pOLoS Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2013 Logitech MX Performance Mouse (Tracks on Glass) 48€ με δωρεάν μεταφορικά 3
lionheart75 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2013 To έχω το συγκεκριμένο mouse καθώς και το μικρότερο MX anywhere για το laptop. Πολύ καλά mouse και τα δύο. Bέβαια η τιμή του κάποια στιγμή είχε πέσει και λίγο παρακάτω στις 35 λίρες τον Ιαν '12. http://uk.camelcamelcamel.com/Logitech-Performance-Mouse-Tracks-Glass/product/B002L3TSKC Όποιος ψάχνει ένα καλό mouse σε καλή τιμή το χτυπάει αλύπητα.
sv2kgl Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2013 Φοβερό ποντίκι! Το πήρα πριν 1 μήνα στα 69 ευρώ από Ελλάδα. Στα αρνητικά του η πολύ μικρή διάρκεια μπαταρίας του(το έχω φορτίσει 4 φορές ήδη και πάω αισίως στην 5η), αλλά η δυνατότητα να το φορτίζεις ενώ παράλληλα το χρησιμοποιείς απαλύνει λίγο την ενόχληση της υπενθύμισης για φόρτιση.
Aias Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2013 Φοβερό ποντίκι! Το πήρα πριν 1 μήνα στα 69 ευρώ από Ελλάδα. Στα αρνητικά του η πολύ μικρή διάρκεια μπαταρίας του(το έχω φορτίσει 4 φορές ήδη και πάω αισίως στην 5η), αλλά η δυνατότητα να το φορτίζεις ενώ παράλληλα το χρησιμοποιείς απαλύνει λίγο την ενόχληση της υπενθύμισης για φόρτιση. Το ιδιο προβλημα εχω και εγω ,αλλα θα δεις οτι η μπαταρια που περνει ειναι μια επαναφορτιζομενη ΑΑ τυπου.Οποτε θεωρω οτι ειναι θεμα μπαταριας και σκεφτομαι να την αλλαξω καποια στιγμη. Νι-ΜΗ λεει μονο οτι περνει.
anivas11 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2013 Με τα προβλήματα μπαταρίας χάνει αρκετά. Προσωπικά προτιμώ το M705, ίσως το πιο πετυχημένο της Logitech από κάθε άποψη. 3
karasardelis Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2013 Με τα προβλήματα μπαταρίας χάνει αρκετά. Προσωπικά προτιμώ το M705, ίσως το πιο πετυχημένο της Logitech από κάθε άποψη. Συμφωνώ απόλυτα... μαζί με το παλιό και αθάνατο VX Nano (το οποίο και μετάνοιωσα που το άλλαξα με το MX Anywhere)
Επισκέπτης Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2013 Με τα προβλήματα μπαταρίας χάνει αρκετά. Προσωπικά προτιμώ το M705, ίσως το πιο πετυχημένο της Logitech από κάθε άποψη. Έχω το m705 στο σπίτι και το mx performace στη δουλειά και ειλικρινά δε βλέπω λόγο να χαρακτηριστεί το m705 ως το πιο πετυχημένο μοντέλο από κάθε άποψη. Προφανώς είναι υποκειμενικό θέμα. (π.χ. εμένα λόγω του μεσαίου μεγέθους μου προκαλεί Carpal tunnel syndrome (CTS))
christs Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2013 Έχω το m705 στο σπίτι και το mx performace στη δουλειά και ειλικρινά δε βλέπω λόγο να χαρακτηριστεί το m705 ως το πιο πετυχημένο μοντέλο από κάθε άποψη. Προφανώς είναι υποκειμενικό θέμα. (π.χ. εμένα λόγω του μεσαίου μεγέθους μου προκαλεί Carpal tunnel syndrome (CTS))συνδρομο καρπιαιου σωληνα, μιας και ειμαστε στην πατριδα
Atakas Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2013 Μπορείς να δεις και εδώ μερικά σχόλια http://www.insomnia.gr/topic/427776-logitech-mx-performance-e50/ Για χρήση γραφείου δεν με ικανοποίησε - για χρήση σε HTPC κάτι γίνεται (αν και προτιμώ το Dinovo Mini)
Konstantin77 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2013 σε 2 ωρες μπαινει σε lightning deal. αναρωτιεμαι αν θα βγει λιγοτερο τωρα που εχουν αυξησει την τιμη του κατα πολύ....
pOLoS Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2013 σε 2 ωρες μπαινει σε lightning deal. αναρωτιεμαι αν θα βγει λιγοτερο τωρα που εχουν αυξησει την τιμη του κατα πολύ.... ίδια τιμή έχει πάλι
christs Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2013 αυτες οι τακτικες δεν αρμοζουν σε Αμαζον βεβαια... 1
Prof_Chaos Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2013 το θέμα της μπαταρίας που λέτε το έχω κι εγώ αλλα πρέπει να φταίει η "μαμα" μπαταρία που έχει μέσα .Σκέφτομαι να δοκιμάσω μια αλλη να δώ αποτελέσματα. Πάντως απο mouse ειναι οτι καλύτερο έχω πιάσει στα χέρια μου
qsis Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2013 εσεις που εχετε θεμα με τη μπαταρια, για ανοιξτε δειτε και πειτε αν εχετε eneloop/>εγω με αυτη δεν ειχα τοσο σοβαρο θεμα και η αποδοση της ειχε πεσει πολυ λιγο εδω και 2.5 χρονια στο g700 εχει μια αλλη μαρκα και δε μου πολυαρεσε αυτο.. μενει να τη δω βεβαια στη πραξη
sv2kgl Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2013 Έβγαλα την μαμά μπαταρία και έβαλα εδώ και μια βδομάδα μια παλιά trust 2700mah που είχα. Τα αποτελέσματα μέχρι στιγμής είναι πάρα πολύ καλά! Μια εβδομάδα χρήση και έχει σβήσει μόνο το 1 από τα 3 ενδεικτικά led. Με τη μαμά θα το είχα φορτίσει ήδη τουλάχιστον μία φορά. Ίσως με άλλη ακόμα καλύτερη μπαταρία να'ναι ακόμα καλύτερα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα