Προς το περιεχόμενο

Turbo-X Spice IV 8" Tablet - Πως να βάλω Google Play;

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Πήρα δώρο ένα Turbo-X Spice IV 8 ιντσών το οποίο εκ πρώτης όψεως φαίνεται μια χαρά.

Το θέμα είναι πως δεν έχει προεγκατεστημένο το Google Play, δεν κατάφερα να το εγκαταστήσω κι εγω, και έχω απομείνει με το Plaisio store το οποιο όμως δεν φαινεται να εχει κάτι αξιόλογο και δεν ασχολήθηκα παραπάνω.

Κατέβασα κάποιες εφαρμογές απο το 1mobile αλλά και αυτό δεν φαινεται να δουλεύει και πολύ σωστα.

Έχει κανείς σας καποιο τρόπο να εγκαταστήσουμε το Google Play ή εξαρχής καινουρια εγκατασταση Android;

Είτε έστω καποιοδοκιμασμένο μέρος από οπου να κατεβαζουμε εναλλακτικά;

Δημοσ.

Και εγω το αγορασα αυτο και ειμαι πολυ ευχαριστημενος.

Μπορεις να βρεις ενα modded apk εδω

http://www.apkmania.co/2012/11/google-play-store-v3109-modded-by.html#more

Δεν το εχω βαλει γιατι δεν με ενδιαφερει. Μαλιστα εχω βγαλει και το plaisio market (δηλαδη το slideme market που ειναι πραγματικα) γιατι το θεωρω περιττο.

Οτιδηποτε θελω να τρεξω το κατεβαζω σε apk ειτε απο το παραπανω site ειτε απο το

http://www.androiddrawer.com. Υπαρχουν πολλα ακομα και συνηθως μια αναζητηση στο google με το ονομα της εφαρμογης + apk + download θα αποδοσει τα αναμενομενα

Δημοσ.

Φαινεται να ξέρεις απο αυτά και να θες να βοηθησεις φλε μου, αλλά αν κανείς δεν έχει πολλη γνωση απο αυτα τι κάνει; Το σταυρό του;

Το πήρα κι εγώ αυτό κι ενώ φαινεται οτι εχει δυνατοτητες (οθονη, συνδεσιμοτητα, ταχυτητα, ρολλαρισμα ειναι παρα πολυ καλα) το οτι εχει μονο Plaisio Market είναι προβλημα. Και ολοι λενε στα fora οτι βγαινει μια χαρά και εγκαθιστάς google market ή ότι τα κατεβαζεις στο PC και τα περνάς μετά στο tablet. Πώς γινονται ομως ολα αυτα απο καποιον αρχαριο, οχι απλα στα tablet αλλα και στο android και στο στην touch pad λογικη. ;;;;

Δημοσ.

Πώς γινονται ομως ολα αυτα απο καποιον αρχαριο, οχι απλα στα tablet αλλα και στο android και στο στην touch pad λογικη. ;;;;

Πιο σημαντικο ειναι να εχεις εμπειρια απο υπολογιστες γενικως, και φυσικα διαθεσιμο υπολογιστη. Το tablet αργα η γρηγορα θα το συνηθισεις.

Για να μεταφερεις αρχεια, το πιο ευκολο ειναι να το συνδεσεις με υπολογιστη μεσω USB. Μεταφερεις τα apk αρχεια που κατεβασες απο τα παραπανω site σε καποιο folder του tablet και μετα τα εγκαθιστας απο το tablet με ενα απλο κλικ (touch μαλλον)

Ξεκινα με το apk του ιδιου το google play store που βαζω πιο πανω και βλεπουμε τις δυσκολιες στην πορεια.

Επισης προτεινω και εναν καλυτερο file manager. Εγω εχω το ES explorer που υπαρχει και στο πλαισιο μαρκετ.

Οταν αποκτησεις καποια ανεση μπορεις να ερευνησεις και αλλα θεματα, οπως πως να εγκαθιστας τα προγραμματα στην sdcard για να μη σου τρωει τον περιορισμενο χωρο του συστηματος

• 9 μήνες μετά...
Δημοσ.

Λοιπον εχω και εγω το ιδιο προβλημα, αγορασα ενα κινητο απο το πλαισιο, και δεν μπορω να εγκαταστησω το google Play,εκανα εγκατασταση του apk απο τον υπολογιστη με USB αλλα το προβλημα παραμενει διοτιοταν παω να το ανοιξω ανοιογει εως ενα σημειο και μετα σταματαει και λεει οτι η εφαρμογη πρεπει να κλεισει, απο οτι καταλαβα το Plaisio, εχει προσαρμοσει το λογισμικο του κινητου στα μετρα που θελουν εκεινοι  και ετσι δεν μπορει να εγκατασταθη το Google Play.

• 2 μήνες μετά...
Δημοσ.

Έχω και εγώ το ίδιο Tablet και ενω το έχω από τονΑυγουστο δεν το χρησιμοποιώ λογω του ιδιου προβλήματος. Μπορεί καποιος να γραψει βημα βημα λες και μιλαει σε γερο(τα παιδια ξερουν πιο πολλα απο εμας πλεον) τι πρεπει να κανουμε για αυτη την λυση που δινετε; Ευχαριστούμε πολύ!

Δημοσ.

νομίζω δεν γίνεται η εγκατάσταση google play σε turbo-x ταμπλετ,όπως αναφέρει το πόστ #5

την 'πατήσατε' με το συμπάθειο :-)

Δημοσ.

Φιλοι μου γεια σας γιατι έχετε προβλημα με τους αλητες του play store οταν υπαρχουν πανω απο 50 android market ελευθερα οπου μπορειτε να κατεβάσετε οτι θέλετε. 1)aptoide.apk 2)gfan.apk 3)black market.apk 4)panda app.apk 5)app china.apk 6)mobile9.apk

7)get.apk 8)gdroidme market.apk 9)cool market.apk 10)merkamarket.apk.Και πολλα ακομη, αν και με αυτα που σας εγραψα δεν νομίζω

οτι θα χρειαστείτε τίποτα αλλο.Το μονο που θελω να ρωτήσω αν καποιος εχει δοκιμάσει το εξής. Το ταμπλετ στελνει αρχεια φωτο

η τραγουδια η διαφορα αρχεια που θελουμε να αποθηκευσου με στην εξωτερικη καρτα μνήμης για να μην μας πιάνει χωρο η εσωτερική

μνημη.

οτι χρειαστείτε γραψτε

[email protected]

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Το play store δεν ειναι τζαμπα ,ο κατασκευαστης πληρωνει στην google για να το βαλει στο ταμπλετ που παραγει.

Αντιθετα τα αλλα μαγαζια (τυπου play store) ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ τους κατασκευαστες για να μπουν στα προιοντα τους για αυτο το κλειδωνουν απο 100 μεριες.

Επεξ/σία από evmenis
  • 3 μήνες μετά...
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Εγκατάσταση Google Play  σε Turbo X συσκευή :

Πρώτα κάνουμε root  με το Framaroot-1.9.1 : http://forum.xda-developers.com/attachment.php?attachmentid=2566341&d=1391850491

Κατεβάζουμε το Google Play apk 3.10.10 από εδώ : http://www.apkfiles.com/download/28/Google%20Play%20Store%203.10.10.apk

4η περίπτωση

(A9724 με Android 4.0.4 & A8826 με Android 4.0.4)

Κάνουμε restart.

Μετά κάνουμε εγκατάσταση το : https://play.google.com/store/apps/details?id=com.google.android.gms

Ύστερα τρέχουμε το Google Play.

Παρατήρηση αν δεν τρέξει, το κάνουμε στο τέλος εγκατάσταση κανονικά το Google Play apk 3.10.10 σαν τις υπόλοιπες εφαρμογές.

Xριστός Ανέστη, χρόνια πολλά.

Επεξ/σία από eliasrigas
  • 1 μήνα μετά...
Δημοσ.

Παιδια, μπορω αν θελετε ακομα, να φτιαξω tutorial για το πως να εγκαταστησετε google play store σε οποιαδηποτε συσκευη που λυπει και full τεσταρισμενο σε Spice IV. Απλα ροταω αν ενδιαφερεστε ακομα, για να μην το φτιαχνω τζαμπα.

Δημοσ.

Για πολύ κλοτσίδι αυτό το tablet, το πήρα πρόπερσι και κλαίω τα λεφτά μου!

Για πολύ κλοτσίδι αυτό το tablet, το πήρα πρόπερσι και κλαίω ΤΑ ΠΕΤΑΜΕΝΑ  λεφτά μου!

**έτσι πάει,δεν τα λές καλά  ;)

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Παιδιά, εδώ είναι το tutorial, το ανέβασα στο forum, του OSArena, http://bit.ly/1nk7BC5 καθώς πιστεύω ότι τα οφέλη εκεί είναι περισσότερα. Θα παρακαλέσω ότι απορίες έχετε σχετικά με το tutorial, να την εκφράσετε στο άρθρο μου, στο forum του OSArena, ώστε να την δουν και τα υπόλοιπα άτομα.

Επεξ/σία από stavrosyomafias
  • Like 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...