Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Αν εξαιρεσεις την gaming σειρα της dell , ΟΛΑ τα gaming laptops ανεβαζουν παλαβες θερμοκρασίες.

Δεν ειναι θεμα της Hp αυτό.Οι πιο πολλοί συνηθως τα ανοιγουν και βάζουν καλύτερες πάστες σε vga/cpu.

Το hp envy 17 (επειδη το εχω σε λιγο καλύτερη έκδοση) ΔΕΝ θεωρείται προβληματικό σε καμμια περίπτωση.

Στην τιμη που δίνεται (ασχετως νεου/demo) , ειναι οτι καλύτερο.Μονο και μονο για τα 120hz της οθονης αξιζει...

Δημοσ.

κατσε βρε συ...δε νομιζω να ανεβαζει θερμοκρασιες και δεν ειναι η gaming σειρα:http://www.amazon.de/gp/product/B009PWX1ZA/ref=ox_sc_act_title_1?ie=UTF8&smid=A3JWKAKR8XB7XF ή αλλα παρομοια απο msi και asus

ισως ειναι καινουρια τεχνολογια, αλλα τελικα και αυτο μετραει...βαλε και το ρευμα:)

Δημοσ.

κατσε βρε συ...δε νομιζω να ανεβαζει θερμοκρασιες και δεν ειναι η gaming σειρα:http://www.amazon.de/gp/product/B009PWX1ZA/ref=ox_sc_act_title_1?ie=UTF8&smid=A3JWKAKR8XB7XF ή αλλα παρομοια απο msi και asus

ισως ειναι καινουρια τεχνολογια, αλλα τελικα και αυτο μετραει...βαλε και το ρευμα:)

Αν ειχες Dell alienware θα καταλάβεις τι σημαίνει ο όρος 'δεν ανεβάζει θερμοκρασίες'.

Για να σου δωσω ενα παράδειγμα, 55 βαθμοί μετά από τρεις ώρες gaming με την gt555m. Λες και εχουν βάλει άζωτο για σύστημα ψύξης :P

• Like 1
Δημοσ.

παιδιά εχει κανενας κουπόνι να δοκιμάσω;

με ενδιαφέρει το λάπτοπ επειδη θέλω το 3D αλλα με προβληματίζουν λιγο οι θερμοκρασιες και ο ενας χρόνος εγγυησης...

Δημοσ.

ναι, αν έχει κανείς να μας πει, γιατί τελευταία μερα σημερα. ή αν μπορει κανεις να βρει και μας το πει, αν δε θελει να το χρησιμοποιησει. παντως και εγω τους ιδιους προβληματισμους εχω και απο το να εχω κανενα προβλημα προτειμώ να παρω αυτο που εστειλα το λινκ ή ενα αλλο απο εξωτερικο που εχω βρει. τεσπα, με το κουπονι ισως το επαιζα.

Δημοσ.

Τους έχω στειλει μειλ για να έχω την προσφορά με την έκπτωση μιας αλλιώς θα τους το κανω μπου..:P

Περα από την πλάκα εστειλα προχθές μειλ για να έχω την προσφορά μιας και ειμαι μέλος τους και κανω πολλές αγορές από εκείνους.

Ενημερωτικά, έχω ξαναστειλει τέτοιο μειλ για το zenbook τον Αύγουστο ενώ ειχε λήξει η προσφορά και μου το χρεώσάν με την τιμή της προσφοράς. ;-)

Δημοσ.

Παιδιά ψάχνω για laptop και μου φαίνεται αρκετά καλό αυτό. Αλλά εάν μπορεί κάποιος πιό ειδικός να μου πεί εάν αξίζει η αγορά του, θέλω να τρέχω σχεδιαστικά προγράμματα όπως autocad και θα το χρησιμοποιώ και για light gaming(σε medium ή και low) θα μπορεί να ανταπεξέλθει σε αυτή την χρήση για τα επόμενα 3-4 χρόνια ή πρέπει να κοιτάξω σε κάτι άλλο.++ σε όποιο laptop και να πάρω στα standars είναι και η αγορά ssd μετά από 1-2 μήνες.

αξίζει το laptop για την χρήση που το θέλω?????

εάν μπορεί κάποιος ας απαντήσει γιατί πρέπει να καταλήξω άμεσα σε ένα laptop

Δημοσ.

αξίζει το laptop για την χρήση που το θέλω?????

εάν μπορεί κάποιος ας απαντήσει γιατί πρέπει να καταλήξω άμεσα σε ένα laptop

Για την χρήση που το θες, μια χαρα ειναι το λαπτοπ αυτό μιας και εχει δυνατό επεξεργαστη, πολύ καλή οθόνη που θα σε βοηθήσει στα προγραμματα που χρησιμοποιείς.
Δημοσ.

