Δεινόσαυρος Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2012 @prospector8 Aν καταλαβαίνω καλά αυτά που διαβάζω, τότε το ipc (=instructions per cycle) είναι πολύ κρίσιμο για τη συγκεκριμένη δουλειά οπότε μην περιμένεις ιδιαίτερα αποτελέσματα από amd.
Retromaniac Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2012 Στα 5 ghz και 2244mhz μνήμη. Νομίζω πρέπει να παίζει ρόλο και η μνήμη γιατί βλέπω μεγάλη διαφορά από τον coldfusion
Δεινόσαυρος Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2012 Eντελώς άσχετο αλλά αυτό που καταλαβαίνω από διάφορα ποστ είναι ότι η h100 δεν έχει απολύτως καμία σχέση με τις μικρότερες. Πολύ μπροστά.
Retromaniac Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2012 5.1 γιοκ. Δεν πάει. Στα 1.4v τουλάχιστον. Δεν θέλω να δοκιμάσω παραπάνω ρεύμα. Αυτά τα settings βάζω. Ελπίζω να μην έκανα κάτι λάθος. Δεινόσαυρε (πως είναι το μικρό σου; εμένα Δημήτρης) έχω και 6 ανεμιστήρες στο κουτί + 2 του h100. Μάλλον πρέπει να βοηθάει και αυτό. Πάντως η νέα h100 που βγήκε πριν λίγο καιρό με μεγαλύτερους σωλήνες πρέπει να σκίζει.
ColdFusion Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2012 Στα 5 ghz και 2244mhz μνήμη. Νομίζω πρέπει να παίζει ρόλο και η μνήμη γιατί βλέπω μεγάλη διαφορά από τον coldfusion [img=http://www.insomnia.gr/public/style_images/master/attachicon.gif] decrypt.jpg Σε μένα κάτι δεν πάει καλά μου κάνει κάτι νερά τελευταία με το overclock κάποια λεπτομέρεια στις ρυθμίσεις στο bios.Αυτό το λέω γιατί κάποια στιγμή μου είχε βγάλει 57 μέρες..
Retromaniac Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2012 (επεξεργασμένο) Σε μένα κάτι δεν πάει καλά μου κάνει κάτι νερά τελευταία με το overclock κάποια λεπτομέρεια στις ρυθμίσεις στο bios.Αυτό το λέω γιατί κάποια στιγμή μου είχε βγάλει 57 μέρες.. Άστα και μένα έχει κολήσει το pci στο x4 μέσα στο bios και δεν μπορώ να καταλάβω γιατί. Μάλλον πρέπει να φταίει το τελευταίο bios που έβαλα, δεν μπορώ να το εξηγήσω αλλιώς. Πρέπει να κάνω downgrade. EDIT: Καλά αυτό δεν μου έχει ξανατύχει. Απορώ πως το σκέφτηκα. Αφού και με το downgrade συνέχιζε να μου δείχνει x4 δεν μπορούσα να καταλάβω τι άλλο μπορεί να φταίει. Και είπα να δω αν πατάει καλά η κάρτα. Την έσπρωξα λίγο και φαίνεται να μπήκε ελάχιστα μέσα. Μπαίνω bios και βλέπω x16. Φαίνεται κάποια lanes δεν κάνανε επαφή και έμπαινε σε x4. Τώρα πρέπει να ξανατρέξω τα graphics bench γιατί ούτε ξέρω πόσο καιρό είναι έτσι. Επεξ/σία 23 Δεκεμβρίου 2012 από Retromaniac
Prospector8 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2012 Σορυ που αργησα Οριστε το δικο μου. Ναι μεν αλλα.. Πρωτη φορα στα 4.7 69 μερες,στα 4.8 69μερες και στα 4.9 guess what :/ Τι παιζει γνωριζουμε,κατι δεν παει καλα i think. 1
Prospector8 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2012 Γαμω τον 8350... σταματητε τα photoshop
nikos1982 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2012 (επεξεργασμένο) εδω ειμαστε 69 μερουλες...... Επεξ/σία 24 Δεκεμβρίου 2012 από nikos1982
Retromaniac Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2012 Έβαλες min/max digits 9? Γιατί σου βγάζει πολύ λίγους συνδυασμούς για αυτό και ο χρόνος είναι τόσο μικρός. Έτσι πρέπει να το ρυθμίσεις. http://www.insomnia.gr/topic/469654-truecrypt-benchmark-password-hack/?p=5145211
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα