funbreaker Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2013 Proced to the checkout? Το βρήκα, ευχαριστώ. Με paypal δεν γίνονται πληρωμές στο amazon? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
djuan1988 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2013 Το βρήκα, ευχαριστώ. Με paypal δεν γίνονται πληρωμές στο amazon? Όχι, αλλά δε χρειάζεται. Δεν πρόκειται να χάσεις τα λεφτά σου στο amazon. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
funbreaker Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2013 Μια ακόμη ερώτηση για το amazon. Επειδή τα περισσότερα προιόντα που ψάχνω δεν τα στέλνουν στην Ελλάδα αλλά για να το διαπιστώσω αυτό πρέπει να κάνω στο καθένα add to card και μετά υπολογισμό του shipping cost και είναι χρονοβόρο για αν ψάχνεις πολλά αντικείμενα, φαίνεται κάπου εξαρχής αν στέλνει ο πωλητής στην δ/νση που έχω δηλώσει? (ή πολύ μάπα είναι το amazon σε σχέση με το ebay ή εγώ δεν το έχω μάθει καλά ακόμα) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
makfil Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2013 Μέλος Share Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2013 Στην πρώτη σελίδα "Add to cart" (και όχι card), στην επόμενη "Edit your cart" και στην επόμενη, κάτω από το Subtotal γράφει "Estimate your shipping and tax". Εάν το στέλνει στην Ελλάδα σου γράφει όλα τα σχετικά, εάν ΟΧΙ σου γράφει "Some of the items in your order cannot be shipped to the selected address". Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
funbreaker Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2013 Στην πρώτη σελίδα "Add to cart" (και όχι card), στην επόμενη "Edit your cart" και στην επόμενη, κάτω από το Subtotal γράφει "Estimate your shipping and tax". Εάν το στέλνει στην Ελλάδα σου γράφει όλα τα σχετικά, εάν ΟΧΙ σου γράφει "Some of the items in your order cannot be shipped to the selected address". Ναι αυτό ακριβώς κάνω αλλά είναι εκνευριστικό να το κάνεις για κάθε ένα προιόν ξεχωριστά. Στο ebay στο δείχνει απ την αρχή. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
graphite Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2013 (επεξεργασμένο) bumb Επεξ/σία 20 Οκτωβρίου 2013 από graphite Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Millennium Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2013 Φίλε υπάρχει αυτό το νήμα στο forum που θα σε βοηθήσει Αγορές από το εξωτερικό Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
graphite Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2013 (επεξεργασμένο) bumb Επεξ/σία 20 Οκτωβρίου 2013 από graphite Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Orpheas1992 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2013 Ποσο πιο οικονομικα θα σου βγει απο ενα ελληνικο καταστημα με λογικες τιμες?Το γεγονος οτι δε σου απαντησαν ποτε σε e-mail θα επρεπε να ειναι αρκετο για να σε αποθαρρυνει απο το να τους εμπιστευτεις ενα καρο λεφτα για ολοκληρο συστημα.Στησε ενα συστηματακι απο ελληνικο καταστημα και το πολυ πολυ παρε απο εκει καποιο κομματι που θα βρισκεις σε πραγματικα καλυτερη τιμη οπως μια καρτα γραφικων. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
graphite Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2013 (επεξεργασμένο) bumb Επεξ/σία 20 Οκτωβρίου 2013 από graphite Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
TheDevilMayCare Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2013 Παρελαβα @ Ελτα, το δεμα απο Αμερικα (Usa) Θεωρω κατ' αρχην, εαυτο μου "τυχερο"-που δε με χρεωασαν τιποτα εξτρα εδω- απο την αλλη ομως, οταν προκειται για συννενοησημεταξυ ιδιωτων & για ολοφανερα μεταχειρισμενο αντικειμενο, γιατι να εκμπλακουν Τελωνες& Φαρισαιοι? Μονο κ΄ μονο -εκβιαστικα δηλαδη!- επειδη ερχεται απεξω/οχι εντος συνορων? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
viper2005 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2013 Μου ήρθε αντικείμενο, σήμερα, που ειχε φύγει απο τις 3-9-2013... Επ ωπ 13:43 07-Oct-2013 Handed over to Customs GRATHD Customs retention reason : Invoice missing 14:09 16-Oct-2013 Departure from inward office of exchange GRATHD Πόσες ημερες να υπολογίζω οτι θα κανει για να έρθει στην πόρτα μου; Thanks Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
makfil Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2013 Μέλος Share Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2013 Παρελαβα @ Ελτα, το δεμα απο Αμερικα (Usa) Θεωρω κατ' αρχην, εαυτο μου "τυχερο" -που δε με χρεωασαν τιποτα εξτρα εδω- απο την αλλη ομως, οταν προκειται για συννενοηση μεταξυ ιδιωτων & για ολοφανερα μεταχειρισμενο αντικειμενο, γιατι να εκμπλακουν Τελωνες & Φαρισαιοι? Μονο κ΄ μονο -εκβιαστικα δηλαδη!- επειδη ερχεται απεξω/οχι εντος συνορων? Ευχαριστούμε για το feedback και χαίρομαι που εξελίχθηκαν τα πράγματα όπως τα είχαμε προβλέψει, όταν ξεκίνησες την περίπτωσή σου στο post #319 στις 3/10. Δεν μας είπες, όμως, την αξία που ανέγραψε ο πωλητής στο δέμα, ώστε να είναι ολοκληρωμένη η εικόνα για οποιονδήποτε άλλον θελήσει να ακολουθήσει την ίδια διαδικασία. Σημαντικό ρόλο έπαιξε, βέβαια, η αλλαγή της μεθόδου αποστολής και η αποστολή του δέματος μέσω USPS. Παραλαβή μέσα σε 15 μέρες περίπου ενός σχετικά ογκώδους δέματος, με το αγαπημένο σου ραδιόφωνο αντίκα, είναι πολύ καλά. Τα υπόλοιπα, περί τελωνών κλπ, άστα γιατί μιλάμε για ένα κράτος με πολύπλοκη νομοθεσία και ειδικα στο θέμα του τελωνείου με αποφασιστική αρμοδιότητα του κρατικού υπαλλήλου. Εύχομαι να το χαρείς στη θέση που του αξίζει ... @viper2005 Είπαμε να κάνεις υπομονή και βλέπεις ότι τα πράγματα εξελίσσονται ικανοποιητικά. Έχε το νου σου στον ταχυδρόμο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
TheDevilMayCare Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2013 Η αποστολη εγινε με USPS Priority Mail International®https://www.usps.com/ship/priority-mail-international.htmΣτο δεμα αναγραφοταν η αξια των ταχυδρομικων ητοι > 50$- δεν ηταν ασφαλισμενο για καποιο ποσο και- δεν πληρωσα εξτρα κατα την παραλαβη του απο τα Ελτα (πηγα και το παρελαβα, οπως αν ηταν δεμα εσωτερικου)Εκτος απο την αξια των ταχυδρομικων, που ειπαμε οτι φαινοταν κανονικα το ποσό,επειδη πραγματικα, με εξοργησε η πιθανοτητα, να μου τη πεσουν τα Τρολ-Τελώνια,του ζητησα αν μπορει, να μην βαλει αξια αγορας /free, αλλα δεν τον πιεσα καθολουως προς αυτο. Αποδειξη/ receipt/ invoice/ οτιδηποτε φορολογικο* παραστατικο αποεκεινον προς εμενα δεν υπηρχε, κι απο εμενα παλι δεν φαινοταν να του εχω στειλειουτε 1$..! Θα ηθελα λοιπον να δω: πως θα "αποδεικνυαν" (?) οτι υφισταται αγορα..! *ως προς το φορολογικο ειδικα, δε θα ειχα προβλημα να ξανασυζητησουμε αν θα το θελαμε, για καθετι/ αντικειμενο μεταχειρισμενο μας, που πουλαμε τωρα απροβληματιστα ως ιδιωτες, εντος των συνορων Δε βλεπω τί, επι της ουσιας τραγικα αλλαζει (?), εαν το παρουμε εκτος? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις