Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γενικά δεν βλέπω να ποστάρονται τέτοια πράγματα εδώ, αλλά εγώ το έμαθα μέσω Twitter και σίγουρα δε θα μου άρεζε αν είχε περάσει η προσφορά και δεν είχα πάρει χαμπάρι.

Η JetBrains λοιπόν έχει 75% στα πάντα μέχρι αύριο (αν και αυτή τη στιγμή έχουν γονατίσει οι servers οπότε "ελάτε λίγο αργότερα παιδιά υπάρχει ακόμα χρόνος"). Πλήρης γκάμα software development tools, με IDE για πολλές γλώσσες.

Προσωπικά πίνω νερό στο όνομα του ReSharper (βασικά αν το δοκιμάσεις μετά δεν υπάρχει επιστροφή) και για PHP το έχω γυρίσει πλέον αποκλειστικά σε PHPStorm που κατά την άποψή μου είναι το καλύτερο που υπάρχει (έχοντας δοκιμάσει εντός του έτους αρκετές εναλλακτικές επι μήνες). Επίσης χρησιμοποιώ την Community Edition του IDEA για κάτι ψιλά σε Android αλλά εκεί δε μπορώ να εκφέρω γνώμη για τον ανταγωνισμό (το IDEA είναι κάπως σαν Eclipse: έχει plugins για τα πάντα).

Για όποιον ενδιαφέρεται, η τιμή αγοράς περιλαμβάνει 1 χρόνο upgrades (και major versions) ενώ μπορείτε επίσης με 75% να πάρετε upgrade subscription renewal (άλλος 1 χρόνος ξεκινώντας από τη μέρα που τελειώνει η όποια υπάρχουσα συνδρομή).

• Like 3
  • Moderators
Δημοσ.
Προσωπικά πίνω νερό στο όνομα του ReSharper (βασικά αν το δοκιμάσεις μετά δεν υπάρχει επιστροφή) 

Αaaaaaaamen!

Thank you για το tip!

Δημοσ.

Δε ξερω για το resharper αλλα το phpstorm εχοντας ακουσει τα καλυτερα και θελοντας να αλλαξω το netbeans οσο και να το χρησιμοποιούσα μου ηταν πιο αργο απο netbeans. Και δεν ειχε τα feature που ηθελα.

Δημοσ.

Αν μπορούσαμε να αγοράσουμε κιόλας καλά θα ήταν!

Οι servers τους έχουν πρόβλημα εδώ και πολλές ώρες οπότε μάλλον θα πρέπει να περιμένουμε να πέσουν για ύπνο οι Αμερικάνοι.

Δημοσ.
Δε ξερω για το resharper αλλα το phpstorm εχοντας ακουσει τα καλυτερα και θελοντας να αλλαξω το netbeans οσο και να το χρησιμοποιούσα μου ηταν πιο αργο απο netbeans. Και δεν ειχε τα feature που ηθελα.

Μέχρι το Σεπτέμβριο και γω ΝΒ δούλευα, μετά έβαλα PHPS στο σπίτι και δυο βδομάδες αργότερα και στη δουλειά. Το βασικό μου παράπονο από NB είναι πως η PHP δεν είναι η πρώτη του προτεραιότητα, και όταν δουλεύω θέλω να δουλεύω και όχι να ψάχνω τι plugin υπάρχει που ίσως κάνει τη δουλειά που θέλω.

Εσύ τι features ήθελες που δεν τα έχει το PHPS? Ρωτάω γιατί όλα τα issues που τους έχω καταχωρήσει εγώ είναι μάλλον πταίσματα και δε μου δημιουργούν ουσιαστικό θέμα.

Όσον αφορά το performance, το χειρότερο μηχάνημα στο οποίο δουλεύω είναι dual core με 8GB μνήμη και SSD. Δεν ξέρω κατα πόσον παίζει ρόλο αλλά πάει σφαίρα.

Δημοσ.

Ενδιαφέρουσα προσφορά και έξυπνο το αστείο για την αυριανή μέρα :)

Κάποια στιγμή μετά το στρατό θα το δοκιμάσω το RestSharp

Μια παντελώς άσχετη ερώτηση (και sorry κι όλας)

Βλέποντας το βίντεο για το restsharp είδα να του προτείνει διόρθωση σε έναν κώδικα απο έτσι

IEnumarable<string> names = GetNames();
foreach(var name in names)
    Console.WriteLine(name)
var allNames = new StringBuilder();
foreach(var name in names)
    allNames.Append(name);

σε αυτό

IEnumerable<string> names = GetNames();
var enumerable = names as List<string> ?? names.ToList();
foreach(var name in enumerable)
    Console.WriteLine(name)
var allNames = new StringBuilder();
foreach(var name in enumerable)
    allNames.Append(name);

Και δεν το κατάλαβα. Γιατί αυτό; Εννοώ ποιος ο λόγος για μετατροπή σε List (στην περίπτωση που δεν είναι ήδη) αφού έτσι κι αλλιώς όντας IEnumerable μπορούμε να το προσπελάσουμε με π.χ. foreach και ο,τι τέλος πάντων μας παρέχει το interface.

Δημοσ.
Γιατί αυτό; Εννοώ ποιος ο λόγος για μετατροπή σε List (στην περίπτωση που δεν είναι ήδη) αφού έτσι κι αλλιώς όντας IEnumerable μπορούμε να το προσπελάσουμε με π.χ. foreach και ο,τι τέλος πάντων μας παρέχει το interface.

Θέλει λίγο παραπάνω context για να είσαι σίγουρος, αλλά υποθέτω επειδή στη γενική περίπτωση μπορεί το enumeration να κάνει "ακριβά" πράγματα on demand (π.χ. αν τα τραβάει από database ως IQueryable τότε η πρώτη version θα έκανε δύο φορές το ίδιο query), οπότε κάνοντας materialize τα αποτελέσματα μια και καλή γλυτώνεις αυτό το ενδεχόμενο hidden cost.

Πάντως ο κώδικας του παραδείγματος είναι κατα τη γνώμη μου κακός και το fix δεν είναι να τον κάνεις ακόμα χειρότερο (γιατί αυτό κάνει στη συγκεκριμένη) αλλά να τον γράψεις σωστά κάνοντας π.χ. και τα 2 πράγματα που θέλεις μέσα στο ίδιο loop.

Προσωπικά σπανίως έχω χρησιμοποιήσει παρόμοια quick fixes, συνήθως η παρουσία τους υποδηλώνει ότι κάτι θα έπρεπε να γίνει καλύτερα αλλά όχι απαραίτητα με τον τρόπο που θα το κάνει ο R#. Λογικό γιατί σκέψου κιόλας πως στη γενική περίπτωση δε μπορεί να ξέρει το εργαλείο όσα ξέρεις εσύ για τον κώδικα που βλέπεις.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...