Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

intergraphics? Και αν θες να κάνεις κάτι σωστό και να μην φας το χρόνο σου, υπολόγισε τουλάχιστον 3-4 ώρες επιπλέον, προσωπική ενασχόληση κάθε μέρα, διαφορετικά άλλαξε προτίμηση καλύτερα

Επεξ/σία από sphinxgr
Δημοσ.

Κατά τη γνώμη μου βρες κάποιο ιΕΚ στην Αθήνα κέντρο, Ομόνοια και πέριξ. Έχω ακούσει για ένα στη Στουρνάρη πριν αρκετά χρόνια (8 συγκεκριμμένα) πήγαινε ένας φίλος μου και  ξέρω μετά ότι βρήκε και δουλειά αλλά ήταν άλλα τα χρόνια τότε...

Επίσης συμφωνώ με το φίλο από πάνω.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Εγώ πάω σε δημόσιο ΙΕΚ (άλλη ειδικότητα όμως. Είμαι διακόσμηση) κι έχω να σου πω ότι είναι πολύ καλά παρόλο που δεν το περίμενα. οπότε σκέψου το.

Έτσι κι αλλιώς, τις ίδιες ώρες κάνουν είτε σε Δημόσιο είτε σε Ιδιωτικό. και οι εξετάσεις της πιστοποίησης είναι ίδιες! :)

Από δουλειές μην περιμένεις και πολλά επειδή πχ τελείωσες την Ακμή και όχι το Δημόσιο ιεκ. Έχει να κάνει μόνο με το πόσο θα ασχοληθείς εσύ και πόσο το θέλεις και πόσο το ψάχνεις! Έτσι κι αλλιώς στις σχολές απλά σου δίνουν τις βάσεις. Έχει να κάνει με το πόσο εσύ θα ασχοληθείς.

Και όλοι μας οι καθηγητές έχουν μάστερ και διδακτορικό (όλοι όμως). Οπότε κατά τη γνώμη μου τσάμπα λεφτά θα δώσεις σε κάποιο Ιδιωτικό.

Και μας ενημερώνουν για θέσεις εργασίας (πρακτική κυρίως).

Επεξ/σία από Pintsie

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...