ICheats Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2013 Share Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2013 Γεια σας παιδιά!! έχω έναν υπολογιστή με mint 13 cinnamon και είναι άριστος... (μέχρι στιγμής) Αλλά μιας και έχει βγει και η νέα έκδοση (14) αναρωτιέμαι αν αξίζει!! Τι αλλαγές προστίθενται? Τι καλά και τι κακά βάζει? Αλλάζουν και τα γραφικά? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mphxths Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2013 Share Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2013 Ψησου να πας μια βολτα απο το σαιτ.. http://linuxmint.com/rel_nadia_whatsnew.php Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ICheats Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2013 Μέλος Share Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2013 Ψησου να πας μια βολτα απο το σαιτ.. http://linuxmint.com/rel_nadia_whatsnew.php μμ, οκ, από performance στην πράξη τι λέει? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mphxths Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2013 Share Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2013 Δεν εχω ιδεα , αλλα χειροτερα δεν μπορει να ειναι.Δηλαδη δεν παιζει να "βαρυνει" περισσοτερο απο οσο ειναι ή δεν ειναι ηδη. Νεες εκδοσεις προγραμματων , νεα features , bug fixes .... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Luxx Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2013 Share Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2013 Κατεβασα την Mint 14 xfce ( ουτε ξερω τι διαφορες εχει με mate κτλ ). Βασικα δεν εχω ξαναχρησιμοποιησει ποτε Linux. Πως θα φτιαξω ενα live cd; Καιω απλα το iso; Επισης, συμφερει το dual boot; Θα επιβαρυνει το μηχανημα; Καθε λειτουργικο θα εχει το δικο του χωρο; ( οσο εχω οριοθετησει εγω; ) Και τα δικα του αρχεια; Ή μπορουν να τα μοιραζονται; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mphxths Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2013 Share Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2013 Κατεβασα την Mint 14 xfce ( ουτε ξερω τι διαφορες εχει με mate κτλ ). Βασικα δεν εχω ξαναχρησιμοποιησει ποτε Linux. Πως θα φτιαξω ενα live cd; Καιω απλα το iso; διαφορα στο γραφικο περιβαλλον θα χεις.Καις απλα το iso σε σιντι ή φτιαχνεις κανα usb stick και μπουταρεις... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mask2011 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2013 Share Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2013 Αφού δεν έχεις χρησιμοποιήσει ξανά linux δες και αυτά: Πριν την εγκατάσταση... Οδηγιες προς νεοεισερχομενους στο GNU/Linux Hardware και drivers στο linux Αυτά πριν κάνεις την εγκατάσταση. Θα σε γλιτώσουν από πολύ κόπο. Kάτι πρέπει να γίνει με τα sticky. Είναι κρίμα και ο κόπος των παιδιών που τα γράψανε και τα παιδιά που ψάχνουν συνέχεια, ενώ θα μπορούσαν να βρουν απαντήσεις τόσο εύκολα. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mphxths Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2013 Share Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2013 Γαμησετα , αυτο με τους drivers εχω βαρεθει να το γραφω 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
lak10 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2013 Share Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2013 επειδη εβαλα και εγω εχθες linux mint 14 KDE εχω καποια θεματα παω να προσπελασω τον σκληρο που εχω τα windows και μου λεει οτι τα windows ειναι hibernate και δεν μπορω να δω τα αρχεια. εγκατεστησα μεσω terminal τον ps3 media server πως το κανω απεγκατασταση. και τελος πως εγκαθιστουμε tgz αρχεια? αυτη τη φορα θελω να το παλεψω με τα linux λγιο παραπανω ειναι η τριτη αποπειρα μεσα σε 3 χρονια ζοριζομαι οταν μπαινει το terminal στη μεση Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mask2011 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2013 Share Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2013 Δες αν θες τα links που έδωσα παραπάνω. Ποια εντολή χρησιμοποίησες για να εγκαταστήσεις το ps3 media server; Γενικά δεν είναι καλό να εγκαθιστάς αρχεία μόνος σου. Το πρόγραμμα που θες κατα πάσα πιθανότητα είναι στο software center ή όπως αλλιώς το λέει το Mint. Από εκεί θα βάζεις τα προγράμματα. Αν διαβάσεις τα links θα καταλάβεις και γιατί το λέω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
lak10 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2013 Share Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2013 η εντολη που εδωσα για να εγκαταστησω ειναι αυτη. στο αποθεητηριο εχει την εκδοση 1.50 ενω εχει βγει η εκδοση 1.72 wget -q --no-check-certificate https://svn.paissad.net/misc/stuffs/install_PMS.sh -O /tmp/install_PMS.sh && bash /tmp/install_PMS.sh Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mphxths Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2013 Share Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2013 Δεν σε καλυπτε δηλ η 1.50? χαιρετα μας τον πλατανο τωρα...ελπιζεις να εχει καποια παραμετρο ή εξτρα σκριπτ για απεγκατασταση. Ή να δεις το σκριπτ που παει και πεταει τα αρχεια...οπως ειπα...χαιρετα μας τον πλατανο... Αποθετηρια..αποθετηρια..αποθετηρια....ξεχαστε νοοτροπιες windows...εδω ολες οι εγκαταστασεις περνανε απο τα αποθετηρια...κεντρικοποιηση..... ΕΔΙΤ: απο οτι βλεπω προσθετει καποια αποθετηρια και εγκαθιστα το πακετο με την apt-get. οποτε δοκιμασε να ψαξεις το πακετο με apt-cache search ps3 (ή οποια αλλη λεξη εχει σχεση με την ονομασια) και αφαιρεσε το με apt-get remove πακετο (οπου πακετο το ονομα του προφανως) και μετα καλο θα ηταν να αφαιρεσεις τα αποθετηρια που προσθεσε το σκριπτ αυτο. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ICheats Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2013 Μέλος Share Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2013 Κατεβασα την Mint 14 xfce ( ουτε ξερω τι διαφορες εχει με mate κτλ ). Βασικα δεν εχω ξαναχρησιμοποιησει ποτε Linux. Πως θα φτιαξω ενα live cd; Καιω απλα το iso; Επισης, συμφερει το dual boot; Θα επιβαρυνει το μηχανημα; Καθε λειτουργικο θα εχει το δικο του χωρο; ( οσο εχω οριοθετησει εγω; ) Και τα δικα του αρχεια; Ή μπορουν να τα μοιραζονται; Οκ!! Κατάλαβα,, το xfce είναι αρκετά ελαφρύ, γρήγορο και τα λοιπά, αλλά για το Mate δεν ξέρω,, έως και δεν έχω ιδέα! Τώρα που μπήκες στο linux πρέπει να ξεχάσεις νοοτροπίες των windows όπως λένε και τα παιδιά παρακάτω! Απλά κάψε το iso, με brasero όμως δεν θα σου σύστηνα γιατί lagαρει και θα σου σπάσει τα νεύρα... Και δεν θα κάνεις και τη δουλειά σου! Το dual boot απλά είναι το εξής: έχεις ένα χώρο για το ένα λειτουργικό (partition) και έναν άλλο για το άλλο λειτουργικό (στην περίπτωσή μας linux)... Τώρα τι εννοείς με το αν θα επιβαρύνει το σύστημα? Αν εννοείς σε γρηγοράδα στο δίσκο, να ξέρεις πως το ένα είναι Linux και το άλλο Windows... άρα το linux δεν θα επιρεάζεται από τα windows και το αντίστροφο... Ναι κάθε λειτουργικό θα έχει το δικό του χώρο!! Και τα δικά του αρχεία στο δικό του χώρο! Και το linux μπορεί από μόνο του να δει το partition με τα windows αλλά τα windows δεν το βλέπουν από μόνα τους! Αλλά σίγουρα, υπάρχει πρόγραμμα που το βλέπει! Ελπίζω να σε βοήθησα! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
lak10 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2013 Share Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2013 εχω εναν εκτυπωτη hp officejet 8600 pro αυτος εχει και fax το θεμα ειναι οτι για να λαβω τα fax πρεπει να πατησω ληψη απο το προγραμμα της hp στο linux τι μπορει να γινει? μπορω να μετακινησω τον bootloader στο partition που εxω τα linux? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Luxx Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2013 Share Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2013 Πως υποτιθεται οτι θα χωρεσω σε ενα cd τα linux mint που ειναι 860mbs; Θα χρησιμοποιησω dvd; Σκεφτομαι για αρχη να κανω ενα dual boot. Ακυρο, τωρα προσπαθω να τρεξω το img στον υπολογιστη ετσι οπως ειναι. Θα γινεται δουλεια. Εξαλλου το Img χρειαζεται για clean install. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα