xarakass Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2013 Καλημερα Το Προβλημα ειναι το εξης .. --Βαζω στην USB ( του αποκωδικοποιητη )εναν εξωτερικο και μεσα του βαζω ταινιες και απο αυτες εχουν ηχο η 1 στις 10 ,,παρατηρωντας ειδα οτι γινεται αυτο .. Στην πρωτη περιπτωση εχω Ηχο ενω στην Δευτερη οχι ( Ενω στον Η/Υ και στις 2 εχω ηχο ) Γνωριζει καποιος να μου πει πως μπορω να κανω και την 2η περιπτωση να χει ηχο ?????????????????? --Ευχαριστω Πολυ ---
TheELF Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2013 Ξανά δες με το mediainfo και τα δύο αρχεία.Αφού βλέπει ακούει mp3 απλά μπορείς να μετατρέπεις ΜΟΝΟ ΤΟΝ ΗΧΟ σε mp3 με κάποιο πρόγραμμα π.χ. με το XmediaRecode Ρίξε όλες της ταινίες,ίδιου τύπου(απλά για να μην μπερδεύεσαι άδικα),μέσα στο πρόγραμμα. Πάνε στο profile και βάλε custom και στο format βάλε avi(αν είναι avi αν είναι άλλου τύπου εννοείτε βάζεις τον τύπο που είναι) Στο output stream type σιγουρέψου ότι λέει video and audio Θα σου βγάλει τα στοιχεία των ταινιών,δώσε φάση στο audio Σε όλες που ΔΕΝ είναι MP3 πάνε στην καρτέλα video και στην επιλογή mode βάλε copy πάνε στην καρτέλα audio και στο modus βάλε convert και στο codec βάλε mp3 Στην τέρμα πάνω μπάρα πάτα το κουμπί add job (τέρμα κάτω επιλέγεις που θα το αποθηκεύσει,αν θες βάλε τα σε άλλο φάκελο για να μην μπερδεύεσαι) Επανέλαβε για όλες της ταινίες που ΔΕΝ έχουν mp3 Αφού της βάλεις όλες πάνε στην καρτέλα jobs για να σιγουρευτείς ότι τα έβαλες όλα σωστά. Πάτα στην πάνω μπάρα το encode και θα αρχίζει της μετατροπές.
xarakass Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2013 Ευχαριστω για ολα φιλε το κανω ακριβως οπως μου ειπες θα σου πω αυριο τι εγινε Παντως εισαι πρωτος με αναλυτικες οδηγειες με τα παντα σου Ωραιος για αλλη μια φορα σε Ευχαριστω Πολυ Πολυ .. ---Χαρης--
xarakass Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2013 Ολα οκ Αρχονταα α α α α α α α α --Ευχαριστω και παλι ---
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα