Doc1355 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2013 Μέλος Share Δημοσ. 24 Ιουνίου 2013 ειναι απλα ο,τι πιο ωραιο εχω δει. Thanks μεγάλε! Παιδιά από βδομάδα αν όλα πάνε καλά θα έχουμε ένα καλό update 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Doc1355 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2013 Μέλος Share Δημοσ. 30 Ιουνίου 2013 Λοιπόν παίδες όπως είπα έχουμε update.. Κάποιοι από εσάς προφανώς θα το είδαν στο section με τις κάρτες γραφικών αλλά ας ανεβάσω μία φώτο από το κουτί για να δούμε τι άλλαξε! Το κουτί είναι χωρίς τα covers αυτή την στιγμή γιατί θέλω να κάνω κάποιες προσωρινές αλλαγές,όπως να φέρω την σωλήνα που περνάει πάνω από τις κάρτες να περνάει αριστερά γιατί δεν μου αρέσει τόσο όπως είναι τώρα. Και λέω προσωρινά γιατί θα μπούν και οι κάρτες στο νερό σε λίγο καιρό ώστε να έρθει στα ίσια του το project 21 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Thanos1972 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2013 Share Δημοσ. 30 Ιουνίου 2013 Τωρα που δεν ειναι οι καρτες στο νερο,παρατηρησες καμια αλλαγη στην θερμοκρασια του επεξεργαστη? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Doc1355 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2013 Μέλος Share Δημοσ. 30 Ιουνίου 2013 Οχι αλλά είδα στην θερμοκρασία του κουτιού Bασικά δεν έχω κάνει κανένα Prime για να δω τι παίζει σε load αλλά σε Idle δεν άλλαξε κάτι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Heatspreader Δημοσ. 30 Ιουνίου 2013 Share Δημοσ. 30 Ιουνίου 2013 Με το που έφυγα από υδροψυξη στις VGA το πρώτο που παρατήρησα είναι η ζέστη στο κουτί. Οι κάρτες μου έχουν εξαιρετικά χαμηλές θερμοκρασίες. Δεν έχει να λέει όμως τίποτα αυτό. Χωρίς νερό, πάντα έχει ζεστό αέρα μέσα στο κουτί ο οποίος φεύγει, αλλά πάντα υπάρχει μέχρι να φύγει. Ειδικά αυτές οι κάρτες (non reference) στέλνουν τον αέρα μέσα στο κουτί και όχι έξω από αυτό. Τι διαφορά θερμοκρασίας έχεις Μάνο μεταξύ των καρτών; 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Doc1355 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2013 Μέλος Share Δημοσ. 30 Ιουνίου 2013 Με το που έφυγα από υδροψυξη στις VGA το πρώτο που παρατήρησα είναι η ζέστη στο κουτί. Οι κάρτες μου έχουν εξαιρετικά χαμηλές θερμοκρασίες. Δεν έχει να λέει όμως τίποτα αυτό. Χωρίς νερό, πάντα έχει ζεστό αέρα μέσα στο κουτί ο οποίος φεύγει, αλλά πάντα υπάρχει μέχρι να φύγει. Ειδικά αυτές οι κάρτες (non reference) στέλνουν τον αέρα μέσα στο κουτί και όχι έξω από αυτό. Τι διαφορά θερμοκρασίας έχεις Μάνο μεταξύ των καρτών; Σε full load έχουν φτάσει μέχρι και τους 9 βαθμούς διαφορά μεταξύ τους Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Heatspreader Δημοσ. 30 Ιουνίου 2013 Share Δημοσ. 30 Ιουνίου 2013 Άριστα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jsiskos Δημοσ. 4 Ιουλίου 2013 Share Δημοσ. 4 Ιουλίου 2013 Μπράβο που συνεχίζεις με πολύ μεράκι το πρότζεκτ σου! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Doc1355 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2013 Μέλος Share Δημοσ. 4 Ιουλίου 2013 <p>Μπράβο που συνεχίζεις με πολύ μεράκι το πρότζεκτ σου!</p> Να'σαι καλα ρε φιλαρακο,το παλευω το θεμα!!! Θα εχουμε και συνεχεια συντομα Αποστολή από το GT-I9001 με τη χρήση Insomnia App 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kostas/88 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2013 Share Δημοσ. 27 Αυγούστου 2013 Ένταξή ότι σκέφτηκα να πω έχει ειπωθεί ήδη...το κουτάκι ήταν ωραίο και το έκανες θεϊκό γιατρέ!!! συγχαρητήρια για την δουλειά σου και το μεράκι σου, μπράβο και πάλι μπράβο!! Λοιπών έχω αρχίσει και μαζεύω κάποιες πληροφορίες γιατί θέλω να κάνω και εγώ κάτι δικό μου όχι με υδρόψυξη και τέτοια, απλά ένα τέλειο κουτί. Τώρα άπλα περνώ ιδέες και βρίσκω υποψηφίους για ερώτησης και μάντεψε είσαι προτεινόμενος για συμβουλάτορας οπότε να περιμένεις pm κάποια στιγμή 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Doc1355 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2013 Μέλος Share Δημοσ. 28 Αυγούστου 2013 Ένταξή ότι σκέφτηκα να πω έχει ειπωθεί ήδη...το κουτάκι ήταν ωραίο και το έκανες θεϊκό γιατρέ!!! συγχαρητήρια για την δουλειά σου και το μεράκι σου, μπράβο και πάλι μπράβο!! Λοιπών έχω αρχίσει και μαζεύω κάποιες πληροφορίες γιατί θέλω να κάνω και εγώ κάτι δικό μου όχι με υδρόψυξη και τέτοια, απλά ένα τέλειο κουτί. Τώρα άπλα περνώ ιδέες και βρίσκω υποψηφίους για ερώτησης και μάντεψε είσαι προτεινόμενος για συμβουλάτορας οπότε να περιμένεις pm κάποια στιγμή Σε ευχαριστώ πολύ φίλε. Οτι χρειαστείς εδώ είμαστε Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Doc1355 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2013 Μέλος Share Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2013 Κατι νεο ερχεται απο βδομαδα... Αποστολή από το GT-I9001 με τη χρήση Insomnia App Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Thanos1972 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2013 τι ειναι τι ειναι? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Doc1355 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2013 Μέλος Share Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2013 τι ειναι τι ειναι? Made in Slovenia... Αποστολή από το GT-I9001 με τη χρήση Insomnia App Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Thanos1972 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2013 χμ για κανενα μπλοκ θα μιλας εσυ. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα