Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Απο χθές το βράδυ σιγά σιγά έγινε και δεν ακούω καλά απο το δεξίο αυτί.

Αλλά δε πονάει.

Να πω επίσης οτι χθες ο δασκαλος στο σεμινάριο είχε ανοίξει την πόρτα απο την δεξια πλευρα και έμπαινε κρύο για αρκετη ώρα

Επίσης το χα ξαναπάθει πριν 2 χρόνια και πέρασε μετά απο λίγες μέρες απο μόνο του

Τι να φταίει?

• Απαντ. 44
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

getpic.php?cat=16&code=57 Άλλη φορά όταν θα έχει κρύο θα βάζετε αυτά εδώ τα γουστόζικα προστατευτικά και θα είστε ΑΡΧΟΝΤΑΣ.

• Like 2
Δημοσ.

Φημες λενε οτι ομαδα γιατρων ετοιμαζει νομικες κινησεις εναντιον του ινσομνια επειδη τελευταιως τους τρωει το μεροκαματο, ενω αλλες φημες λενε οτι ο Hal9000 θα ζητα φακελακια πριν δωσει approve στο post που θα αποτελει την λυση στο προβλημα του εκαστοτε ts.

Οκνηρια.

• Like 15
Δημοσ.

δε πάω σε ιατρο γιατί την άλλη φορά μου είχε δώσει κορτιζόνη χωρίς λόγο

Σωστά! Σε φαναρτζή πρέπει να πηγαίνουμε όταν έχουμε θέμα με την υγεία μας... (το «χωρίς λόγο» - όχι ότι αποκλείεται να ισχύει - πως ακριβώς το συμπέρανες; )

• Like 10
Δημοσ.

το χα πάθει αλλες 2 φορες αυτό με το να μην ακούω καλά και πηγα σε 2 διαφορετικούς οριλα και μου είπανε και οι δύο πάρε κορτιζόνη.Τι κορτιζόνη ρε μαλ@κα που πήρες το πτυχίο του οριλα μονο για να τα οικονομήσεις?

Δημοσ.

το χα πάθει αλλες 2 φορες αυτό με το να μην ακούω καλά και πηγα σε 2 διαφορετικούς οριλα και μου είπανε και οι δύο πάρε κορτιζόνη.Τι κορτιζόνη ρε μαλ@κα που πήρες το πτυχίο του οριλα μονο για να τα οικονομήσεις?

Είσαι σίγουρος ότι καταλαβαίνεις τι γράφεις; Δύο στους δύο γιατρούς για το ίδιο πρόβλημα, σου πρότειναν την ίδια αντιμετώπιση, οπότε εσύ έβγαλες το συμπέρασμα ότι ...έχουν άδικο. Αν δηλαδή έπαιρνες την ίδια απάντηση από ...πενήντα γιατρούς, το συμπέρασμά σου θα εξελισσόταν σε κάτι παραπάνω από βεβαιότητα...

Το «επιχείρημα» δε, είναι αυτό που συγκλονίζει: «Οι γιατροί - στο σύνολό τους, ως γνωστόν... - δεν είναι παρά μαλάκες που παίρνουν πτυχία (πανεύκολα και άκοπα, δε...πετάγονται μια στιγμούλα και ...τσιμπάνε ένα πτυχίο!) για να τα ...'κονομήσουν»!

Δίκιο είχα τελικά...φαναρτζής χρειάζεται...

• Like 5
Δημοσ.

Σορρυ για τη παρέμβαση, αλλά όσο δίκιο έχεις βάση της λογικής deesnider ΔΥΣΤΗΧΩΣ, ο φίλος μας, μάλλον έχει σταθεί άτυχος στη δεδομένη φάση. Επειδή είχα και εγω κάτι τράβαλα με το αυτί παλαιότερα, η λύση που μου πρότειναν (χωρις εξέταση φυσικά) ήταν η κορτιζόνη :P )

Επειδή τη ψιλιάστηκα τη φάση, πήγα σε άλλον και ακολούθησα θεραπεία με αντιβίωση κτλ κτλ.

Εν πάση περιπτώση το αυτί έγινε περδίκι.

Υπάρχει η πιθανότητα, να ηθελαν να τον "ξεπεταξουν" τον φίλο (ειδικά αν πήγε σε κανα ΙΚΑ).

Λοιπόν Μπλέ Πάνθηρα, πήγαινε σε κάποιον σοβαρό γιατρό και γενικά μη ζητάς συμβουλές σε φόρουμ για τέτοια θέματα.

Το πιθανότερο ειναι να μην έχεις τιποτε, κάποιο κρυωματακι ισως, αλλά αν εξακολουθήσει κλείνεις ένα ραντεβού σε γιατρο που θα ασχοληθεί μαζί σου και αν σου πει και αυτός βρε αδελφέ, κορτιζονη...ε τότε κάτι θα ξέρει.

• Like 2
Δημοσ.

Εγω δεν ακουω καλα και απο τα δυο εδω και αρκετο και εχω παει 2 φορες σε ΩΡΛ αλλα @@. Μηπως να ανοιξω καινουριο τοπικ?

Δημοσ.

Εγω δεν ακουω καλα και απο τα δυο εδω και αρκετο και εχω παει 2 φορες σε ΩΡΛ αλλα @@. Μηπως να ανοιξω καινουριο τοπικ?

Aν εχεις και μπουκωμενη μυτη παραλληλα ιδου η λυση:

http://www.insomnia.gr/topic/467941-βουλωσε-η-μυτη-μου/?p=5175133

Δημοσ.

η πλακα ειναι ο ωρλ που πηγα με ειπε να βαλω για 7 μερες dexarhinaspray και με τον καιρο θα στρωσει, εβαλα 2-3 μερες αλλα μετα το ξεχνουσα κλπ και το παρατησα. Παρολα αυτα το μπουκωμα συνεχιζει κανονικα, βηχας πολλες φορες οταν ξαπλωνω[απο τη μυτη] και γενικη κουφαμαρα[ενοχλητικο οταν δουλευω,"ευχαριστο" οταν δε δουλευω]. Πλεον επειδη αρχισα να ανησυχω οτι θα μεινω μια ζωη ετσι[και ερχεται και καλοκαιρι] λεω να κλεισω ραντεβου σε κανενα πιο σοβαρο γιατρο μπας και στρωσω.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...