Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Βρηκα το premium του πολυ ακριβο.Δεν μπορει ο ανταγωνισμος να δινει το 3μηνο στα 19 και αυτος στα 30 ευρω.Και οι επιπλεον λειτουργιες λιγο χρησιμο ειναι για τον τελικο χρηστη.Αν οι αρχες τον βαλουν στο ματι δεν πα να εχει κανει κρυπτογραφηση τρελλη ολα τα αρχεια τους θα χαθουνΑν κατασχεθουν οι servers να δω πως θα τα κανουν recover  οι χρηστες.Ολες οι υπολοιπες νεες λειτουργιες δεν προσφερουν κατι το νεο.Σαν μπαζα μου μυριζει ολη η ιστορια και μετα το μεγαλο μπαμ...

Σύμφωνα με την νομική του ομάδα ο μόνος τρόπος να σταματήσει κανείς την λειτουργία της υπηρεσίας, είναι να κηρυχτεί παράνομη η κρυπτογράφηση. Για να γίνει αυτό θα πρέπει να αλλάξει ο κανονισμός των Ηνωμένων Εθνών για τα Ανθρώπινα Δικαιώματα και συγκεκριμένα το δικαίωμα του ανθρώπου να προστατεύει τα προσωπικά του δεδομένα από κατασκοπία.

Σύμφωνα με τον Dotcom ακόμα και αν κάποια χώρα αποφασίσει να κλείσει όλους τους servers της υπηρεσίας – κάτι που δεν αναμένεται να συμβεί γιατί έχουν ληφθεί υπόψιν οι νομοθεσίες της κάθε χώρας που φιλοξενούν την υπηρεσία – τότε θα υπάρχει backup όλων των αρχείων σε άλλη χώρα. Αυτό συμβαίνει γιατί η υπηρεσία δεν περιορίζεται σε μία ή δύο χώρες για την αποθήκευση όλων των αρχείων, αλλά δημιουργεί ένα παγκόσμιο δίκτυο από servers. Έτσι είναι απίθανο να συμβεί ότι έγινε στις ΗΠΑ με το FBI που κατέσχεσε τους servers του Megaupload.

• Απαντ. 113
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Βρηκα το premium του πολυ ακριβο.Δεν μπορει ο ανταγωνισμος να δινει το 3μηνο στα 19 και αυτος στα 30 ευρω.

Ποιος δίνει 3μηνο στα 19 €;

Προσπαθώ να γραφτώ από χτες αλλά δεν μου στέλνει μαιλ επιβεβαίωσης βάζω hotmail/outlook...? Τις πταίει;

Όλοι μας έχουμε σχετικό πρόβλημα! Περιμένουμε γιατί όλος ο πλανήτης έχει πέσει με τα μούτρα!

• Like 1
Δημοσ.

Υπάρχει η δυνατότητα να δεις τον χώρο σου σαν file server και να τον χειριστείς από file manager? ή θα είναι μόνο online και web based application?

Δημοσ.

Το Hotmail δεν δουλεύει ούτε σε εμένα, το gmail δούλεψε κανονικά όμως, δεν ξέρω γιατί :S

True το δοκίμασα και εγώ το hotmail τρώει φόλα!

Δημοσ.

Ερώτηση, το 1TB που λεει bandwidth τί εννοεί;  Ότι σου δινει 1TB για να κατεβασεις ή ότι 1TB μπορείς να διαμοοιρασεις τα αρχεια σου και μετα τελος;Εννοώ στα plans.  Παντως η συνδρομη ετησια ερχεται στα 99.99 ευρω. Καθολου ασχημα.

Δημοσ.

Όσοι θέλουν να δοκιμάσουν την υπηρεσία και δεν βρίσκουν αρχείο μπορούν να κατεβάσουν Link.png Site: https://mega.co.nz/#!nhxhnaBI!ZoNHM1skE4ijnsVaoGo5eFXiL8h3qZjM_JG8-4ZSvGU">αυτό (All Rights Reserved).

Υπάρχει η δυνατότητα να δεις τον χώρο σου σαν file server και να τον χειριστείς από file manager? ή θα είναι μόνο online και web based application?

Θα φτιάξουν σύντομα προγράμματα για όλες τις πλατφόρμες και δεν θα είναι απαραίτητο να το χειρίζεσαι μόνο από τον browser. Ακόμα θα μπορείς να δεις τον χώρο σου σαν εικονικό σκληρό δίσκο.

Ερώτηση, το 1TB που λεει bandwidth τί εννοεί; Ότι σου δινει 1TB για να κατεβασεις ή ότι 1TB μπορείς να διαμοοιρασεις τα αρχεια σου και μετα τελος;Εννοώ στα plans. Παντως η συνδρομη ετησια ερχεται στα 99.99 ευρω. Καθολου ασχημα.

Σύμφωνα με όσα είπε στην συνέντευξη αυτή η ποσότητα bandwith που δίνουν τα premium πακέτα προορίζεται για όσους θέλουν να δημιουργήσουν hotlinks για κάποιο αρχείο. Όταν κατεβάζεις ένα αρχείο από hotlinks σημαίνει ότι το κατεβάζεις με την μέγιστη δυνατή ταχύτητα. Αυτό το bandwidth λοιπόν καταναλώνεται σε αυτά τα αρχεία, και αφαιρείται από το bandwidth του uploader. Αλλά αυτό ισχύει μόνο για τα hotlinks. Επομένως για τα κανονικά links δεν υπάρχει περιορισμός στο traffic του uploader (τύπου rapidshare) ούτε και του downloader. Εδώ είναι και το σημείο της συνέντευξης στο οποίο έγινε η σχετική ερώτηση.

https://www.youtube.com/watch?v=fh8Rb0bwh_w

Υπάρχει native client για Linux/Debian; Εμένα έκανε login λέω να του φορτώσω τίποτα...

Δεν είναι ακόμα έτοιμο αλλά θα δημιουργηθεί. Link.png Site: http://techcrunch.com/2013/01/18/kim-dotcoms-mega-opens-site-to-early-users-reveals-roadmap-with-mobile-access-office-style-features-and-more/">Εδώ είναι όλα όσα θα προστεθούν στην υπηρεσία στο επόμενο διάστημα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...