Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Νομίζω τα σπάει η τιμη http://www.plaisio.gr/kinita-smartphones/smartphones/sumsung/Samsung-Galaxy-Note-Black-and-Ginius-Driver-Don-t-Panic-GR-Android-GALAXY-NO.htm?utm_source=Newsletter&utm_medium=Email&utm_campaign=Newsletter-20130125-Weekend-Offer&NewsLetterActivate=E266CB1823C0CCF18D1C001CC494B4FA

μόνο για τα εγγεγραμμένα μέλη

Με μια ματιά

Το Galaxy Note της Samsung είναι ένα νέος τύπος smartphone τηλεφώνου όπου ενσωματώνει πληθώρα νέων προγραμμάτων και προηγμένα χαρακτηριστικά για να ικανοποιήσει και τον πιο απαιτητικό χρήστη όπου στηρίζεται στο διάσημο λειτουργικό σύστημα Android 2.3 Gingerbread (με δυνατότητα άμεσης αναβάθμισης σε Android 4.0 Ice Cream Sandwich). Με οθόνη πολλαπλής αφής 5.3" για άνετη περιήγηση στο διαδίκτυο αλλά και θέαση multimedia περιεχομένου και διπύρηνο επεξεργαστή με ταχύτητα στα 1.4GHz για μηδενικές καθυστερήσεις στην εκτέλεση εφαρμογών και παιχνιδιών. Διαθέτει κάμερα 8 MP για υψηλής ανάλυσης φωτογραφίες και video αλλά και μία κάμερα στο μπροστινό τμήμα 2 MP για video κλήσεις. Επίσης είναι εξοπλισμένο με εσωτερικό αποθηκευτικό χώρο 16 GB για άπλετες εφαρμογές, παιχνίδια και δεδομένα. Χρησιμοποιήστε το στυλό ακριβείας S Pen όπου περιλαμβάνεται μαζί με το Galaxy Note για πιο διασκεδαστική εμπειρία.

03.pngΤεχνικά Χαρακτηριστικά
01.jpg
Λειτουργικό Σύστημα
Android 2.3
Gingerbread
Το λειτουργικό Android 2.3 Gingerbread κατέκτησε το κοινό με την ελευθερία που προσφέρει. Προσαρμόστε το Galaxy Note στις δικές σας απαιτήσεις, οργανώστε τις αρχικές οθόνες, επεξεργαστείτε έγγραφα office και χρησιμοποιήστε δικές σας συντομεύσεις (άμεσα αναβαθμίσιμο σε Android 4.0 Ice Cream Sandwich).
02.jpg
Οθόνη
Αφής 5.3"
Super AMOLED
H Super AMOLED οθόνη πολλαπλής αφής 5.3" του Galaxy Note προσφέρει μεγαλύτερη φωτεινότητα, πιστή διαβάθμιση 16.000.000 χρωμάτων και αυξημένα επίπεδα αντίθεσης για πιο εύκολη ανάγνωση κειμένων και ρεαλιστικά χρώματα στα video και τις ταινίες.
03.jpg
Ανάλυση
1280 x 800 pixels
Με ανάλυση οθόνης 1280 x 800 pixels, το Galaxy Note σας εξασφαλίζει αρκετό χώρο για να σερφάρετε στο web, να δείτε 1080p ταινίες, High Definition video στο YouTube και να επεξεργαστείτε αρχεία Word, Excel και Powerpoint.
04.jpg
Camera
8.0 Megapixels
Τραβήξτε φωτογραφίες ανάλυσης 8 Megapixels και Full HD 1080p video με τεχνολογίες LED Flash για αυξημένα επίπεδα φωτεινότητας, autofocus για αυτόματη εστίαση και και image stabilization για μεγαλύτερη σταθερότητα όταν βγάζετε φωτογραφίες.
05.jpg
Επεξεργαστής
Cortex A9 1.4 GHz
Είναι εξοπλισμένο με διπύρηνο επεξεργαστή με συχνότητα λειτουργίας 1.4GHz. Ο χρόνος απόκρισης όταν ανοίγετε αρχεία μεγάλου μεγέθους ή εφαρμογές σχεδόν εκμηδενίζεται, ενώ μπορείτε να λειτουργείτε και περισσότερες από μία εφαρμογές χωρίς κολλήματα.
06.jpg
Ενσωματωμένη Μνήμη
16 GB
Τα 16GB εσωτερικής μνήμης είναι αρκετά για να αποθηκεύσετε μεγάλο όγκο ψηφιακών αρχείων, ενώ το 1GB RAM σε συνεργασία με τον διπύρηνο επεξεργαστή σας αφήνουν να ανοίξετε όσες εφαρμογές θέλετε χωρίς καθυστερήσεις.
07.jpg
Θύρες Επέκτασης
microSD έως 32 GB
Το Galaxy Note περιλαμβάνει υποδοχή καρτών microSD με χωρητικότητα έως 32GB για να αποθηκεύσετε χιλιάδες τραγούδια, φωτογραφίες και video υψηλής ανάλυσης.

specs_07.jpg
Μπαταρία
13h
specs_10.jpg
Βάρος
178gr
specs_13.jpg
Πάχος
9,7mm
04.pngΛεπτομέρειες για "αρχάριους"
galaxy-note-screen.jpg
Super AMOLED οθόνη αφής To Samsung Note ενσωματώνει τεχνολογία Super AMOLED. 5.3", η οποία αποδίδει ζωντανά χρώματα για να απολαμβάνετε High Definition ταινίες. Η αυξημένη αντίθεση και η μεγαλύτερη φωτεινότητα επιτρέπουν ομαλή διαβάθμιση χρωμάτων και ξεκάθαρη αναπαραγωγή video ακόμα και σε εξωτερικό περιβάλλον με ηλιοφάνεια, ενώ το Gorilla Glass προστατεύει την οθόνη από πτώσεις και κραδασμούς.
8 Megapixels Camera Τραβήξτε φωτογραφίες υψηλής ανάλυσης 3264x2448 pixels και Full HD 1080p video. Χρησιμοποιεί τεχνολογίες LED Flash για να βγάζετε φωτογραφίες ακόμα και στο σκοτάδι. Autofocus και touchfocus για να εστιάζετε στο αντικείμενο που θέλετε με ένα απλό πάτημα στην οθόνη αφής. Geo-tagging για να προστίθονται αυτόματα γεωγραφικές συντεταγμένες στις φωτογραφίες και να εντοπίζετε την θέση σας. Face detection για να εστιάζει περισσότερo στα πρόσωπα και image stabilization προκειμένου οι φωτογραφίες να βγαίνουν χωρίς "θόρυβο" ακόμα κι αν το χέρι σας δεν ειναι σταθερό.
galaxy-note-camera.jpg
galaxy-note-social-media.jpg
Social Media Συγκεντρώστε τακτοποιημένα όλες σας τις επαφές σε ένα μέρος και μάθετε ανά πάσα στιγμή την κατάσταση των φίλων σας στο Facebook, δείτε τα τελευταία Tweets στο Twitter, προσθέστε φωτογραφίες όταν σας καλούν και στείλτε email και γραπτά μηνύματα. Μπορείτε ακόμα και να συγχρονίσετε το ημερολόγιο του Galaxy Note με τα Google και Facebook calendars για να ανανεώνεται αυτόματα!
S Memo Κρατήστε γρήγορες σημειώσεις όπου και να είστε για υπενθύμιση αργότερα, χρησιμοποιώντας ήχο, εικόνα και κείμενο. Αποθηκεύστε τις "ιδέες" σας γρήγορα και εύκολα και κρατήστε τις στο ιστορικό του τηλεφώνου. Αυτές μπορούν είτε να επεξεργαστούν αργότερα είτε να τις διαμοιραστείτε με τους φίλους σας.
galaxy-note-s-memo.jpg
galaxy-note-image-capture.jpg
Image Capture Αποθηκεύστε πιο γρήγορα από ποτέ οποιαδήποτε εικόνα αντικρίζετε εκείνη τη στιγμή με δυνατότητες επεξεργασίας. Μεταμορφώστε την αποθηκευμένη σας εικόνα σε οποιοδήποτε σχήμα ή μέγεθος εσείς θέλετε με το στυλό ακριβείας S Pen.

02.pngΛεπτομέρειες για "προχωρημένους"

samsung-nexus-s-android-gingerbread.jpg
Android 2.3
Με την έκδοση Anroid 2.3 Gingerbread διαμορφώστε όπως προτιμάτε τις αρχικές οθόνες, φτιάξτε τις δικές σας συντομεύσεις, κατεβάστε πάνω από 150.000 εφαρμογές και widgets από το Android Market, επικοινωνήστε με φίλους σας σε Facebook και Twitter και σερφάρετε στο Internet με Google Chrome (αναβαθμίσιμο σε Android 4.0 Ice Cream Sandwich).
galaxy-note-dual-core.jpg
Orion Chipset
Περιλαμβάνει διπύρηνο επεξεργαστή Cortex A9 που τρέχει στα 1.4GHz και ισχυρή κάρτα γραφικών Mail-400MP. Μπορείτε λοιπόν να εκτελείτε ταχύτατα οποιαδήποτε εφαρμογή ή να κάνετε multi-tasking λειτουργώντας παραπάνω από μία εφαρμογή χωρίς απώλειες στις επιδόσεις και να απολαμβάνετε εξαιρετικά γραφικά στα τελευταία παιχνίδια.
galaxy-note-wifi.jpg
Internet
Πλοηγηθείτε στο Internet από οπουδήποτε αφού το Galaxy Note υποστηρίζει δίκτυα 4G με μέγιστη ταχύτητα 21Mbps και Wi-Fi μέσω Hot-Spots. Κατεβάστε αμέτρητες εφαρμογές και παιχνίδια και επισκεφτείτε τους προσωπικούς σας λογαριασμούς αλλά και ηλεκτρονικό ταχυδρομείο.
galaxy-note-gps.jpg
GPS
Διαβάστε το δελτίο καιρού, ανοίξτε το Google Maps για να κατευθυνθείτε στον προορισμό σας και χρησιμοποιήστε φωνητικές εντολές για κάνετε αναζήτηση στο Google. Μπορείτε ακόμα να βγάλετε μια φωτογραφία και να μάθετε άμεσα ποιες τράπεζες, καφετέριες, μετρό και εστιατόρια βρίσκονται κοντά σας.
galaxy-note-data.jpg
16GB Internal Storage
Αποθηκεύστε περισσότερα από 4.500 τραγούδια, 2.600 φωτογραφίες, 22 ταινίες .avi ή 4 Full High Definition ταινίες χάρη στον εσωτερικό αποθηκευτικό χώρο 16GB. Έτσι το ταξίδι σας δεν θα είναι ποτέ βαρετό.
galaxy-note-live-panel.jpg
Live Panel
Ανοίξτε αμέσως όποια εφαρμογή θέλετε και αποκτήστε απευθείας έλεγχο στο περιερχόμενο μέσω του προσωποποιημένου User Interface. "Ξεφυλλίστε" τραγούδια, video, email, σημειώσεις, παιχνίδια και δελτία καιρού σαν να είναι περιοδικό και βάλτε όποια θέλετε στην επιφάνεια εργασίας.
  • Like 1
  • Απαντ. 35
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Στα 349€ απλά πρόκειται για υπέρτατη καύλα!!! Ουπς! :X 

Χαζό ΚΙΝΗΤΟ τεράστιο και android χάλια λογισμικό

Sent from my iPhone using Insomnia

Ότι και να πω, τσάμπα θα πάει το σάλιο............................................

• Like 2
Δημοσ.

Ok το κινητο ειναι πολυ δυνατο, κατ εμε ομως η τιμη δεν ειναι και αυτο που λεμε "τα σπαει". Τιμια τιμη απλα. Ειχε παιξει και χαμηλοτερα (300 ευρω) σε crazy you εστω και λιγα κομματια. Λογικο καποια στιγμη να επεφτε λιγο η τιμη για να ξεστοκαρουν (δεν το συνηθιζουν αλλωστε με τα Galaxy?)

Ειναι και παλιο χρονολογικα πλεον, με το διαδοχο να ειναι στην αγορα. Με λιγα λογια, αν το θελετε οκ, αλλα δε σας κανουν και χαρη.

• Like 3
Δημοσ.

Δηλαδη αν κανω τωρα account, δεν θα το παρω στα 350?

Αν και απο οτι βλεπω στην επιβεβαιωση μου βγαζει 350, απλα θελω να το σιγουρέψω.

Δημοσ.

Αν και απο οτι βλεπω στην επιβεβαιωση μου βγαζει 350, απλα θελω να το σιγουρέψω.

δεν νομιζω 350 θα το πάρεις

η προσφορα αυτη μεχρι ποτε ισχυει;

48 ώρες

Δημοσ.

Εχει βγει official JB για το Note 1?
Επισης εχω παραγγειλη το s3 στα 430 ευρω αγνωστο το ποτε θα ερθει. Αξιζει να το παρω? Ηθελα τετοια φαση με πενα και με μεγαλη οθονη.

Δημοσ.

360 το ειχα παρει απο open365 πριν 5 μηνες! Το πουλησα στο μηνα πανω καθως εκτος του οτι ηταν σα να εχω μικρο νετμπουκ στην τσεπη μου εχει και brickbug που σημαινει οτι αν κανεις wipe μπορει να σου μεινει στον τοπο. Επισης οι χαρτες που δινει το πλαισιο ειναι η μη αναβαθμισημη εκδοση και αν ποτε παει σε αντροιντ 4.2 και δε σας παιζουν να δω τι θα κανετε. Cold απο εμενα....

Δημοσ.

360 το ειχα παρει απο open365 πριν 5 μηνες! Το πουλησα στο μηνα πανω καθως εκτος του οτι ηταν σα να εχω μικρο νετμπουκ στην τσεπη μου εχει και brickbug που σημαινει οτι αν κανεις wipe μπορει να σου μεινει στον τοπο. Επισης οι χαρτες που δινει το πλαισιο ειναι η μη αναβαθμισημη εκδοση και αν ποτε παει σε αντροιντ 4.2 και δε σας παιζουν να δω τι θα κανετε. Cold απο εμενα....

Αν καταλαβα αυτο ειναι για να γυρισει σε εργοστασιακες ρυθμισεις?

Επισης: 

Εχει βγει official JB για το Note 1?

Επισης εχω παραγγειλη το s3 στα 430 ευρω αγνωστο το ποτε θα ερθει. Αξιζει να το παρω? Ηθελα τετοια φαση με πενα και με μεγαλη οθονη.

Δημοσ.

παιδια συγνωμη που το αναφερω αλλα το ΝΟΤΕ ειναι λιγο παλια συσκευη, σε αυτα τα λεφτα πριν 10 μερες πηρα το LG VU το οποιο κατα την γνωμη μου ειναι πολυ ανώτερο σαν συσκευη και εχει φυσικα 2 φορες καλυτερα specs. Προτεινω αν καποιος ενδιαφερετε για Phablet να περιμενει λιγο καιρο να ξαναβγει προσφορα η να το αγορασει απο καποιο μικρο κατάστημα που εχουν ακομα την τιμη της προσφορας. Τιμες θα βρειτε στα γνωστα sites. 

Δημοσ.

το vu κ εγω το χα τσεκαρει για να το παρω αλλα πιο αβολη συσκευη δεν εχω ξαναπιασει στην ζωη μου οποτε αυτο ακυρωνει οτι καλο κ αν εχει.εγω το τσιμπησα παντως το note.απ τις συσκευες που οσος καιρος κ να περασει απλα δεν θα του λυπει τιποτα

Δημοσ.

Φιλε απλα την γνωμη μου ειπα και το VU οντως ειναι αβολο για την πρώτη-δευτερη ωρα, μετα το συνηθίζεις  Αυτο και τελος, καλο ειναι να μην συνεχίσουμε την συζητηση για το VU εδώ,

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...