Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ποιο είναι το καλύτερο πρόγραμμα μετατροπής μια ταινίας avi σε dvd που να παίζει σε όλα το επιτραπέζια dvd players;

Πριν χρόνια χρησιμοποιούσα το convetxtodvd υπάρχει τίποτα καλύτερο σε θέμα ποιότητας;

Δημοσ.

Μια χαρα ειναι η ποιοτητα του convertxtodvd. Εναλλακτικο ειναι το DVD flick που ειναι και free. Την ποιοτητα του DVD θα βγαζουν αρκει να του βαλεις και ικανοποιητικο υλικο, θαυματα δεν γινονται

Αν θες μεγιστα αποτελεσματα να του βαζεις πολυ καλο υλικο, αλλιως η καλυτερη λυση ειναι να παρεις εναν φθηνο media player και να παιζεις 720p και πανω

Δημοσ.

Μια χαρα ειναι η ποιοτητα του convertxtodvd. Εναλλακτικο ειναι το DVD flick που ειναι και free. Την ποιοτητα του DVD θα βγαζουν αρκει να του βαλεις και ικανοποιητικο υλικο, θαυματα δεν γινονται

Αν θες μεγιστα αποτελεσματα να του βαζεις πολυ καλο υλικο, αλλιως η καλυτερη λυση ειναι να παρεις εναν φθηνο media player και να παιζεις 720p και πανω

Οκ convertxtodvd τοτε ,το χρειάζομαι για ενα συγγενή μου που θέλει να μοιράσει μερικά dvd εγω έχω κόψει τετοιες μετατροπές εδώ και αρκετά χρονια.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...