Προς το περιεχόμενο

The Witcher 3: Wild Hunt


JohnVani18

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Ρε παιδες δεν γίνεται ολα σε ενα νοικοκυρεμενα, γιατι να μην υπαρχει ξεχωριστό τοπικ, τουλάχιστον για τα ΑΑΑ παιχνίδια, και να συζητάμε οτι θελουμε απο θεμα performance εκει??

Δεν βαρεθήκατε στο Gta τοπικ να λεμε ξανα και ξανα και ξανα και ξανα τα ιδια πράγματα οταν θα μπορούσαμε να τα εχουμε στη πρώτη σελίδα μαζεμένα νοικοκυρεμενα?? Δεν εχουμε χωρο για νεα τοπικ μήπως ?? Δεν θα εχει νόημα?? οταν οι σελίδες θα ξεπεράσουν τις σελίδες του κανονικού τοπικ????! Αντε παλι να δλδ να υπάρχει αχταρμας εδω μεσα?

  • Like 2
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

  • Απαντ. 10,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Οποιος θέλει να ασχοληθεί μόνο με το παιχνίδι και όχι με το performance μπαίνει στο τοπικ των κονσολών.Το ιδιο παιχνίδι παίζουν και οι κονσολαδες και ασχολούνται μόνο με τα του game play. Να έλεγα οτι είναι exclusive του pc να το καταλάβω αλλά απο τη στιγμή που είναι multiplatform μπαίνετε στο κονσολαδικο section και το πρόβλημα λύθηκε.

 

Παίζουμε σε PC, είμαστε σε PC forum και δεν έχουμε καμιά δουλειά να γράφουμε αλλού.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

μέχρι να πει ο mod να γίνονται τεχνικά posts σε άλλο topic δεν μπορείς να υποχρεώσεις κάποιον χρήστη...

 

Όχι ρε για όνομα του Θεού τι να υποχρεώσω. Αν δε μπορεί κάποιος να καταλάβει ότι λέγοντας τα ίδια και τα ίδια μαζί με κάποιους άλλους για 100σελίδες (ειδικά όταν πρόκειται για ένα θέμα που δε τους απασχολεί όλους) αρχίζει να κουράζει τους υπόλοιπους, να μη τους σέβεται και να τους λέει "πατα ignore" τότε όχι δε μπορώ να κάνω πολλά.

 

Μπορούμε οι υπόλοιποι να ανοίξουμε μια κουβέντα περί χρώματος μαλλιών του geralt, αν πρέπει να πάρει λίγο παραπάνω τα μούσια του, αν έχει φύγει εκτός μόδας και γενικότερα για πράγματα εξίσου σημαντικά για το παιχνίδι και να το τραβήξουμε για 200 σελίδες. Δε μπορεί κάποιος να μας υποχρεώσει να τα κάνουμε αλλού τα post σωστά? Εκτός και αν ανοίξει thread  "Witcher 3 και η μόδα σήμερα".

  • Like 5
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Παιδιά όποιος ενδιαφέρεται για σενάριο/βοήθεια δεν είναι πιο εύκολο να googlάρει έναν από τους εκατοντάδες free οδηγούς στρατηγικής που θα βγουν αμέσως μετά την κυκλοφορία? Και το lore μπορεί να βρει εκεί και όλες τις απαντήσεις όμορφα και νοικοκυρεμένα.

Δεν ζούμε πια στη δεκαετία του 90 που θα έπρεπε να ψάξεις να βρεις έντυπο γι αυτά τα θέματα...

 

Επίσης όταν οι μισοί (σίγουρα) θα παραπονιούνται για spoilers τι νόημα θα είχε ένα τέτοιο νήμα? Το performance, οι κουτσουλιές στα βράχια, τα bugs κλπ ευτυχώς ή δυστυχώς πάντα ήταν και θα είναι αναπόσπαστο κομμάτι αυτής της πλατφόρμας.

