panos217 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2013 Δυστυχώς όχι. Όπως ούτε τα HighPower (λιανική της Sirtec) και αρκετά άλλα καλά τροφοδοτικά. Superflower έχει όμως το Mindfactory.de, και με τις πολύ καλές τιμές που έχει αν συνδυάσεις να πάρεις 2-3 πραγματάκια με τα ~15-17 ευρώ μεταφορικά που έχει, πάλι συμφέρει κατά πολύ Ας πούμε δες εδώ και κλάψε: http://www.mindfactory.de/product_info.php/info/p431521_750-Watt-Super-Flower-Amptac-Pyramid-Modular-80--Bronze.html εεεεεεεεε; 80 ευρω; θα το εχω στα υποψιν γιατι θα χρειαστω συντομα...
Πέτρος Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2013 Ήρθε... Σε 24 ώρες, με DHL (Super Saver Delivery, έτσι?). Καλός μπελάς με βρήκε μεσημεριάτικα! Θα ενημερώσω, στο ανάλογο νήμα, για το πριν και το μετά. 1
ninos30 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2013 Καλά ρε, δεν έβαλες τζάμπα μεταφορικά. Large σε βρίσκω! Εκτός αν καιγόσουν τόσο πολύ... Μου τρέχουν τα σάλια...
Πέτρος Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2013 (επεξεργασμένο) Δεν κατάλαβες... Super Saver Delivery έβαλα. Μου το έστειλαν με DHL με δική τους πρωτοβουλία, χωρίς χρέωση (μου). Έχει γίνει 1-2 φορές ακόμη (με μια πολυθρόνα γραφείου πριν 1+ χρόνο και με το laptop που πήρα πριν 3 μήνες). Το πέρασα ήδη, δεν ηταν τόσο βολικό σε σχέση με το Corsair (πιο σκληρά/δύσκαμπτα καλώδια και ίσως λίγο πιο κοντά ή έτσι νομίζω επειδή δεν παίρνουν ακόμη καλά τις γωνίες) στην τοποθέτηση αλλά... ...Άνεση! Ένας σκασμός ρευματοδότες, sleeved (νταξ', όχι επιπέδου hand made που έχω δει από κάποιους εδώ μέσα, αλλά και πάλι), φτάνουν και για 2ο υπολογιστή. Μια αποριούλα, μόνο: Κάθε PCI-E ρεύμα, χωρίζεται στα 2 (ένα 8pin κι ένα 6+2pin), από την ίδια "ρίζα". Υπάρχουν 2 τέτοια. Στην 7950 μου που θέλει 2x8pin βάζω μόνο μια "ρίζα" και καρφώνω τα πάντα απάνω στη GPU. Υποθέτω πως δεν χρειάζεται να πάρει ξέχωρα ρεύμα από το τροφοδοτικό για το άλλο 8pin. Περισσότερα σε λίγο, εδώ. Και πάλι, σε ευχαριστώ πολύ ninos30. edit: Στα (ασυγχώρητα) μειονεκτήματα, ένα μόνο μπορώ να βρω...Δεν έχει μαύρες βίδες για να το βάλω στο κουτί! Ντροπή! Επεξ/σία 15 Ιανουαρίου 2013 από Πέτρος
ninos30 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2013 Aυτά είναι... Τους έχεις κάνεις κατανάλωση μάλλον και σε έχουν στα όπα-όπα... Ναι αυτό για τα δύσκαμπτα το έχω διαβάσει και εγώ για τα καινούρια Seasonic. Και για sleeving τα Seasonic δεν ενδείκνυνται. Μανίκι... Επίσης να ξέρεις πως στο cabling η Corsair δεν έχει αντίπαλο. Όλοι έπονται Μια χαρά την συνέδεσες. Γιαυτό το λόγο τα έχει έτσι. Την 2η όταν με το καλό (λέμε τώρα) θα την κουμπώσεις με το άλλο σετ. Κι όσο για τις μαύρες βίδες... ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟΙ Κανονικά θα έπρεπε να έχουν ένα σετ απ' όλα τα χρώματα... Χρησιμοποίησε του Corsair. 1
Πέτρος Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2013 Aυτά είναι... Τους έχεις κάνεις κατανάλωση μάλλον και σε έχουν στα όπα-όπα... Ναι αυτό για τα δύσκαμπτα το έχω διαβάσει και εγώ για τα καινούρια Seasonic. Και για sleeve τα Seasonic δεν ενδείκνυνται. Μανίκι... Επίσης να ξέρεις πως στο cabling η Corsair δεν έχει αντίπαλο. Όλοι έπονται Μια χαρά την συνέδεσες. Γιαυτό το λόγο τα έχει έτσι. Την 2η όταν με το καλό (λέμε τώρα) θα την κουμπώσεις με το άλλο σετ. Κι όσο για τις μαύρες βίδες... ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟΙ Κανονικά θα έπρεπε να έχουν ένα σετ απ' όλα τα χρώματα... Χρησιμοποίησε του Corsair. Το φαντάστηκα το σκηνικό με την PCI-E κι έτσι το έκανα, αλλά μια επιβεβαίωση δεν βλάπτει. Προφανώς, προφανέστατα έβαλα τις μαύρες του Corsair
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα