Προς το περιεχόμενο

Assassin's Creed IV Black Flag

steliosss94

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Μια και ήταν λίγο πιο... ethnic στο 3 ο Connor, πολύ θα ήθελα να δω κάποιο Jamaican πρωταγωνιστή στο 4 (δεν νομίζω να αρχίσουν πάλι τα ίδια με τον Ezio πάντως, αλλιώς αντί για 4 θα του δίνανε πιο ουδέτερη ονομασία, α λα Brotherhood, Revelations).

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 908
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

θα ειναι ο παππους του connor...

δεν το συμπαθησα καθολου τον connor. με τον ezio απο το πρωτο παιχνιδι γιναμε "οικογενεια" ενω με αυτον τα ζωα μου αργα.

• Like 2

*Captain* Assassin. :P

Οπότε οι ναυμαχίες στο 3 ήταν το ζέσταμα ε;

Και εγώ το ίδιο σκέφτηκα :P

θα ειναι ο παππους του connor...

δεν το συμπαθησα καθολου τον connor. με τον ezio απο το πρωτο παιχνιδι γιναμε "οικογενεια" ενω με αυτον τα ζωα μου αργα.

Ούτε και σε μένα μ'αρέσει ο conor...θα δείξει...

Ezio 4ver :P

:-D

μαλλια ειναι.ανυπομονω για τη δευτερα.πολυ ωραια ιδεα να βαλουν πειρατες αν και δεν ξερω πως θα το κολλησουν με το τελος του 3..χμμμ..εκτος και αν τα πραγματα δεν ειναι οπως φανηκαν.

Ελπίζω σε κάτι καλύτερο αν και το κατάντησαν CoD και αυτό..Με βλέπω για isodemo αυτή τη φορά.

Το 3 δυστυχώς δεν έλεγε πολλά. ΟΚ προχώρησε η ιστορία αλλά τα sidequest (hunting, crafting, trading κλπ) ήταν ανούσια και βαρετά. Τα Frontier εντυπωσιακό γραφικά αλλά χωρίς ουσία επίσης. Το πιο θετικό ήταν η ευκολία χειρισμού για το high profile mode και το πιο βολικό fast travel.

Αξεπέραστα το 2 και το Brotherhood όπου έλιωνες για να εξερευνήσεις τα πάντα και το απολάμβανες.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...