k_e_l_l_y Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2013 Καλησπέρα, χρόνια πολλά και καλή χρονιά!! Ξέρω ότι έχει αναφερθεί πολλές φορές το θέμα με πρόβλημα των μικροεφαρμογών στα Windows 7 και σίγουρα πριν κάνω καινούριο θέμα τα διάβασα και δυστυχώς δεν με βοήθησε κάτι όπως το malwarebytes που πρότειναν αρκετοί ακόμα και μετά που έκανα επανεκκίνηση. Εγκατέστησα σε ένα καινούριο laptot ενός μήνα, το antivirus Pc Tools | Spyware Doctors με Antivirus (αυθεντικό) αφού μου έλειξε ο ένας μήνας δωρεάν McAfee που είχε ήδη εγκατεστημένο το laptop. Στις οδηγίες πριν την εγκατάσταση μου έλεγε να κλείσω όλα τα προγράμματα και να είμαι συνδεδεμένη στο internet, ξέχασα όμως να κλείσω τις μικροεφαρμογές, το ρολόι, τον καιρό κλπ και αφού εγκαταστάθηκε και όλα καλά, οι μικροεφαρμογές μετά την επόμενη μέρα πάπαλα. Ο καιρός δεν εμφανίζεται,μόνο το χ και το ρολόι είναι μαύρο. Νομίζω ότι ήμουν πολύ αναλυτική, ελπίζω να με βοηθήσει κάποιος γιατί μου είναι πολύ χρήσιμες. Το laptop είναι Toshiba Satelite windows 7 - 64bit, intel i5 2,5ghz, ram 8gb.
iniohos Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2013 οι μικροεφαρμογες εχουν σταματησει να υποστηριζονται απο την microsoft και μαλιστα καποια στιγμη πριν 4-5 μηνες, εβγαλε ενα update που τις απενεργοποιουσε, ενω ταυτοχρονα ειχε βγαλει και ανακοινωση προς τους χρηστες να μην τις εγκαθιστουν. Οποτε δες σε πρωτη φαση αν εχεις κανει ολα τα windows update (αν τα εχεις κανει, πιθανον να την πατησες απο εκει). Αν δεν τα εχεις κανει ολα, τοτε πιθανος λογω της οδηγιας της microsoft, το Pc Tools & Spyware Doctor να εκοψαν την συνδεσιμοτητα των μικροεφαρμογων.
k_e_l_l_y Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2013 Αλήθεια?? Κρίμα, παντώς στο σταθερό που έχω δεν μου έχουν βγάλει ακόμα κάποιο πρόβλημα,στο οποίο όμως έχω Microsoft Security Essentials και AVG από το internet και όχι αγορασμένα. Σε ευχαριστώ πολύ πάντως. Ελπίζω να τις επαναφέρουν γιατί ειδικά ο καιρός ήταν πολύ καλός!
garidomatis Δημοσ. 9 Απριλίου 2013 Δημοσ. 9 Απριλίου 2013 μαλιστα!εγκατεστησα ενα antivirus της plaisio-pada και εχω προβλημα με τη μικροεφαρμογη του καιρου.οποτε τις καταργει μακροπροθεσμα η microsoft εαν καταλαβα καλα φιλε μου.οποτε μη ψαχνομαι αδικα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα