chek2fire Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2013 Share Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2013 Μια και το game κατάφερε να χρηματοδοτηθεί ανοίγω δικό του θέμα για να συζητάμε για το game. Απλά για τους νεώτερους να πω ότι το elite την δεκαετία του 80 όταν είχε κυκλοφορήσει ήταν ένα game θρύλος. Θυμάμαι πιτσιρικάς που το είχα αγοράσει για spectrum φυσικά πειρατικό από την Στουρνάρα ( εδώ που τα λέμε τότε όλα τα μαγαζιά πούλαγαν πειρατικά game) και μου είχαν δώσει μαζί ένα ογκοδέστατο manual και αυτό φυσικά σε φωτοτυπίες Μιλάμε το game ήταν στην κυριολεξία θρύλος και ήταν η πρώτη φορά που σε κάποιο game είχε ένα τόσο τεράστιο σύμπαν να εξερευνήσεις. Τώρα όλο αυτό το project πάει να αναγεννηθεί με σύγχρονα γραφικά αλλά εύχομαι να μπορέσουν να κρατήσουν τον χαρακτήρα του αρχικού game. Εδώ είναι το official site του παιχνιδιού http://elite.frontier.co.uk/ για να δούμε τι εξέλιξη θα έχει το game 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Koritsi_Gia_PC Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2013 Share Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2013 "Γι' αυτό αγόρασα Electron μαγκάκο μου" κιέτς; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DeiX Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2013 Share Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2013 Το μου θυμισες ρε φιλε...Ατελειωτο καψιμο σε Amstrad 6128. Το manual οντως ολοκληρο γαιδουρι... Ασε που για να κανεις dock in ηθελε τρελη προπονηση. Αντε να το δουμε για να θυμηθουμε οι παλιοι και να μαθουν οι νεοι 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Millennium Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2013 Share Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2013 Απο τα μεγαλα project που βρισκεται στα "ρανταρ" αρκετων gamer. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
livewire Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2013 Share Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2013 Μια και το game κατάφερε να χρηματοδοτηθεί ανοίγω δικό του θέμα για να συζητάμε για το game. Απλά για τους νεώτερους να πω ότι το elite την δεκαετία του 80 όταν είχε κυκλοφορήσει ήταν ένα game θρύλος. Θυμάμαι πιτσιρικάς που το είχα αγοράσει για spectrum φυσικά πειρατικό από την στουρνάρα ( εδώ που τα λέμε τότε όλα τα μαγαζιά πούλαγαν πειρατικά game) και μου είχαν δώσει μαζί ένα ογκοδέστατο manual και αυτό φυσικά σε φωτοτυπίες Μιλάμε το game ήταν στην κυριολεξία θρύλος και ηταν η πρώτη φορά που σε κάποιο game είχε ένα τόσο τεράστιο σύμπαν να εξερευνήσεις. Τώρα όλο αυτό το project πάει να αναγενηθεί με σύγχρονα γραφικά αλλά εύχομαι να μπορέσουν να κρατήσουν τον χαρακτήρα του αρχικού game. Εδώ είναι το official site του παιχνιδιού [...] για να δούμε τι εξέλιξη θα έχει το game Με τρελαίνει η ευλάβεια με την οποία κάνεις shift+alt για να γράψεις την αγαπημένη σου λέξη :P:P 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chek2fire Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2013 Μέλος Share Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2013 Με τρελαίνει η ευλάβεια με την οποία κάνεις shift+alt για να γράψεις την αγαπημένη σου λέξη :P:P Μια και γράφω τα μηνύματα πάντα από linux δεν κάνω ποτέ shift-alt γιατί το έχω βάλει στο άχρηστο κουμπί των winkey που είναι και ποιο βολικό. Να πω και μένα πάντως στο αρχικό game με είχε δυσκολέψει πάρα πολύ το dock αλλά μόλις το έμαθα είχα γίνει ένας διαγαλαξιακός διαβότητος πρεζέμπορας, δουλέμπορας και σε ότι παράνομο υπήρχε στους διάφορους γαλαξίες. Φυσικά αγόραζα από πλανήτες με πολιτεύματα μπουρδέλα και τα πούλαγα στους δημοκράτες. Με κυνήγαγαν οι πάντες.. και ήμουν μόνο 8 χρονών 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DeiX Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2013 Share Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2013 Να πω και μένα πάντως στο αρχικό game με είχε δυσκολέψει πάρα πολύ το dock αλλά μόλις το έμαθα είχα γίνει ένας διαγαλαξιακός διαβότητος πρεζέμπορας, δουλέμπορας και σε ότι παράνομο υπήρχε στους διάφορους γαλαξίες. Φυσικά αγόραζα από πλανήτες με πολιτεύματα μπουρδέλα και τα πούλαγα στους δημοκράτες. Με κυνήγαγαν οι πάντες.. και ήμουν μόνο 8 χρονών Ολοι στα νιατα μας ημασταν καλυτεροι ανθρωποι 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Millennium Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2013 Share Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2013 "Elite: Dangerous is in some ways a mixture of Elite and its sequel, Frontier." http://www.pcgamesn.com/article/elite-dangerous-will-have-100-billion-star-systems-and-thargoids-braben-reveals-whats-next-his-space-sim Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Apoll Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2013 Share Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2013 To First Encounter για εμένα, παραμένει το καλύτερο του είδους. Ανεξαρτητα αν η Χ σειρά της EgoSoft είναι ποιό νέα και modable. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Millennium Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2013 Elite Dangerous newsletter focuses on algorithmic space stations Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Millennium Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2013 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chek2fire Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2013 Μέλος Share Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2013 εντάξει απλά αποθέωση! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2013 Moderators Share Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2013 X Rebirth, Elite: Dangerous, Star Citizen. Space Sims making a good comeback? (άντε και ένα νέο FreeSpace για να δέσει το γλυκό ) 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Millennium Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2013 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Oric atmos Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2013 αν δεν έχει πρεζεμπόριο και δουλεμπόριο fuck it, στα @@ μας το πιου πιου.. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα