Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλησπερα παιδες!θα ηθελα και γω την πολυτιμη βοηθεια σας για επιλογη μητρικης!σκευτομαι να αγορασω τον fx6300 και σκεφτομαι την ashrock 990fx extreme 3.πειτε μου ειναι καλη επιλογη??η χρηση του pc θα ειναι κυριος games!οσο για o/c θα τον τσιμπισω λιγο!!περιμενω τις γνωμες σας!σας ευχαριστω!!

Δημοσ.

βασικα θα ηθελα την γνωμη σας για αυτα τα δυο ετσι ωστε να αρχισω απο καπου!αν μου προτεινετε κατι ευπροσδεκτο!!

Δημοσ.

καλησπερα παιδες!θα ηθελα και γω την πολυτιμη βοηθεια σας για επιλογη μητρικης!σκευτομαι να αγορασω τον fx6300 και σκεφτομαι την ashrock 990fx extreme 3.πειτε μου ειναι καλη επιλογη??η χρηση του pc θα ειναι κυριος games!οσο για o/c θα τον τσιμπισω λιγο!!περιμενω τις γνωμες σας!σας ευχαριστω!!

H λύση σε αυτό που θες να κάνεις είναι ΜΙΑ !!!

Αντί για την ASROCK 990FX EXTREME 3 που έχει 4+1 φάσεων κύκλωμα τροφοδοσία και κοστίζει 105€ θα βάλεις την GIGABYTE 970A-UD3 στο REV 1.2 η οποία έχει 8+2 κύκλωμα !!!!! ! με 87€ !

Ετσι θα έχεις μια μητρική ποιοτικότερη και καλύτερη στο κλοκάρισμα !

Την διαφορά των χρημάτων μεταξύ τους θα την δώσεις για να πάς σε AMD FX-8320 επεξεργαστή που είναι ότι ποιο value for money αυτή την στιγμή!!!

Δημοσ.

Οχι , δεν θα χρειαστείς !!!

Ακόμα και αν δεν έχει το σωστό bios η μητρική, όταν θα ξεκινήσεις το pc θα εκκινήσει κανονικά !

Μετά μπορείς να περάσεις το τελευταίο bios που ΄θα είναι διαθέσιμο είτε με το @-bios της GIGABYTE μέσα από τα WINDOWS είτε από στικάκι !

Δημοσ.

Καλησπερα και παλι,ρωτισα σε πολλα ηλεκτρονικα καταστηματα για GIGABYTE 970A-UD3 και 990xa-ud3 σε REV 1.2 η 3.0 και δεν βρηκα πουθενα!ξερει καποιος να μου προτεινει καποιο συγκεκριμενο καταστημα??σας ευχαριστω!!

Δημοσ.

GIGABYTE 970A-UD3 REV 1.2 έχει το COSMODATA  !!! Ειδικά το κατάστημα του περιστερίου έχει 20 κομμάτια !! Προχθές αγόρασα ! :-D

φιλε μου εισαι σιγουρος γιατι μιλησα με COSMODATA και δεν ξερουν ουτε μπορουν να μου διευκρινισουν αν εχουν το REV 1,2.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...