Μολις με καλεσαν απο Public.

Παροτι το λαπτοπ ηταν εξαντλημενο, το παλικαρι που ειδε το μειλ βρηκε ενα στην Καλαματα σφραγισμενο και μου το στελνει.

Μαλιστα με την -10% προσφορα, ακομα και αν δεν την δικαιουμουν!!

Στα 764ευρω το λαπτοπ..

Εε ρε εξυπηρετηση το Public!

Δημοσ.

εμενα μου ειπαν οτι ειναι εξαντλημενο και οτι δε δικαιουμαι αλλωστε... να σου πω, δε με χαλασε τρελα γιατι ηθελα να μπορω να παιζω παιχνιδια και υπαρχουν φτηνα πλεον μηχανακια για αυτη τη δουλεια. μπραβο ομως που τα καταφερες!!

Δημοσ.

Μολις με καλεσαν απο Public.

Παροτι το λαπτοπ ηταν εξαντλημενο, το παλικαρι που ειδε το μειλ βρηκε ενα στην Καλαματα σφραγισμενο και μου το στελνει.

Μαλιστα με την -10% προσφορα, ακομα και αν δεν την δικαιουμουν!!

Στα 764ευρω το λαπτοπ..

Εε ρε εξυπηρετηση το Public!

Το ειχα το λαπτοπ για λιγο καιρο.

Εμφανισιακα σουπερ με παρα πολυ καλη ποιοτητα κατασκευης, οθοναρα.

Αλλα σε παιχνιδια, η γενικοτερη θερμοκρασια (cpu και mobo) ..ξεκινουσε απο τους 85 βαθμους!

Τηγανιζες και κανενα αυγο δηλαδη αν βαριοσουν να πας ως την κουζινα.

Χωρις παρεξηγηση αλλα το ειχες, δε σε ενθουσιασε, πηρες πριν λιγο και το M14x (μπορει να κανω λαθος δεν βρισκω τωρα το thread) τωρα το ξαναπηρες (το ΗΡ)... wtf dude εχεις καμια συμβουλη να αποκτησω κι εγω την μπανκα σου, τα θελω κι εγω αυτα (και μερικα ακομα)! :D

• Like 1
Δημοσ.

Χωρις παρεξηγηση αλλα το ειχες, δε σε ενθουσιασε, πηρες πριν λιγο και το M14x (μπορει να κανω λαθος δεν βρισκω τωρα το thread) τωρα το ξαναπηρες (το ΗΡ)... wtf dude εχεις καμια συμβουλη να αποκτησω κι εγω την μπανκα σου, τα θελω κι εγω αυτα (και μερικα ακομα)! :D

Οταν το ειχα αγορασει το ειχα παρει στα 600ευρω απο ενα παλικαρι απο το φορουμ. ;)

Αλλα εεεελα που εσκασε καποια αναγκη που ειχε προτεραιοτητα οποτε το εδωσα επιτοπου μετα απο 4 μερες.

Το M14x το πηρα, επαιξα 3 παιχνιδακια και μετα το εδωσα σε ενα παλικαρι απο το φορουμ στα χρηματα που το πηρα μιας και εξαντληθηκε επιτοπου (αλλιως θα το επεστρεφα στο public για επιστροφη χρηματων). Μου φανηκε πολυ βαρυ για την φορητοτητα που το ηθελα.

Τελος, το Hp δεν το παρηγγειλα για εμενα αλλα για εναν φιλο του πατερα μου. Επειδη ομως αυτος δεν ειναι και πολυ σταθερος στις αποψεις του, ενδεχεται να μην το θελει τελικα. Αν ΔΕΝ το παρει, θα ενημερωσω συντομα.

Παραλαβη απο το καταστημα στο Public Συνταγματος (μιας και απο εκει εχω επιλεξει παραλαβη).

Στα 764ευρα το εχω παραγγειλει.

Δημοσ.

Για πες ένα πιο φτηνό που να παίζει παιχνίδια.

δεν ειπα ΠΙΟ φτηνο, ειπα σε αυτα τα χρηματα (χωρις την επιπλεον εκπτωση εννοουσα βεβαια, το γραφω παραπανω αυτο)...αλλο το ενα αλλο το αλλο... εχω γραψει σε πιο εχω καταλήξει. στα 1000 εχω βρει το dell αλλα και msi (τις τελευταιες μερες τελειωσαν τα φτηνα μαγαζια και μαλλον απο νεο ετος θα εχουν παλι). με 1100 το msi ειχε nvidia 660M που παιζει τα παντα, καθως και οριακα η 650Μ με 2 gb gddr5 που ειναι στο dell του amazon.de .

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...