Επισκέπτης Δημοσ. 13 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 13 Μαΐου 2016 Αν η αξια του μονιτορ για τα ΕΛΤΑ ειναι 140€ τοτε δεν υπαρχουν δασμοι απο οσο διαβασα. Αν κανω λαθος διοπθωστε με παρακαλω. Μέχρι 150€ CIF (αξία αντικειμένου + μεταφορικά) δεν πληρώνεις δασμούς, αλλά το μόνιτορ που θέλεις έχει τιμή 400€. Είναι πιθανόν να σου ζητήσουν απόδειξη. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pedrojay Δημοσ. 13 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 13 Μαΐου 2016 Με το Γερμανικο αυτο το προβλημα ειχα,ουσιαστικα αυτο που μου εχει σαν επιλογη να κατεβασω ειναι το δελτιο αποστολης και οχι το τιμολογιο. Παλι καλα που μου το θυμισες να τους τσιγκλησω. Η απαντηση του Γερμανου στο Chat ειναι οτι ναι δεν μπορεις να το εκτυπωσεις απο την πλατφορμα και θα στο στειλουμε ταχυδρομικως. Λογικά θα έχεις πρόβλημα με την συγκεκριμένη παραγγελία μόνο,κάπου το γράφει κιόλας οτι μπορεί να τύχει να μην στο δείχνει και τότε να επικοινωνήσεις να στο στείλουν.Στο γερμανικό όσες παραγγελίες τσέκαρα στα γρήγορα έχουν και τις 2 επιλογές εκτύπωσης και άλλη μία παλιά στο αγγλικό,οπότε ο άλλος φίλος θα μπορέσει να βρει τις αποδείξεις που θέλει,εκτός απροοπτου. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bati9 Δημοσ. 14 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 14 Μαΐου 2016 οκ παιδια ευχαριστω κανενα προβλημα δεν εχω να μην εχει αποδειξη και να την τυπωνω αν την χρειαστω,απλα μου εκανε εντυπωση επειδη παντα την ειχε μεσα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
prokroustis91 Δημοσ. 14 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 14 Μαΐου 2016 καλημερα σε ολους,εχει αγορασει καποιος απο αυτο το site http://www.igogo.es/ συγνωμη που το ξαναγραφω αλλα ψαχνω να βρω απεγνωσμενα καποιον φιλο απο το φορουμ που ισως εχει αγορασει απο το εν λογω σιτε.... παρακαλω δειτε τα ποστ εδω > http://www.insomnia.gr/topic/574635-capital-controls-paypal-ebay-%CE%B1%CE%B3%CE%BF%CF%81%CE%AD%CF%82-%CE%B5%CE%BE%CF%89%CF%84%CE%B5%CF%81%CE%B9%CE%BA%CE%BF%CF%8D/page-798?do=findComment&comment=54853017 κι εδω > http://www.insomnia.gr/topic/574635-capital-controls-paypal-ebay-%CE%B1%CE%B3%CE%BF%CF%81%CE%AD%CF%82-%CE%B5%CE%BE%CF%89%CF%84%CE%B5%CF%81%CE%B9%CE%BA%CE%BF%CF%8D/page-798?do=findComment&comment=54853382 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
makfil Δημοσ. 14 Μαΐου 2016 Μέλος Share Δημοσ. 14 Μαΐου 2016 Δεν καταλαβαίνω γιατί επαναλαμβάνεις το ίδιο ερώτημα ενώ σου απάντησαν στο νήμα που το έβαλες. Τι παραπάνω περιμένεις να μάθεις; Κάποια καλή κριτική ή κάτι άλλο; Διάβασες τις αρνητικές κριτικές, έκανες τη δοκιμαστική αγορά και προχώρησες και στην κανονική και ρωτάς εκ των υστέρων αν θα πληρώσεις τελωνείο. Το βασικό είναι ότι αγοράζεις από Κίνα αλλά δεν γράφεις με ποιο τρόπο γίνεται η αποστολή και αυτό έχει μεγάλη σημασία. Εάν είναι με courier (πιθανόν αφού προτίμησες ισπανικό site νομίζοντας ότι αγοράζεις από ΕΕ), δεν γλυτώνεις το τελωνείο και μάλιστα ακριβό. Εάν δεν μπορείς να ακυρώσεις την παραγγελία, οι επιλογές που έχεις, όταν φτάσει με το καλό το δέμα στην Ελλάδα, είναι 1) εάν έρθει με courier και δεν θέλεις να πληρώσεις τα έξοδα, να μην το παραλάβεις και να επιστρέψει αλλά επειδή η συνεννόηση μαζί τους δεν είναι εύκολη, όπως έχεις διαπιστώσει, το πιθανότερο είναι να χάσεις τα χρήματά σου, 2) εάν έρθει με ΕΛΤΑ, είναι πιθανό να μην έχεις έξοδα (δεν γράφεις την αξία που έχεις πληρώσει), 3) εάν δεν έρθει, να ανοίξεις dispute στο paypal. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
prokroustis91 Δημοσ. 14 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 14 Μαΐου 2016 Δεν καταλαβαίνω γιατί επαναλαμβάνεις το ίδιο ερώτημα ενώ σου απάντησαν στο νήμα που το έβαλες. Τι παραπάνω περιμένεις να μάθεις; Κάποια καλή κριτική ή κάτι άλλο; Διάβασες τις αρνητικές κριτικές, έκανες τη δοκιμαστική αγορά και προχώρησες και στην κανονική και ρωτάς εκ των υστέρων αν θα πληρώσεις τελωνείο. Το βασικό είναι ότι αγοράζεις από Κίνα αλλά δεν γράφεις με ποιο τρόπο γίνεται η αποστολή και αυτό έχει μεγάλη σημασία. Εάν είναι με courier (πιθανόν αφού προτίμησες ισπανικό site νομίζοντας ότι αγοράζεις από ΕΕ), δεν γλυτώνεις το τελωνείο και μάλιστα ακριβό. Εάν δεν μπορείς να ακυρώσεις την παραγγελία, οι επιλογές που έχεις, όταν φτάσει με το καλό το δέμα στην Ελλάδα, είναι 1) εάν έρθει με courier και δεν θέλεις να πληρώσεις τα έξοδα, να μην το παραλάβεις και να επιστρέψει αλλά επειδή η συνεννόηση μαζί τους δεν είναι εύκολη, όπως έχεις διαπιστώσει, το πιθανότερο είναι να χάσεις τα χρήματά σου, 2) εάν έρθει με ΕΛΤΑ, είναι πιθανό να μην έχεις έξοδα (δεν γράφεις την αξία που έχεις πληρώσει), 3) εάν δεν έρθει, να ανοίξεις dispute στο paypal. ζητησα συγνωμη εκ των προτερων.... και λεω πως ρωταω μηπως καποιος εχει συγκεκριμενη εμπειρια, εχει αγορασει καποιος απο το συγκεκριμενο σιτε (αν δεν υπαρχει καποιος δεν πειραζει, απλα ρωτησα). επισης λεω πως θα το στειλουν απο κινα με hong kong post, τι λες εσυ γι αυτο? η μεγαλη αγορα εγινε απο λαθος μου, λογω του οτι δεν μετεφραζα σωστα τα ισπανικα η αξια του τηλεφωνου ειναι 100 ευρο, και ναι εχω υποψη μου και ειμαι σε ετοιμοτητα για καταγγελια paypal, ευχαριστω οπως και να χει... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
makfil Δημοσ. 14 Μαΐου 2016 Μέλος Share Δημοσ. 14 Μαΐου 2016 Επειδή δεν μπορώ να γνωρίζω τον τρόπο αποστολής του συγκεκριμένου, έγραψα τις ενδεχόμενες διαφορετικές εκδοχές και τις επιλογές που θα έχεις. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
prokroustis91 Δημοσ. 15 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 15 Μαΐου 2016 Επειδή δεν μπορώ να γνωρίζω τον τρόπο αποστολής του συγκεκριμένου, έγραψα τις ενδεχόμενες διαφορετικές εκδοχές και τις επιλογές που θα έχεις. τελικα το στελνουν (απο hong kong) με http://www.postnl.post/ (χθες μου εδωσαν αριθμο, αλλα ακομα δεν εντοπιζεται ειναι νωρις), εχω ξαναπαρει απο αυτη την εταιρια νομιζω και ηταν οκ, τι λες εσυ ομως? σε ρωταω γιατι ειληκρινα σεβομαι τις γνωσεις σου και την προσφορα σου στο φορουμ. επισης αν μπορεις να μου πεις για το ποσο των 98 ευρο τι ισχυει σε οτι αφορα εκτελωνισμο? (προανεφερες οτι η τιμη εχει σημασια). ειναι σωστο αυτο? "Μέχρι 150€ CIF (αξία αντικειμένου + μεταφορικά) δεν πληρώνεις δασμούς," που λεει ο basketballfan? ευχαριστω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
makfil Δημοσ. 15 Μαΐου 2016 Μέλος Share Δημοσ. 15 Μαΐου 2016 Συνήθως, συνενοούμαστε με το κινεζομάγαζο να δηλώσει αξία γύρω στα $30 (που κάποτε αντιστοιχούσαν στα 22€ της ατέλειας) και άλλο αντικείμενο πχ music player, αλλά, αφού δεν τα έχεις φροντίσει, θα περιμένεις να φτάσει το δέμα στην Ελλάδα (συνήθως έρχεται στις 15-20 μέρες με το Ολλανδικό, αν και έχω παραλάβει σε πολύ λιγότερες), να ανοιχτεί ο σάκος και να περάσει χωρίς πρόβλημα από το τελωνείο. Θα εμφανιστεί το tracking #, σε 2-3 μέρες σε ένα από τα γνωστά tracking sites και μετά την άφιξή του στην Ελλάδα στα ΕΛΤΑ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
prokroustis91 Δημοσ. 15 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 15 Μαΐου 2016 Συνήθως, συνενοούμαστε με το κινεζομάγαζο να δηλώσει αξία γύρω στα $30 (που κάποτε αντιστοιχούσαν στα 22€ της ατέλειας) και άλλο αντικείμενο πχ music player, αλλά, αφού δεν τα έχεις φροντίσει, θα περιμένεις να φτάσει το δέμα στην Ελλάδα (συνήθως έρχεται στις 15-20 μέρες με το Ολλανδικό, αν και έχω παραλάβει σε πολύ λιγότερες), να ανοιχτεί ο σάκος και να περάσει χωρίς πρόβλημα από το τελωνείο. Θα εμφανιστεί το tracking #, σε 2-3 μέρες σε ένα από τα γνωστά tracking sites και μετά την άφιξή του στην Ελλάδα στα ΕΛΤΑ. ναι συνενοηθηκα για να γραψουν 30$ (πανω απο 22 ευρο δηλαδη κανονικα πληρωνω) και να μην φαινεται το περιεχομενο, ευχαριστω για την απαντηση και ελπιζω για το καλυτερο....καλημερα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
makfil Δημοσ. 15 Μαΐου 2016 Μέλος Share Δημοσ. 15 Μαΐου 2016 Αφού φρόντισες για τη δηλωμένη αξία πάνω στο αυτοκόλλητο, και έρχεται με το ταχυδρομείο, τότε ελαχιστοποιούνται οι πιθανότητες να σταματήσει στο τελωνείο. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mairaki8 Δημοσ. 17 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 17 Μαΐου 2016 Γεια σας, μετα απο πολυ κοπο καταφερα τελικα εν μεσω καπιταλ να βγαλω την καρτα revolut, για να μπορω να πραγματοποιω αγορες απο εξωτερικο!!! Ο κυριος χωρος που θελω να δραστηριοποιηθω ειναι το ebay και το aliexpress πιο πολυ για την αγορα ενδυματων. Ομως ειναι η πρωτη φορα που αγοραζω μεσω ebay κλπ και χρειζομαι την βοηθεια σας. Τα της καρτας τα εχω καλυμμενα. Απλα θελω να μου πειτε οτι ξερετε αναφορικα με τους ανεξαρτητους εμπορους του ebay. Διαβασα προσεκτικα το αρθρο σας και πραγματικα ειναι πολυτιμες οι πληροφοριες του. Αλλα ηθελα να ρωτησω, εστω κι αν καποιος πωλητης εχει 97+ ή 98+% στο rating θεωρειται αξιοπιστος;; Σας παρακαλω απαντηστε και στη συνεχεια θα σας παραθεσω και καποιες αλλες ερωτησεις, που τις αποφευγω τωρα για να μην σας κουρασω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 17 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 17 Μαΐου 2016 Γεια σας, μετα απο πολυ κοπο καταφερα τελικα εν μεσω καπιταλ να βγαλω την καρτα revolut, για να μπορω να πραγματοποιω αγορες απο εξωτερικο!!! Ο κυριος χωρος που θελω να δραστηριοποιηθω ειναι το ebay και το aliexpress πιο πολυ για την αγορα ενδυματων. Ομως ειναι η πρωτη φορα που αγοραζω μεσω ebay κλπ και χρειζομαι την βοηθεια σας. Τα της καρτας τα εχω καλυμμενα. Απλα θελω να μου πειτε οτι ξερετε αναφορικα με τους ανεξαρτητους εμπορους του ebay. Διαβασα προσεκτικα το αρθρο σας και πραγματικα ειναι πολυτιμες οι πληροφοριες του. Αλλα ηθελα να ρωτησω, εστω κι αν καποιος πωλητης εχει 97+ ή 98+% στο rating θεωρειται αξιοπιστος;; Σας παρακαλω απαντηστε και στη συνεχεια θα σας παραθεσω και καποιες αλλες ερωτησεις, που τις αποφευγω τωρα για να μην σας κουρασωΘα πήγαινα προσωπικά για 99+ %. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mairaki8 Δημοσ. 17 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 17 Μαΐου 2016 Σας ευχαριστω!!! Εγω λοιπον θελω να κανω αγορες απο μεμονωμενους πωλητες σχετικα χαμηλης αξιας. Δηλαδη για παραδειγμα ενα μαγιο αξιας 5 ευρω απο τον ενα, ενα φορεμα αξιας 8 ευρω απο τον αλλο κλπ. Αυτα ερχονται ξεχωριστα ετσι;; Για τοσα μικρα ποσα εχω θεμα με το τελωνειο;; Και αν ναι τι ακριβως;; Τι πρεπει να προσεξω στην παραγγελια μου;; Γιατι ειδα ατο αρθρο οτι αλλο courier(που χρεωνει πολλα) και αλλο εταιριες που συνεργαζονται με τα ΕΛΤΑ. Για να δω στην καθε παραγγελια λοιπον με τι ερχεται που κοιταω ή πρεπει να ρωτησω τον πωλητη;; Να σημειωσω οτι ολα τα προϊοντα ερχονται απο Κινα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 17 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 17 Μαΐου 2016 Σας ευχαριστω!!! Εγω λοιπον θελω να κανω αγορες απο μεμονωμενους πωλητες σχετικα χαμηλης αξιας. Δηλαδη για παραδειγμα ενα μαγιο αξιας 5 ευρω απο τον ενα, ενα φορεμα αξιας 8 ευρω απο τον αλλο κλπ. Αυτα ερχονται ξεχωριστα ετσι;; Για τοσα μικρα ποσα εχω θεμα με το τελωνειο;; Και αν ναι τι ακριβως;; Τι πρεπει να προσεξω στην παραγγελια μου;; Γιατι ειδα ατο αρθρο οτι αλλο courier(που χρεωνει πολλα) και αλλο εταιριες που συνεργαζονται με τα ΕΛΤΑ. Για να δω στην καθε παραγγελια λοιπον με τι ερχεται που κοιταω ή πρεπει να ρωτησω τον πωλητη;; Να σημειωσω οτι ολα τα προϊοντα ερχονται απο ΚιναΝαι, έρχονται ξεχωριστά.Όχι, δεν θα πληρώσεις τελωνείο αν η αξία του αντικειμένου + τα μεταφορικά είναι κάτω από 22€. Όλα τα κουριερ πλην της EMS παιρνανε τελωνείο. Με την EMS αν περάσει κάτι τελωνείο, απλώς η διαδικασία γίνεται από τα ελτα και δεν χρειάζεται να τρέχεις στο αεροδρόμιο. Ναι να ρωτήσεις τους πωλητές και να διαλέξεις να έρθουν με το απλό ταχυδρομείο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις