haris013 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2013 καλησπέρα παιδιά μετα απο 1 χρόνο συμβίωσης με το galaxy 3 είπα να πάω σε αναβάθμιση smartphone.το βασικό δίλλημα είναι ανάμεσα στα 2 αυτά λειτουργικά.έχωντας παλιό android τηλέφωνο εχω ενδιασμούς να πάω ξανά σε android παρόλο που επαιξα λιγάκι στο galaxy nexus ενός φίλου μου το οποιό πετάει.βασικά ποιές ειναι οι συματικότερες διαφορές ανάμεσα στα 2 αυτά λειτουργικά?το μόνο που ξέρω είναι οτι το ανδροιδ είναι λινουξ και πάει πακέτο με XDA φυσικά.Φοβάμαι μήπως βαρεθώ τα wp8 λόγο μη παραμετροποίησης.γενικά είναι καλά τα wp? είναι όριμα ή πρέπει να περιμένω ακόμα?όσο αφορά ταχύτητα,απόκριση κλπ πως τα πάει?λόγο του λογισμικού θα μου κρατήσει περισσότερο το κινητό? με την ένοια οτι ειναι γραμμένο και τρέχει σε συγκεκριμένο hardware?έχετε να προτείνετε κατι άλλο μεχρι το πολύ 300 ευρώ?η δουλειά που το θέλω είναι πολύ surfάρισμα χωρίς να σέρνεται το σύμπαν,skype,ανάγνωση pdf/word και γράψιμο σε αρχεία word,κάθως και cloud (χρησιμοποιώ skydrive κυρίως) και τέλος ανάγνωση email και μουσικη/ταινίες. στα wp μπορω να εχω 2,3 ανοικτα αρχεία word και να κανω copy/paste απο το ενα στο αλλο? σελιδες που περιέχουν flash τι γινετε?
haris013 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2013 κάποιος να βοηθήσει? βασικά έχω σταμπάρει το htc 8s και το lumia 620(θα βγει σύντομα) αξίζει καποιο απο τα 2 έναντι κάποιου άλλου android στα ίδια λευτά? βασική προυπόθεση να τραβήξει αξιοπρεπώς κάποια χρόνια σε σχέση με τις δουλείες που το θέλω βέβαια.
haris013 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2013 καλησπέρα, επειδή δεν πήρα απάντηση στο θέμα μου( http://www.insomnia.gr/topic/470772-%CE%B5%CF%80%CE%B9%CE%BB%CE%BF%CE%B3%CE%AE-%CE%BA%CE%B9%CE%BD%CE%B7%CF%84%CE%BF%CF%8D/?do=findComment&comment=5163942 ) θέλω να ρωτήσω μερικά πράγματα για το wp8 και συγκεκριμένα για το HTC 8s. καταρχάς χρειάζομαι οπωσδήποτε καποιο smartphone αλλα δυσκολεύομαι να επιλέξω μεταξυ android και wp αν και κλίνω προς wp και στο 8s καθώς το ερωτεύτηκα(μαζι με το lumia 620) πάμε τώρα στις ερωτήσεις για το wp8. πως πάει με το multitasking? μπορώ να έχω 2 ή 3 ανοικτά έγγραφα word και να κάνω copy/paste απο το ένα στο άλλο?τέλος τα αρχεία που θα γράφω ή θα επεξεργάζομαι μπορώ να τα αποθηκεύω στην sd? τώρα ποιο συγκεκριμένα στο htc 8s, διαβάζω πολυ καλά λόγια και είμαι 1 βήμα πριν την αγωρά αλλά κολλάω στο εξής.έχει μονο 4GB internal storage και διαθέσιμη περίπου 1.6 GB.θέλω να μάθω λοιπόν τι αποθηκεύεται στην εσωτερική μνήμη πέρα απο εφαρμογές γιατι ακούω και λένε οτι με 1-2 παιχνίδια και 10-15 εφαρμογές δεν υπάρχει καθόλου χώρος!! το πρόβλημα λένε οτι είναι κυρίως ενας φάκελος other όπου είναι cache και πιάνει κοντά στο 1gb? WTF? ισχύει όντος? οσο αφορά τον file manager μπορώ να περάσω και να αρχειοθετήσω την μουσική και τις φωτο μου στην SD? με τα notifications τι γινεται? λενε οτι δεν μπορείς να δείς πάντα πόσο μπαταρία έχεις,σήμα κλπ? ας βοηθήσει κάποιος παρακαλώ,μην κάνω λάθος αγωρά.
ektor7 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2013 1.Δε μπορεις να προσθεσεις apps στην sd,οποταν το 1,6gb ειναι πολυ λιγος χωρος για τα apps! 2.Ναι μπορεις να περασεις και να αρχειοθετισεις προσωπικα αρχεια στην sd,οπως φωτος,βιντεος και αλλα εγραφα! 3.Για το multitasking,μπορεις να το κανεις,απλα δεν ειμαι σιγουρος αν μπορεις να το αποθηκευσεις στην sd!Το πιο πιθανο να γινεται! 4.Μπορεις να δεις ποση μπαταρια και σημα,στο πανω μερος της οθονης! 5.Λογο του προβληματος με την sd και τα apps,θα προτεινα να περιμενεις το 620 και να αποφυγεις το 8s!
haris013 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2013 1.Δε μπορεις να προσθεσεις apps στην sd,οποταν το 1,6gb ειναι πολυ λιγος χωρος για τα apps! 2.Ναι μπορεις να περασεις και να αρχειοθετισεις προσωπικα αρχεια στην sd,οπως φωτος,βιντεος και αλλα εγραφα! 3.Για το multitasking,μπορεις να το κανεις,απλα δεν ειμαι σιγουρος αν μπορεις να το αποθηκευσεις στην sd!Το πιο πιθανο να γινεται! 4.Μπορεις να δεις ποση μπαταρια και σημα,στο πανω μερος της οθονης! 5.Λογο του προβληματος με την sd και τα apps,θα προτεινα να περιμενεις το 620 και να αποφυγεις το 8s! ναι ρε γαμοτο, ωραίο το 620 αλλά είναι πολύ μικρό στο μέγεθος,θα σερφάρω άνετα με τις ίντσες αυτές? επίσης δεν έχει χειρότερη οθόνη και χωρίς gorilla glass? τα 512 mb ειναι οκ ? τελος ειναι μια feature proof επιλογη το κινητο αυτο? στα 300 ευρω υπαρχει κατι καλυτερο απο android ή wp8 απο άποψη επιδόσεων και διάρκειας στο χρόνο?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα