma 2/3           100   και 85.

Γενικοτερα το παλευω ακομα το ασπρο της ενω για το μαυρο επειδη κλεινει το backlight σε κεινο το σημειο ειναι αρκετα καλο.

Eπισης στις ταινιες και στο youtube δεν ειναι παρατηρήθηκε  σημαντικη αυξηση ποιοτητας απεικονισης. Μονο το μαυρο μπορω να πω βελτιωθηκε.

Γενικοτερα μπορω να πω μου φαινονται πιο γλυκα τα χρωματα σε σχεση με πριν.

Το κειμενο που με επεισε ειναι αυτη η αξιολογηση στο prad.de http://www.prad.de/new/monitore/test/2012/test-lg-ips277l-bn-teil8.html#Fazit

οπου τις βαλανε gut 4/5 .

Οτιδηποτε συμβουλη ειναι ευπροσδεκτη.

http://www.lg.com/gr/monitors-personal-tv/lg-IPS277L-ips-monitor

large01.jpg

• Like 2
  • Απαντ. 48
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Απο το menu του μονιτορ.

την φωτεινοτητα και την αντιθεση τα εχει , τα χρωματα ξεχωριστα και το gamma που τα εχει; Δεν εχω την ιδια απλα δεν νομιζω να αλλαζουν και πολλα, την LG m2352d εχω!

Αυτο με την επιστρωση το βλεπεις στην οθονη; Υπαρχει και σε αλλες οθονες ή μονο στις ips;

Δημοσ.

Η 27" πώς είναι για χρήση desktop?Κουράζει καθόλου το μέγεθος?Φαίνεται ο μεγάλος κόκος?

Μιλάμε για κοντινή απόσταση όχι για 1μέτρο μακριά..

Δημοσ.

Aν σου είναι εύκολο βάλε καμιά φωτο...

Για τα χρώματα μου κάνει εντύπωση πάντως..Υποτίθεται είναι απ' τα λίγα monitor που έρχεται καλιμπραρισμένο...

*Προσοχή επίσης σε όσους το συνδέουν με nVidia που θέλει φτιάξιμο για το HDMI απ' τους drivers.

• Super Moderators
Δημοσ.

σιγά τα calibration που κάνουν, εδώ οθόνες με διπλάσια και βάλε χρήματα που είναι factory calibrated θέλουν και πάλι ρύθμιση με hardware calibrator για να είναι πραγματικά ΚΑΛΕΣ...

Δημοσ.

Ναι παιδια και γω με τις ρυθμισεις απο το μενου οτι κανω.  Νομιζα οτι ειχε προγραμματακι η LG για τα χρωματα αλλα αυτο ειναι για να το εχεις με τον calibrator.  Σχεδον στανταρ θα πειραξεις τις ρυθμισεις του πανελ.'

post-110040-0-41888200-1359415474_thumb.jpg

post-110040-0-38840700-1359415521_thumb.jpg

• Like 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...