plokami Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2012 Έκανα εγκατάσταση τα win 98 σε vmware εγκατέστησα και τα vmtools και ενώ όλα φαίνονται μιά χαρά (ήχος δίκτυο, directx κ.λ.π.) δεν παίζει καθόλου παιχνίδια (αυτός είναι και ο λόγος που τα έβαλα). Συνηθως κολάει σε μαύρη οθόνη ή μου ζητάει directx5. Στο dxdiag μου δείχνει ότι έχω 6.1 ενώ εγκατέστησα και το 8.1 αλλά πάλι το ίδιο πρόβλημα. Καμία ιδέα; ¨Εχει παίξει καποιος παιχνίδια σε vmware με win 98;
iniohos Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2012 Εχω παιξει παιχνιδια σε vmware με windows 98 αλλα ηταν dos παιχνιδια. Δεν ειχα ποτε προβλημα. Ποιο παιχνιδι προσπαθεις να παιξεις? Ή στο κανει σε ολα οσα δοκιμασες?
micos000 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2012 Αν θέλεις να παίξεις DOS παιχνίδια βάλε το DOSBox ή το DFend που είναι ένα καλό gui μαζί με το dosbox μέσα. Για adventures της Lucas Arts βάλε το ScummVM. Για τα υπόλοιπα, δοκίμασες με δεξί κλικ στο εικονίδιο->Συμβατότητα και να αλλάξεις την συμβατότητα του παιχνιδιού;
TheELF Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2012 Το vmware και όλα τα vm δίνουν μια απλή vga που δεν έχει αρκετές δυνατότητες για παιχνίδια,μπορείς όμως να περάσεις το SciTech Display Doctor από εδώ ftp://cyberia.dnsalias.com/pub/filebase/freedos/ θες το αρχείο sdd653-w.exe ,υπάρχει και ποιο νέα έκδοση αλλά δεν ξέρω κατά πόσο είναι ελεύθερη,αυτή είναι. Αυτό το πρόγραμμα θα δώσει στα windows να καταλάβουν ότι έχεις καλύτερη κάρτα και θα μπορείς να «παίξεις» παιχνίδια,πάλι αργά θα πηγαίνουν εκτός και αν έχεις κάνα θηρίο... Δοκίμασε και με το VirtualBox μπας και είναι ποιο γρήγορο...
thelos257 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2012 Φιλε εγω παιξω παιχνιδια σε windows 98SE με το ms virtual pc 2007 sp1 το κατεβαζεις απο εδω
plokami Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2012 Ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας. Για τα dos με βολεύει πολύ το dos box. Θα δοκιμάσω τις προτάσεις και θα ανακοινώσω αποτελέσματα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα