Dantε Δημοσ. 3 Απριλίου 2017 Δημοσ. 3 Απριλίου 2017 Και εγω για rpg δε τρελαινομαι,ειδικα τριτου προσωπου,αλλα αυτο ειναι κατι παραπανω απο απλο rpg. 1
Fulgore Δημοσ. 3 Απριλίου 2017 Δημοσ. 3 Απριλίου 2017 Λοιπόν ας το πάρουμε από την αρχή... ΑΠΛΑ ΑΓΟΡΑΣΕ ΤΟ!!! Και αν δεν του αρεσει και το παρατησει τα χρηματα θα του τα δωσεις εσυ πισω? Έχω διαβάσει τόσες καλές κριτικές για το the wither 3 και σκεφτόμουν να το πάρω. Δεν είμαι και άτομο που έχει μεγάλη εμπειρία στα rpg πρόσφατα τερμάτισα ds3 στο pc με cop αφού τα βρήκα σκούρα έχοντας παίξει επίσης λίγο ds2 και bloodborne στο ps 4 άντε και κάνα fallout3/4. Δηλαδή δεν είναι και το αγαπημένο μου είδoς αλλά οι καλοί τίτλοι του είδους μου κεντρίζουν το ενδιαφέρον. Θέλω να μου πουν άτομα που το έχουν παίξει και δεδομένου ότι είναι open world σε σχέση με τα προηγούμενα που προανέφερα αν έιναι βαρετό , αν θέλει συνέχεια ψάξιμο και διάβασμα,πόση δράση έχει και αν είναι δύσκολο. Επίσης αξίζει να το αγοράσει κανέις αν δεν είναι τόσο του είδους ή είναι must για όλους; Μιας και εχεις και ps4,ριξτου μια ενοικιαση εκει ενα Π/Σ/Κ να δεις αν σαρεσει και αν σαρεσει το παιρνεις στο pc. πολυ κριμα παντως που αρκετος κοσμος προσπερασε το Witcher 2 παρολο που την προηγουμενη χρονια απο το Witcher 3 υπηρχε ξηρασια τιτλων και το Witcher 2 ειναι συνεχεια στα steam sales στα 3.5-5ευρω. 1
Jastonas Δημοσ. 4 Απριλίου 2017 Δημοσ. 4 Απριλίου 2017 Έχω προχωρήσει πολύ στο Witcher 3 καθώς το δοκίμαζα στον θείο μου και ήρθε η ώρα να το αγοράσω σιγά σιγά. Όμως σκέφτομαι να αγοράσω και τα πρώτα γιατί έχω πάθει πλάκα με τον κόσμο του παιχνιδιού. Το 1 δεν το βρίσκω σε κλειδάδικο για στιμ. Έχεις κανείς καμιά ιδέα αν μπορώ να το βρω κάπου;
Jastonas Δημοσ. 4 Απριλίου 2017 Δημοσ. 4 Απριλίου 2017 Για gog δεν ψήνεσαι? Στο δεκάρικο είναι... Και στο steam το 1 enhanced/directors' έχει 8 δολλάρια. Έχω ήδη Origin και Steam, θα αποφύγω να μπλέξω με έξτρα πλατφόρμα εκτός αν την χρειαστώ.
Dantε Δημοσ. 4 Απριλίου 2017 Δημοσ. 4 Απριλίου 2017 Βαλε τα wishlist στο στεαμ. Το 1 το πηρα 1,5Ε σε sale και το 2 το ειχα πετυχει και 3,5.
WizNick Δημοσ. 4 Απριλίου 2017 Δημοσ. 4 Απριλίου 2017 https://www.g2a.com/the-witcher-enhanced-edition-director-s-cut-steam-cd-key-global.html : 2.22e https://www.g2a.com/the-witcher-2-assassins-of-kings-enhanced-edition-steam-cd-key-global.html : 1.29e 3.5 ευρω και για τα δυο... 1
Jastonas Δημοσ. 4 Απριλίου 2017 Δημοσ. 4 Απριλίου 2017 https://www.g2a.com/the-witcher-enhanced-edition-director-s-cut-steam-cd-key-global.html : 2.22e https://www.g2a.com/the-witcher-2-assassins-of-kings-enhanced-edition-steam-cd-key-global.html : 1.29e 3.5 ευρω και για τα δυο... Thanx. Τελικά το πήρα από kinguin που το είχε λίγο φτηνότερα. Τα έψαχνα μέσα από dlcompare.com και δεν τα έβγαζε...
Bigi444444 Δημοσ. 4 Απριλίου 2017 Δημοσ. 4 Απριλίου 2017 Έχω προχωρήσει πολύ στο Witcher 3 καθώς το δοκίμαζα στον θείο μου και ήρθε η ώρα να το αγοράσω σιγά σιγά. Όμως σκέφτομαι να αγοράσω και τα πρώτα γιατί έχω πάθει πλάκα με τον κόσμο του παιχνιδιού. Το 1 δεν το βρίσκω σε κλειδάδικο για στιμ. Έχεις κανείς καμιά ιδέα αν μπορώ να το βρω κάπου; Κάνε απλά υπομονή να το βρεις σε προσφορά.Βλέπω στο ιστορικό μου, το έχω πάρει εδώ και 2 χρόνια στα 1,19€ μέσω steam.Το θυμάμαι αρκετές φορές κοντά στο 2ευρω. edit: ωχ, τώρα το είδα ότι το πήρες ήδη. 1
p07apo Δημοσ. 6 Απριλίου 2017 Δημοσ. 6 Απριλίου 2017 Μια μικρή βοήθεια, αν κάποιος γνωρίζει. Για τα sweetfx presets του παιχνιδιού μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε reshade 3 ή πρέπει αναγκαστικά να πάμε στις παλαιότερες εκδόσεις που είναι πακέτο (reshade 2 + sweetfx 2);
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 6 Απριλίου 2017 Δημοσ. 6 Απριλίου 2017 Νομίζω το καλύτερο είναι να πας με την έκδοση που προτείνει ο κάθε author.
Jastonas Δημοσ. 12 Απριλίου 2017 Δημοσ. 12 Απριλίου 2017 Τελείωσα το παιχνίδι... spoilers alert! Τελείωσα το κανονικό, σε level 39 και έχω και τα 2 DLC αλλά σκέφτομαι να τα παρατήσω, να παίξω το 1 και το 2, και μετά ξανά το 3 ΜΕ τα DLC. Έχετε κάποια πρόταση για το πως να παίξω το Witcher 3 την δεύτερη φορά; Το ending το οποίο είδα ήταν ο Γεράλδιος να δίνει το σπαθί "καταπίνω" στην Σίρι. Έκλαψα από συγκίνηση. Έγινε και Witcher η Σίρι μας... τι ωραία. Όλα αυτά απ' ότι κατάλαβα γιατί προσπάθησα να φασώσω και Γιεν και Τρις και τελικά έμεινα με το πουλί στο χέρι και την σαν-κόρη μου για παρέα που και αυτή τελικά τράβηξε τον δρόμο της 2
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 12 Απριλίου 2017 Moderators Δημοσ. 12 Απριλίου 2017 Το είχαμε πει, pick one, not both. (δεν το βάζω σε spoiler tags γιατί...πρέπει να προσέχουμε τις -virtual- παντόφλες. ) 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα