Προς το περιεχόμενο

Focalprice 7.0" Tablet Android 4.0.4 A13 1.0GHz €38.99

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Μετά από εμπειρία μου με παρόμοιο tablet νομίζω οτι είναι τσάμπα , κάνει τα πάντα και συμφέρει που λένε  :-D

7.0" Android 4.0.4 A13 1.0GHz Tablet PC with Wi-Fi, Camera, External 3G, Capacitive Touch (4GB) (Black & White)

το video είναι από ένα παρόμοιο το yeahpad 7 (που πήρα εγώ) , για να δει κάποιος τι παίρνει με τα €38.99

http://www.youtube.com/watch?v=XeWqTFONKv8

EDIT 12/1

Για όποιον ενδιαφέρεται ακόμα μπήκε πάλι η προσφορά , :-)

βάλτε στο καλάθι το tablet

και χρησιμοποιήστε το κουπόνι JANCE0127X στο check out, βγαίνει $50.99

Επεξ/σία από android7
  • Like 1
Δημοσ.

Πότε θα βγει κανένα παρόμοιων χαρακτηριστικών 9,7" με κάνα 50-60άρι για χρήση κυρίως ως eBook reader;

Σόρι για το όφ-τόπικ, καημό εκφράζω :unsure:

Δημοσ.

δεν ξέρω και πολλά από tablets αλλά νταξ..

512RAM

800*480

2000mAH (ούτε 2 ώρες)

αν και θα ήθελα ένα φθηνό θα προτιμούσα σίγουρα κάτι με 1GB, μεγαλύτερη ανάλυση και μπαταρία

• Like 1
Δημοσ.

δεν ξέρω και πολλά από tablets αλλά νταξ..

512RAM

800*480

2000mAH (ούτε 2 ώρες)

αν και θα ήθελα ένα φθηνό θα προτιμούσα σίγουρα κάτι με 1GB, μεγαλύτερη ανάλυση και μπαταρία

πλάκα με κάνεις έτσι? τι περιμένεις με 39 ευρώ να στο φέρει καμιά Κινέζα super model στην πόρτα σου και να σε πάρει και μια πίτα γύρο ?

• Like 10
Δημοσ.

Αμα σκεφτεις οτι μεχρι πριν λιγες μερες πηραν ποσα ατομα απο dx to PIPO s1 με 50$ δεν ειναι να τρελενεσαι το συγκεκριμενο....

Δημοσ.

δε λέω αυτό. ίσως δε το διατύπωσα καλά.

για 39€ δε περιμένω κάτι παραπάνω. για τα λεφτά του μπορεί να είναι οκ. μπορεί να είναι τρελή προσφορά.

αλλά εγώ δε θα τα έδινα. καλύτερα να δώσω περισσότερα και να πάρω ένα καλύτερο.

τώρα αν το ήθελα για κανένα παιδάκι να παίζει οκ.

κοιτάξτε μερικά σχόλια για την αυτονομία, κάτι που θεωρώ πολύ σημαντικό σε tablet.

ίσως και λιγότερο απο 1 ώρα.

Δημοσ.

Αμα σκεφτεις οτι μεχρι πριν λιγες μερες πηραν ποσα ατομα απο dx to PIPO s1 με 50$ δεν ειναι να τρελενεσαι το συγκεκριμενο....

....και πόσα άτομα μαζί με εμένα χάσανε ώρες από τι ζωή τους κάνοντας refresh

δε λέω αυτό. ίσως δε το διατύπωσα καλά.

για 39€ δε περιμένω κάτι παραπάνω. για τα λεφτά του μπορεί να είναι οκ. μπορεί να είναι τρελή προσφορά.

αλλά εγώ δε θα τα έδινα. καλύτερα να δώσω περισσότερα και να πάρω ένα καλύτερο.

τώρα αν το ήθελα για κανένα παιδάκι να παίζει οκ.

κοιτάξτε μερικά σχόλια για την αυτονομία, κάτι που θεωρώ πολύ σημαντικό σε tablet.

ίσως και λιγότερο απο 1 ώρα.

άμα εχεις ανοιχτό το wifi και κατεβάζεις  1 ώρα σκάρτη, για να παίζεις - διαβάζεις , βλέπεις κάνα βιντεάκι 2-3 ώρες  αντέχει. Αν θέλεις κάτι για να λιώνεις η είσαι ο τύπος (γενικά μιλάω ) που βαριέται να βάλει τον φορτιστή στην μπρίζα τότε όχι δεν σου κάνει 

Δημοσ.

πάντως το πιο σημαντικό θέμα είναι η μπαταρία του

σε ένα αντίστοιχο με ίδια μπαταρία μετά από 2 μήνες χρήσης κρατάει με το ζόρι 45-50 λεπτά απλά διαβάζοντας e-books

Δημοσ.

Εγω να ρωτησω : για απλο σερφαρισμα και μονο, ΚΑΝΕΙ ;;;;      Η θα μου βγαλει την πιστη ;;;

Για τέτοια χρήση είναι μια χαρά.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...