xtrmsnpr Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2012 (επεξεργασμένο) Καλησπέρα παιδιά,έχω το εξης pc intel q6600 2,4ghz 6gb ram 5770 1gb 300gb sata2 coolermaster 650W με win7 pro 64bit Εδώ και κάτι μήνες κάνει κάτι κουλά,αργεί σε υπερβολικό βαθμό να bootαρει είτε από restart είτε από boot. Αργεί να ανοίξει τα προγράμματα ορισμένες φορές(όπως utorrent/paint/word όχι κανένα photoshop),λέμε για πολύ ώρα loading πράγμα που δεν έκανε,πριν 1 χρόνο δεν το έκανε αυτό σίγουρα. Στα δε παιχνίδια (bf3 ή κάποιο άλλο πιο ελαφρύ,έχει πολύ αργό loading επίσης), το έκανα φορματ,αλλά πάλι τα ίδια.Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί το κάνει αυτό.Και το κάνει είτε όταν είναι πολύ ώρα ανοιχτό το pc είτε μόλις έχει ανοίξει. Έβγαλα αυτό το printscreen για να δείτε.Πότε γκαζώνει την cpu πότε την ram.. [ Δοκίμασα μια μια τις ram δεν έγινε κάτι άλλο.Και υποψιάζομαι τον σκληρό.Αλλά χρειάζομαι τα φώτα σας,παρακαλώ πολύ. και μια από τώρα που έκανα reboot,έκανε 6λεπτά για να μπορέσω να το κάνω αυτό εδώ... Επεξ/σία 22 Δεκεμβρίου 2012 από xtrmsnpr
GothmogGr Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2012 Hard Disk sentinel και ποσταρε εδώ εικόνα να δουμε την κατασταση του σκληρού. 1
xtrmsnpr Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2012 (επεξεργασμένο) Hard Disk sentinel και ποσταρε εδώ εικόνα να δουμε την κατασταση του σκληρού. ναι το ξέχασα αυτό,ορίστε.. δεν μπορώ να καταλάβω.. (από θερμοκρασίες καλά είναι) Επεξ/σία 22 Δεκεμβρίου 2012 από xtrmsnpr
GothmogGr Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2012 Για μετρα λιγο θερμοκρασίες σε full load.... με intel burn test η occt η prime95 Επισης θερμοκρασίες καρτας δεν μας είπες!
xtrmsnpr Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2012 εκεί στα 42C που λέει και το realtemp.Θα τρέξω το burntest να σας πω.Αλλά δεν νομίζω να είναι κάτι με τις θερμοκρασίες,γιατί αν δεις στην 2η pic μετά το reboot πάλι το γκαζώνει..Αλλά βλέπουμε!
Moderators Gi0 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2012 Moderators Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2012 Η καθυστερηση παρατηρειται μολις ξεκιναει το loading των Windows ή ακομα και το POST ειναι αργο? Επισης, στον task manager διακρινονται καποια picks. Τι ειναι? Edit: Κανε ενα κοπο εαν θελεις να βαλεις σε spoilers τις pics, βοηθαει στην ευκολοτερη αναγνωση του thread.
xtrmsnpr Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2012 Για μετρα λιγο θερμοκρασίες σε full load.... με intel burn test η occt η prime95 Επισης θερμοκρασίες καρτας δεν μας είπες! το είχα βάλει αρχικά για 10 φορές,αλλά μετά το γύρισα και το έτρεξα 1,πάνω από 80C δεν έπιασα,έκανα overwrite την εικόνα καταλάθος Η καθυστερηση παρατηρειται μολις ξεκιναει το loading των Windows ή ακομα και το POST ειναι αργο?Επισης, στον task manager διακρινονται καποια picks. Τι ειναι? Edit: Κανε ενα κοπο εαν θελεις να βαλεις σε spoilers τις pics, βοηθαει στην ευκολοτερη αναγνωση του thread. και το post αργεί σε σχέση με παλιά ναι. Eμ αυτό είναι το ερώτημα,γιατί κάνει και αυτά τα spikes; ΟΚ,το έφτιαξα,συγνώμη
Moderators Gi0 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2012 Moderators Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2012 και το post αργεί σε σχέση με παλιά ναι.Mε live cd και safe mode? Εχει ιδια συμπεριφορα?Eμ αυτό είναι το ερώτημα,γιατί κάνει και αυτά τα spikes; Process explorer, βαλε τον κερσορα επανω στα spikes και δες τι τα προκαλει.