Και ο συγκεκριμένος τίτλος είχε στείσει ένα ολόκληρο hype γύρω από τα γραφικά του κατά την παρουσίαση του. Πως είναι δυνατόν να μη σχολιάσουμε αυτά τα πράγματα και γιατί να το κάνουμε σε διαφορετικό thread?

  • Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Ποιο σενάριο μωρέ λυσσάξατε. Ποιος και σε ποιο thread έχει μιλήσει για σενάριο.

 

Εγώ αυτά που περιμένω να διαβάσω σε ένα thread για game είναι:

 

- Μερικές αξιολογήσεις γενικές και όχι μόνο για τα γραφικά. 

- Γενικότερες απόψεις για το game και αν αξίζει αγορά

- Κάποιος να ζητήσει κάποια βοήθεια για κάποιο τεχνικό προβλημα που έχει

- Κάποια mini guides-tips για το game

- Κάποιος να ζητάει βοήθεια που κόλλησε κάπου

- Κάποια achievements στο game (στυλ diablo 3 thread)

 

Αυτά. 

  • Like 3
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

  • Super Moderators

Επί του παρόντος δεν έχει ληφθεί οριστική απόφαση για το αν είναι σκόπιμο να δημιουργηθεί ειδικό νήμα σχετικά με το τεχνικό σκέλος αυτού του παιχνιδιού ή γενικά όσων είναι αρκετά δημοφιλή ή/και αμφιλεγόμενα ως προς τις επιδόσεις τους. Το συζητάμε, θα έχουμε σύντομα απάντηση.

 

Στο μεταξύ, θα σας παρακαλέσω θερμά όλους να προσέχετε τον τρόπο που εκφράζεστε. Διακρίνω έναν εκνευρισμό που δεν ξέρω από πού πηγάζει, πάντως σε τίποτε δε βοηθάει τη βελτίωση του νήματος.

 

Να σας θυμίσω ότι αν έχετε κάποια σκέψη ή πρόταση για αυτό ή όποιο άλλο νήμα που χρήζει συντονιστικής παρέμβασης, στείλτε προσωπικό μήνυμα σε έναν από τους αρμόδιους συντονιστές, ειδικά στα νήματα με συχνή ροή μηνυμάτων δεν μπορούμε να παρακολουθούμε τι γράφεται.

 

Εντωμεταξύ, για ένα νήμα που προκάλεσε τόσες εντάσεις, είναι εντυπωσιακή η παντελής απουσία σχετικών αναφορών.

 

Θα παρακαλέσω τα μέλη των οποίων διαγράφηκαν μηνύματα να μην συνεχίσουν στον ίδιο τόνο. Αν δεν αντιλαμβάνεστε τους λόγους, στείλτε προσωπικό μήνυμα, μη ρωτάτε/σχολιάζετε εδώ.

 

Αν κάποιο μέλος κρίνετε ότι δημιουργεί πρόβλημα (ή απλά σας ενοχλεί ή οι συντονιστές δε συμφωνούν μαζί σας ότι δημιουργεί πρόβλημα -υπάρχει και αυτή η περίπτωση) και δε θέλετε να στείλετε αναφορά, χρησιμοποιείστε τη λειτουργία ignore, χωρίς να ενημερώνετε δημόσια γι' αυτό, αφού το αν και ποιους θα εντάξετε στη σχετική λίστα είναι δική σας απόφαση και δεν αφορά τους υπολοίπους, ενώ η ανακοίνωση μπορεί να λειτουργήσει εμπρηστικά.

 

Παρακαλώ για τη συνεργασία σας, το παιχνίδι είναι δημοφιλές, θα έχουμε πολλά να πούμε, ας προσπαθήσουμε όλοι να συμβάλουμε σε μια καλύτερη εικόνα.

