kanesaxo Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2013 Λοιπόν, έχω τα 7ρια 64μπιτα γνήσια. Εδω και 2 ημέρες το πισί άρχισε κάτι περίεργα όπως: Αφήνω πχ το πισί το οποίο ΔΕΝ μπαίνει σε sleep mode, σβήνει η οθόνη (Την εχω ρυθμίσει να κλεινει σε 15 λεπτα) επανέρχομαι και κουνάω ποντίκι/πληκτρολόγιο αλλα τζίφος. Δε παίρνει σήμα απ'τη κάρτα γραφικών. Δεν κολλάει το πισι, διότι πρατηρώ το λαμπάκι του δίσκου και αναβοσβήνει, άρα δουλεύει. Επίσης, οταν μπουτάρει, μένει στην οθόνη που γράφει "welcome" 15-20", πράγμα που δεν εκανε μεχρι προχθες. (λόγω ssd εξάλλου μπούταρε σβέλτα). Eπίσης στα καλά καθούμενα κάνει ριστάρτ και σβήνει. Ολα αυτά το τελευταίο διήμερο. Μολις πρίν σα να "εκανε νερά" το desktop και επανήλθε. Σημειώνω, πως δεν εχω προβλημα θερμοκρασίων ούτε στη CPU ούτε στη GPU. Στοκ συχνότητες όλα. Οι δίσκοι ειναι ελεγμένοι, δε κολλάνε απο bad sectors κτλ. Ούτε κάποιον ιό. Κάποια ιδέα; Αν και βλέπω πως ισως κατι παίζει με τη GPU;
kanesaxo Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2013 εξηγήσου... Για να μου φύγει η απορία, περασα ενα furmark, και ολα καλά με τη κάρτα. Επίσης, όσο το πισι ειναι ανοιχτό με την οθόνη κανονικά, δεν εχει πρόβλημα. Οταν σβήσει η οθόνη μετά απο ώρα, σα να μη δέχεται σήμα! Δηλαδή σα να "σβήνει" η κάρτα γραφικών. Τι διάολο... Απ'τα power settings δεν εχω πειράξει κάτι, περα απο να μην κλείνουν οι δισκοι ποτέ, να μη μπαίνει σε sleep Μode και να κλείνει η οθόνη σε 15-30 λεπτα. Αν δε βρούμε τι διάολο έχει...παω για φορματ και δεν εχω καθόλου ορεξη να ασχοληθώ. Ξεχασα να κρατήσω και backup/repair disk.
LOVExVOTKA Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2013 Εγώ επιμένω ότι κατά πάσα πιθανότητα να έχει πρόβλημα η κάρτα τσέκαρε για τυχόν σκόνη στο ανεμιστήρακι, αλλιώς αυτό με την επανακηνιση κάτι μου λέει ότι φτει το κουτί και συγκεκριμένα κοίτα μήπως έχει τίποτα το κουμπί της έπανακινησης
kanesaxo Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2013 Παίδες μια βοήθεια, για να βρω τι φταίει κι αν απαιτείται να στειλω κάτι για rma.<br> Το πισι συνεχίζει κατά άσχετες στιγμές να σβήνει και κατά την εκκίνηση να μη δείχνει τίποτε. Με ρισταρτ ξανά διορθώνεται. Σα να χάνει τους οδηγούς της gpu. <br> Το περιεργο ειναι πως, σε παιχνίδια δεν υπάρχει πρόβλημα, σε bench που δοκίμασα επί τούτου, πάλι κανένα πρόβλημα. Υ.γ. τα κουμπιά τα φυσηξα, κανένα πρόβλημα. Επίσης έτρεξα τεστ για τη ραμ, όλα οκ.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα