Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

έλα και μία ελληνική μετάφραση (ας είναι καλά το google mail που τα μεταφράζει κατευθείαν)

Γεια σας,

Σας ενημερώνουμε ότι το άρθρο «κτήνος σειρά Kingston XMP Kit 8 mA © μουαρέ CL10 DIMM DDR3 RAM 64 GB Black 'που έχετε επιλέξει για Amazon.fr υπήρξε ένα λάθος στην τιμολόγηση.

Ήμασταν αναγκασμένοι να καταργήσετε αυτό το στοιχείο από την επιλογή σας για την πώληση του τελευταίου να έχουν οδηγήσει σε μια εσφαλμένη τιμή πώλησης με ζημία, η οποία απαγορεύεται από το νόμο.

Γνωρίζετε ότι ο τραπεζικός λογαριασμός σας δεν έχει χρεωθεί για αυτό το άρθρο.

Amazon.fr κάνει κάθε δυνατή προσπάθεια για να διασφαλιστεί ότι κάθε πελάτης λαμβάνει την ποιότητα των υπηρεσιών και τις καλύτερες προσφορές. Παρακαλείστε να δεχτείτε τη συγνώμη μας για την αναστάτωση και σας ευχαριστούμε για την κατανόησή σας.

Με εκτίμηση,

Εξυπηρέτησης Πελατών Amazon.fr

Δημοσ.

Κι εγώ παράγγειλα και τις C10 και τις C11. Τις πρώτες τις ακύρωσαν και σε μένα, τις δεύτερες δεν ξέρω ακόμα, αλλά λένε ότι θα παραδωθούν ως τις 4 του μήνα. Για να δούμε....

Δημοσ.

Γιατί μας το έκανες αυτό ;  :cry: (Τελικά δεν υπάρχει Άι Βασίλης) Ευτυχώς είχα πάρει απο το you :P ,

τα 160ευρώ άραγε θα ισχύουν ; ή θα πέσει και εκεί άκυρο.

• Moderators
Δημοσ.

Πρωτη φορα που μου ακυρωνεται παραγγελια  απο αμαζον και δεν στεναχωριεμαι καθολου, βοηθησαν σε αυτο α) το υψος των 47mm και το β) οτι ειχα τσιμπησει και εγω 2 απο αυτες του you, οποτε τα 16GB ειναι αρκετα ας πουμε. Γλυτωσα ταλαιπωριες με αλλαγες ψυκτρας και αλλα!! :)

• Like 1
Δημοσ.

Γιατί μας το έκανες αυτό ;  :cry: (Τελικά δεν υπάρχει Άι Βασίλης) Ευτυχώς είχα πάρει απο το you :P ,

τα 160ευρώ άραγε θα ισχύουν ; ή θα πέσει και εκεί άκυρο.

Aυτο ειναι αρκετα καλη ερωτηση...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...