xtrmsnpr Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2012 με live cd δεν έχω μπει.Σε safe mode δεν το έχω παρατηρήσει όσες φορές μπήκα που χρειάστηκε. teamviewer available
Moderators Gi0 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2012 Moderators Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2012 Οτι εχω γραψει εδω και τα links που δινω, πιστευω θα σε βοηθησουν αρκετα Επισης μπορεις να μην εστιασεις μονο στο boot, αλλα και σε ενα γενικο Windows Performance Analysis
xtrmsnpr Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2012 Οτι εχω γραψει εδω και τα links που δινω, πιστευω θα σε βοηθησουν αρκεταΕπισης μπορεις να μην εστιασεις μονο στο boot, αλλα και σε ενα γενικο Windows Performance Analysis να διαβάσω και να δω αν έχει προβλήματα με το boot;Δεν κατάλαβα,γιαυτό σε ρωτάω.
Moderators Gi0 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2012 Moderators Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2012 να διαβάσω και να δω αν έχει προβλήματα με το boot;Δεν κατάλαβα,γιαυτό σε ρωτάω. Προτεινω να παρεις ενα-δυο trace files (boot + μετεπειτα χρηση του συστηματος) τα οποια στη συνεχεια θα ψαξεις για οτιδηποτε περιεργο.Η ολη λογικη στηριζεται στο γεγονος πως σε safe mode εισαι οκ, ο process explorer δεν δειχνει κατι υποπτο και εισαι μετα απο format. Σημειωση: Εαν εχεις προβλημα hardware (τυχαιο παραδειγμα: καποιος δισκος παει για φουντο και σε τυρανναει) τα παραπανω ισως να μην σε βοηθησουν τοσο. Καθαρη απορια: Το χεις το προβλημα εδω και μηνες λες. Πως αντεχεις?
rounsmith Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2012 Εγώ πιστεύω κάτι ιός είναι που το τυρανάει το μηχάνημα. Θα πρέπει να ανοίξει και να δει το κουτί του μέσα, κάποιος σκασμένος πυκνωτής μπορεί να την κάνει επίσης την δουλειά.
xtrmsnpr Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2012 Ήταν 6μήνες το pc έτσι από φορματ. Σήμερα έκανα φορματ,και έβαλα τα 8,ορίστε πως τα πάει τώρα: Δεν είναι το μόνιμο μου pc,είναι αυτό που έχω στο πατρικό μου,και μιας και ήρθα τώρα είπα να το διορθώσω. Αν ήταν ιος,γιατί το συνέχισε και μετά το φορματ; Αν η μητρική έχει πρόβλημα;Γιατί ήδη έχει αρχίσει και το ethernet δεν δίνει νετ.. Να έχει πχ χαλάσει το sata2 port?
xtrmsnpr Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2012 Δεν ξέρω αν βοηθάει,αλλά τώρα με τα win8 έχω άλλο θέμα που δεν είχα καθόλου πριν.Μόλις μπω σε game, πχ arma2:oa το pc θα κάνει reboot μόνο του..Έψαξα και απενεργοποίησα την μια hdmi έξοδο για ήχο,που είχε φτιάξει η ati.Και τίποτα,πάλι τα ίδια. Μας βοηθάει καθόλου βάσει το προηγούμενο που είχα πει; (το memtest μου τα έδειξε καθαρά)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα