xristoforos89 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2013 Share Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2013 (επεξεργασμένο) 328ευρω λαπτοπ και 1600x900 (!) αναλυση δεν εχω ξαναβρει παντως.. Και 3 (!!) χρονια εγγυηση. http://www.e-lenovo.gr/p.ThinkPad-L520-FreeDOS-B960-4GB-320GB.755079.html Λεω να τσιμπησω ενα για την μανα μου (θα με βριζει βεβαια που θα της παρω το netbook.. χμμ) http://www.skroutz.gr/s/2789154/Lenovo-Thinkpad-L520-B960-4GB-320GB.html Review με παρομοια χαρακτηριστικα: http://www.notebookcheck.net/Review-Lenovo-ThinkPad-L520-NWB53GE-Notebook.54102.0.html Επεξ/σία 18 Ιανουαρίου 2013 από xristoforos89 8 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
asd123q Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2013 Share Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2013 Πολύ καλό!!!!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Konstantin77 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2013 Share Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2013 σουπερ αλλά βαρέθηκα τα λαπτοπ χωρίς HDMI. για οποιον δεν ενδιαφερεται ειναι καταπληκτικό. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Redshift Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2013 Share Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2013 (επεξεργασμένο) ποιοτικοτατος φορητος σε πολυ καλη τιμη για τα σπεκς αν κ η cpu ειναι λιγο παλια Επεξ/σία 17 Ιανουαρίου 2013 από Redshift Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
efo355 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2013 Share Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2013 σουπερ αλλά βαρέθηκα τα λαπτοπ χωρίς HDMI. για οποιον δεν ενδιαφερεται ειναι καταπληκτικό.Εντάξει έχει dp δεν θα κολήσουμε εκεί 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
axlgk Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2013 Share Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2013 εχει 1xDisplayPort. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panos9553 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2013 Share Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2013 Το κοιταζω για ενα γνωστο μου που θελει office και τετοια απλα πραγματα...με τους drivers τι γινεται ομως? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xristoforos89 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2013 Μέλος Share Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2013 Το κοιταζω για ενα γνωστο μου που θελει office και τετοια απλα πραγματα...με τους drivers τι γινεται ομως? Απο το σαιτ της lenovo. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Redshift Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2013 Share Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2013 ορματε απλα,τα thinpad ειναι ποιοτικοτατα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xristoforos89 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2013 Μέλος Share Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2013 Τσιμπησα ενα. Παιζει να παρω αλλο ενα για εναν φιλο. Στο καταστημα e-lenovo για την οθονη λεει οτι ειναι 1600x900 glare.. Ενω στο e-experts anti-glare. Λογικα antiglare ειναι. Απο οσο ξερω ολα τα thinkpad εχουν ματ οθονες. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
p14767 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2013 Share Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2013 παρηγγειλα και εγω ενα για απλη χρηση, προτεινετε να περασω καποια windows "δωρεαν" ή να παω μονο σε linux και αν ναι ποιο "φιλικο για ψιλοασχετο χρηστη" linux προτεινετε? (ο χρηστης εχει απαιτησεις μονο για σερφαρισμα και youtube και λιγες γνωσεις Η/Υ, και δεν θελει να παιδευεται συνεχεια για να διορθωνει προβληματακια) ευχαριστω τον τοπικ σταρτερ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zizu10 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2013 Share Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2013 παρηγγειλα και εγω ενα για απλη χρηση, προτεινετε να περασω καποια windows "δωρεαν" ή να παω μονο σε linux και αν ναι ποιο "φιλικο για ψιλοασχετο χρηστη" linux προτεινετε? (ο χρηστης εχει απαιτησεις μονο για σερφαρισμα και youtube και λιγες γνωσεις Η/Υ, και δεν θελει να παιδευεται συνεχεια για να διορθωνει προβληματακια) ευχαριστω τον τοπικ σταρτερ Αν είναι η πρώτη σου επαφή με το linux τότε βάλε ubuntu και θα τρέχει μια χαρά. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
silmarien Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2013 Share Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2013 παρηγγειλα και εγω ενα για απλη χρηση, προτεινετε να περασω καποια windows "δωρεαν" ή να παω μονο σε linux και αν ναι ποιο "φιλικο για ψιλοασχετο χρηστη" linux προτεινετε? (ο χρηστης εχει απαιτησεις μονο για σερφαρισμα και youtube και λιγες γνωσεις Η/Υ, και δεν θελει να παιδευεται συνεχεια για να διορθωνει προβληματακια) ευχαριστω τον τοπικ σταρτερ Παρόλο που είμαι της πληροφορικής δεν την παλεύω με τα Linux distributions. Θέλουν ψάξιμο. Ειδικά ο φίλος σου που θέλει τα βασικά ας βάλει Windows που έχει σίγουρα μια ιδέα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Redshift Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2013 Share Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2013 windows 8 βαλε με αυτοhttp://www.classicshell.net/ ειμαι σιγουρος οτι οσοι αγορασατε συνειδητα του τι παιρνετε θα αποζημιωθειτε κ με το παραπανω απο το μηχανακι 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
p14767 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2013 Share Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2013 Αν είναι η πρώτη σου επαφή με το linux τότε βάλε ubuntu και θα τρέχει μια χαρά. εγω χρησιμοποιω linuχ δεν εχω προβλημα, το θεμα ειναι οτι αυτη που θα το χρησιμοποιει θα μενει σε αλλη πολη και δεν γινεται να δινω τηλεφωνικες συμβουλες συνεχεια για drivers, αναβαθμισεις,εγκαταστασεις προγραμματων κλπ, γιαυτο θελω οσο γινεται απλη στο χρηστη αλλα "ολοκληρωμενη" εκδοση linux. για να καταλαβεις της εχω βαλει σε ενα παλιο pc τον "μονομαχο" και οπως το εγκατεστησα ετσι εχει μεινει! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις