dorakos Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2012 Καλημερα σε ολους μολις εκανα update στο bios μου εγραψε οτι ηταν επιτυχης και τωρα δεν ανοιγει κανει συνεχεια επανακκινησεις εβγαλα την μπαταρια μηπως κανει reset αλλα τιποτα παλι τα ιδια.η μητρικη μου ειναι msi p67 gd65 b3 Sent from my iPhone using Insomnia Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ninos30 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2012 Μπήκες μέσα στο ΒΙΟS να φορτώσεις τα BIOS-Defaults? Ή δεν προλαβαίνεις να δεις καν BIOS? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dorakos Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2012 Μέλος Share Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2012 Δεν προλαβαινω να δω τιποτα δυστυχως Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ninos30 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2012 Θα γίνω ο κλασσικός Ελληνάρας (μετά Χριστόν προφήτης) και θα ρωτήσω... Είχες πρόβλημα και έκανες BIOS-update? Γιατί μόνο τότε πρέπει... Το εν λόγω πρόβλημα είναι γενικό και μάλλον brickarei την ΜΒ http://www.youtube.com/watch?v=Ifh7qsn8gNE Ελπίζω να είναι σε εγγύηση. Μίλα με το support της MSI Ποια έκδοση έκανες update? Γιατί θα σε ρωτήσω αν όλα αυτά τα διάβασες προτού κάνεις update: *Please download and execute the file in USB pen drive only.System will restart several times to update ME firmware after updated system BIOS. Please DO NOT remove the USB pen drive until ME update sucessfully.*Please make sure you have read the SOP before you update the BIOS.SOP Download: BIOS & ME update SOP*MSI recommend you to update BIOS with ME8 only if you are using IvyBridge 22nm CPU. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dorakos Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2012 Μέλος Share Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2012 Δεν ειχα κανενα προβλημα απλα ειπα να κανω update να εχει το τελευταιο update!!!Και την πατησα δυστυχως αυτο ακριβως κανει που δειχνει το video Εγγυηση εχω 2 χρονια ακομη ευτυχως Τα διαβασα αυτα ναι Ειχα την πρωτη και εκανα την τελευταια Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ninos30 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2012 Πόσο λάθος λογική ... (Δες το edit πάνω). Τι επεξεργαστή έχεις? Γιατί αν δεν έχεις IB δεν ξέρω αν ισχύει η εγγύησή σου? Βέβαια ΑΝ δεν έχεις IB, βρες ένα από φίλο σου, κούμπωσέ τον, κάνε revert το BIOS σε 1.19 και θα είσαι μια χαρά.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dorakos Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2012 Μέλος Share Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2012 Εχω 2600κ εκανα μεγα λαθος θα προσπαθησω να βρω επεξεργαστη γιατι δεν εχω αλλη επιλογη σε ευχαριστω για την βοηθεια σου Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ninos30 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2012 Αν καταλήξεις σε RMA, φυσικά δεν θα τους αναφέρεις πως έχεις 2600k... Εννοείται πως μόλις αγόρασες έναν 3570k Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dorakos Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2012 Μέλος Share Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2012 Οκ μαλλον εκει θς καταληξω δεν γινεται αλλιως σε ευχαριστω για ολα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα