panos_saxo Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2013 καλησπερα μολις εστησα επιτελους το νεο μου πισι και ξεκινησα να το τεσταρω να δω τι κανει. εβαλα να παιξω καποι παιχνιδι και ξαφνικα το ανεμηστηρακι του επεξεργαστη αρχισε να βαρει κοφτες! δουλευε στια 4500 - 5000 στροφες και εκανε πολυ φασαρια , πολυ ομως.αυτη τη στιγμη ειναι στις 1500 περιπου με θερμοκρασια επεξεργαστη 13 -14 βαθμους αλλα οταν παιζω το call of duty εκτινασεται στις 5000 .ειναι φυσιολογικο αυτο ?? η χρηση cpu οσο παιζω δε ξεπερναει ττο 40 % και η θερμοκρασια ειναι κοντα στους 40.
John-lamia Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2013 ετσι δουλευουν τα ''μαμα'' κουλερακια των amd. δεν εχεις κανενα πρόβλημα, και ουτε θα εχεις, εκτος απο φασαρια. εγω οταν εβαλα επανω το δικο μου fx δεν μπήκα καν στον κόπο να δοκιμάσω το εργοστασιακό κουλερακι. μπήκε με τη μια μεγαλύτερο.
panos_saxo Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2013 τοση φασαρια σε καινουριο μηχανημα το λυπαται η ψυχη μου! σιγουρα ομως λειτουργει σωστα?? ψυχει οντως καλα τον επεξεργαστη η να παρω καμια aftermarket ψυχτρα?
Heatspreader Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2013 Τα ανεμιστηράκια στους Bulldozers είναι δυστυχώς πολύ θορυβώδη.Η θερμοκρασία που βλέπεις δεν είναι πραγματική. Δες περισσότερες λεπτομέρειες παρακάτω: http://www.overclock.net/t/1128821/amd-temp-information-and-guide
adtakhs Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2013 καλησπερα μολις εστησα επιτελους το νεο μου πισι και ξεκινησα να το τεσταρω να δω τι κανει. εβαλα να παιξω καποι παιχνιδι και ξαφνικα το ανεμηστηρακι του επεξεργαστη αρχισε να βαρει κοφτες! δουλευε στια 4500 - 5000 στροφες και εκανε πολυ φασαρια , πολυ ομως.αυτη τη στιγμη ειναι στις 1500 περιπου με θερμοκρασια επεξεργαστη 13 -14 βαθμους αλλα οταν παιζω το call of duty εκτινασεται στις 5000 .ειναι φυσιολογικο αυτο ?? η χρηση cpu οσο παιζω δε ξεπερναει ττο 40 % και η θερμοκρασια ειναι κοντα στους 40. Ποια είναι η μητρική ? Μπορείς να ρυθμίσεις το smart f. από το bios για θερμοκρασία CPU που θα τραβάει max στροφές ο ανεμιστήρας και το πόσο % θα δουλεύει σε IDLE ή είναι το απλό bios ? Το κουτί ποιο είναι ?
panos_saxo Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2013 το κουτι ειναι το thermaltake v4. μητρικη ειναι η gigabyte ga 970a ud3. σε idle κατασταση ειναι εντελως αθορυβο , ειναι στις 1500 στροφες το πολυ. αν ανεβασει θερμοκρασια γινεται ο χαμος...τωρα bios δε ξερω να πειραζω αλλα ειδα οτι μου δινει δυνατοτητα να πειραξω αυτο που λες αααα μολις το ειδα. οταν εγκατεστησα τους drivers μπηκε και ενα προγραμμα το easy tune που το τρεχω μεσα απο τα windows και μου δινει επιλογη για να ρυθμισω το ανεμιστηρακι. απο default settings ειναι ρυθμισμενο στο 28% σε 20 βαθμους και στο 100% οταν φτανει 66 δε ξερω αν σε βοηθαω με αυτο
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Παρακαλούμε συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Θα είστε σε θέση να αφήσετε σχόλιο αφού συνδεθείτε
Συνδεθείτε τώρα