  • Like 3
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

και 92/100 στο Metacritic....Game of the Year hands down 

 

αποτι διαβασα το μονο αρνητικο ειναι καποια bugs τα οποια θα φτιαχνουν σιγουρα στα επομενα patches,ουτως η αλλως η CD Project φημιζεται για το extensive patching που κανει στα games της,οπως εγινε με Witcher 1 και 2

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Άντε 6 μέρες και 7 ώρες έμειναν...

 

Το ωραίο είναι πως το παιχνίδι ξεκλειδώνει την ίδια ώρα σε όλο τον κόσμο και δεν έχουμε τα κλασικά φαινόμενα σε Άπω Ανατολή/Αυστραλία να παίζουν αρκετές ώρες πριν από μας, οι αμερικάνοι να πρέπει να περιμένουν ακόμα περισσότερο κλπ. Κρίμας μεν γιατί έχω αγοράσει από Hong Kong (Xbox One) και περίμενα μπας και παίξω σε ανθρώπινη ώρα. Αλλά τελικά δεν το γλιτώνουμε το 2πμ Ελλάδος. Αχ βαχ, ποιος πάει στη δουλειά το πρωί...

 

Από την άλλη κάπου διάβασα ότι οι digital editions θα μπορούν να ξεκινήσουν το λιώσιμο από την προηγούμενη μέρα, αλλά αυτό μάλλον ισχύει μόνο για Βόρεια Αμερική.

 

Όσοι παίζαμε τα πρώτα λεπτά του Witcher 1, ποτέ δεν θα μπορούσαμε να φανταστούμε το χαμό που θα γινόταν λίγα χρόνια αργότερα.


και 92/100 στο Metacritic

 

 

Game of the Year hands down

 

Σε PS4, γιατί σε PC δεν έχει βαθμολογίες (ως συνήθως). Θα περιμένω όμως να δω και τι θα βάλουν οι χρήστες γιατί τις απόψεις των "επαγγελματιών" reviewers έχω πάψει να τις λαμβάνω σοβαρά υπ' όψιν εδώ και χρόνια. Ή μάλλον ούτε καν αυτό δεν θα δω, αφού θα παίζω :P

  • Like 3
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

κοιτα ξερουμε οτι η PC version θα ναι σιγουρα οπτικα καλυτερη(ισως οχι τοσο καλυτερη οσο θα πρεπε) απλα πιστευω οτι θα χει και πιο πολλα bugs,because....PC you know

 

 

Ασχετο,αλλα απορω πως και τα reviews εγιναν σε PS4 μιας και η CD Project εχει marketing deal με την Microsoft....λετε να τους εδωσαν την δυνατοτητα να το κανουν σε μια οποια κονσολα θελουν και να επελεξαν PS4 λογω του 1080p εναντι 900p? Σαν να βαλαν αυτογκολ σε αυτο το θεμα :P

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Επισκέπτης

kotaku review σε PS4, δεν αναλύει ιδιαίτερα τεχνικά (ε, PS4) αλλά αναφέρει drops στον πολύ χαμό. Κατα τα άλλα ενθουσιασμένο τον διάβασα. Άντε να δούμε.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Καλά, drops σε τέτοια παιχνίδια υπάρχουν παντού. Πρωτίστως στις κονσόλες, αλλά ακόμα και σε PC-τούμπανα που η GPU τους είναι πιο ακριβή από την ίδια την παιχνιδομηχανή (βγάζει καλύτερα γραφικά βέβαια). Αν τα εν λόγω drops δεν είναι τόσο έντονα όσο πχ. τα αντίστοιχα του GTA 5 στις αρχές, τότε δεν νομίζω να υπάρχει ιδιαίτερο πρόβλημα.

 

Μπορώ όμως να φανταστώ κόσμο που δεν θα κοιμάται το βράδυ επειδή σε κάποια σημεία το fraps θα δείχνει 56 καρέ/sec αντί για 60 (ή 120).

  • Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

  • Δημιουργία νέου...