Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
καλησπερα σε ολους και χρονια πολλα!

οπως λεω και στον τιτλο,θελω να βγαλω προπληρωμανη καρτα για να κανω αγορες μεσω paypal,

επειδη ειμαι πολυ ασχετος με αυτα θα ηθελα να μου εξηγησετε απο την αρχη βημα-βημα τι ακριβως πρεπει να 

κανω απο την στιγμη που θα παω στην τραπεζα να εκδοσω την καρτα μεχρι και το τελος της αγορας.

οι τραπεζες που με βολευουν και ειναι κοντα στο σπιτι μου ειναι η alpha bank και η eyrobank αλλα αν

υπαρχει καποια αλλη που εχει λιγοτερη προμηθεια η ειναι πιο συμφερον για μενα,δεν θα ειχα προβλημα να παω.

ευχαριστω
Δημοσ.

Η καλύτερη για προπληρωμένες VISA είναι η τράπεζα Κύπρου. Θα χρειαστείς Ταυτότητα και 10 ευρώ και σου την βγάζουν εκείνη την ώρα. Σε χρεώνει 1,20 ευρώ κάθε φορά που βάζεις λεφτά στην κάρτα. Π.Χ βάζεις 100 ευρώ, μπαίνουν 98,80 στην κάρτα. Αφού την βάλεις ανοίγεις λογαριασμό στο paypal και την περνάς εκεί μέσα. Πρέπει να έχεις μέσα μερικά χρήματα πριν το κάνεις. Το Paypal θα σου βγάλει 1 ευρώ από την κάρτα (το οποίο θα στο επιστρέψει αργότερα). Η συναλλαγή αυτή θα έχει και έναν κωδικό δίπλα, θα λέει π.χ Paypal 3456. Αυτόν τον κωδικό τον περνάς μετά στο paypal και είσαι έτοιμος. Για να βρεις τον κωδικό της συναλλαγής η ρωτάς στην τράπεζα, η το βλέπεις μέσω Internet banking, η βγάζεις από το ΑΤΜ αναλυτική κίνηση λογαριασμού. Τον κωδικό αυτό τον ζητάει το paypal για να επιβεβαιώσει ότι είναι δικιά σου η κάρτα.

-Αν κολλήσεις κάπου εδώ είμαστε πάλι...

Δημοσ.

Eurobank από εμένα εγγύηση. Η καλύτερα και η πιο εξυπηρετική σε θέματα ηλεκτρονικής τραπεζικής και πιο φθηνη σε σχέση με την Κύπρου που ανεφερε ο φιλος. Εχω 2 προπληρωμένες και μία πιστωτική από την Eurobank και δεν αντιμετωπίζω κανένα προβλημα στις αγορές μου. ΠΑρακατω σου εχω τον τιμοκατάλογο φορτισεων της eurobank. Εκτος από την πρωτη φορτιση που ειναι 2 ευρω καθε επομενη φορτιση μεχρι 100 ευρω θα σου χρεωνει 1 ευρω ενω η κυπρου 1.20.

Επισης δινεται η δυνατοτητα να βγαλεις μια αυλη προπληρωμενη, δηλαδη δεν συνοδευεται από έκδοση πλαστικου και μπορεις να το κανεις ηλεκτρονικα μεσω internet banking (εφοσον διατηρεις λογαριασμο) και χωρις κανενα απολυτως κοστος (ενώ στην κυπρου 10 ευρω συμφωνα με τα λεγομενα του φιλου παραπανω) Η καρτα μπορει φυσικα να χρησιμοποιηθει στο γνωστο συστημα πληρωμων, το paypal.

post-219791-0-56993900-1356809030_thumb.png

• Like 1
Δημοσ.

φιλε avatar λες οτι ανοιγω λογαριασμο στο paypal,δηλαδη που???σε ποιο σαιτ???

ο κωδικος συναλλαγης ειναι ο Paypal 3456 που λες παραπανω??

Δημοσ.

Άνοιξε απλά ένα λογαριασμό και με την κάρτα του ΑΤΜ που θα είναι visa ή MasterCard ή κατι αλλο θα κανείς αγορές και δεν θα εχεις και προμήθεια οταν βάζεις ποσά. Σιγουρεψου μονο οτι θα μπορείς να τη χρησιμοποιείς στο internet και πως δεν θα υπαρχει δυνατότητα υπεραναληψης

Δημοσ.

ευχαριστω παιδια,δηλ.

βγαζω την καρτα,την περναω στο paypal,γινεται η συναλλαγη του ενος ευρω,βαζω τον κωδικο ξανα στο paypal

και ειμαι ετοιμος να την χρησιμοποιησω?

φιλε disqualified δεν θελω να μπλεξω με χρεωστικη

• Like 1
Δημοσ.

Παιδία οι προπληρωμένες είναι μεγάλη ΑΠΑΤΗ!!!!!

Κρατάνε προμήθεια για να βάλεις λεφτά στην κάρτα.

Όμως αρκεί να έχεις ένα απλό λογαριασμό, που βάζεις λεφτά δωρεάν, και μια χρεωστική κάρτα visa συνδεδεμένη με τον λογαριασμό για να κάνεις ακριβώς το ίδιο πράγμα. Όλες οι χρεωστικές τώρα έχουν το 3-pin code από πίσω που χρειάζεσαι για αγορές από το ιντερνετ. Απλά βρείτε μία τράπεζα που δίνει χρεωστική VISA όπως η Alpha Bank, γιατί η εθνική δίνει MAESTRO που δεν την υποστηρίζει ούτε το paypal.

ΜΗΝ ΠΕΦΤΕΤΕ ΘΥΜΑΤΑ.

φιλε disqualified δεν θελω να μπλεξω με χρεωστικη

Τι εννοείς; Τι διαφορά έχει εκτός από το ότι δεν σου παίρνουν προμήθεια και είναι δωρεάν;

Δημοσ.

φοβαμαι μηπως παρουν περισσοτερα λεφτα απ οτι ειναι η συναλλαγη....με την χρεωστικη μπορω να ψωνισω κ μεσω paypal???

αν ειναι ετσι φλε μου θα στραφω σε αυτη την λυση...

Δημοσ.

Οι χρεωστικές είναι περίπλοκες, αλλες στελνουν χρηματα και δεν μπορουν να δεχτουν, ενώ αλλες δεχονται χρηματα αλλα δεν μπορουν να στειλουν. 

• Like 1
Δημοσ.

φοβαμαι μηπως παρουν περισσοτερα λεφτα απ οτι ειναι η συναλλαγη....με την χρεωστικη μπορω να ψωνισω κ μεσω paypal???

αν ειναι ετσι φλε μου θα στραφω σε αυτη την λυση...

Το ίδιο ακριβώς μπορούν να σου κάνουν και από την προπληρωμένη.

Στην χρεωστική θα έχεις όσα λεφτά χρειάζεσαι. Όπως θα είχες στην προπληρωμένη.

Δημοσ.

όχι προπληρωμένες και βλακείες 

βγάλε μια χρεωστική στη τράπεζα Πειραιώς , σε 10΄ λεπτά στην έχουν έτοιμη

Δημοσ.

με την χρεωστικη μπορω να κανω λογαριασμο στο paypal και να κανω αγορες μεσω paypal???

μπορω να την βγαλω απο alpha τραπεζα που ειναι κοντα στο σπιτι μου????

Δημοσ.

<p>με την χρεωστικη μπορω να κανω λογαριασμο στο paypal και να κανω αγορες μεσω paypal???</p>

<p>μπορω να την βγαλω απο alpha τραπεζα που ειναι κοντα στο σπιτι μου????</p>

ναι μια χαρα δουλευει με paypal

alpha bank παλιοτερα αργουσαν μα στη βγαλουν , δεν ξερω αν στη βγαζουν αμεσα τωρα

Δημοσ.

Για χρεωστική όμως θα χρειαστεί να ανοίξει και λογαριασμό στην τράπεζα με βιβλιάριο κτλ... Ενώ με την προπληρωμένη ΔΕΝ ΑΝΟΙΓΕΙ λογαριασμό.

Επίσης έχει διαφορά VISA DEBIT (χρεωστική) με VISA CREDIT (Πιστωρική κάρτα) με VISA ELECTRON (Μεγάλη @@αριά κάρτα). Επειδή έχουν όλες το σηματάκι της VISA πάνω δεν σημαίνει ότι είναι ίδιες.

Με την χρεωστική μπορείς να φας άκυρο σε συναλλαγές που θέλουν ΠΙΣΤΩΤΙΚΗ ΚΑΡΤΑ και όχι ΧΡΕΩΣΤΙΚΗ ΚΑΡΤΑ. Δεν συμβαίνει συχνά, αλλά συμβαίνει. Μου έχει τύχει παλιώτερα σε αεροπορικό εισητήριο. Με την electron περίπου 50% τρως άκυρο ότι και να πας να αγοράσεις.

Με την Prepaid VISA δεν θα έχει τέτοιο θέμα. Γιατί φαίνεται σαν ΠΙΣΤΩΤΙΚΗ ΚΑΡΤΑ.

Επίσης αν κάποιος σου κλέψει την κάρτα έχεις πολύ διαφορετική αντιμετώπιση από την τράπεζα αν έχεις πιστωτική αντί για χρεωτική.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...