Προς το περιεχόμενο

ΑΓΟΡΑ iphone clone

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

παδια θελω να αγορασω ενα iphone clone

απλως θελω να πω ξεχαστε αυτα που ξερετε οτι εχουν μεγαλη ακτινοβολια,κολονε,δεν εχουν αυτα που εχει το γνησιο ,δεν μπενει app store . Οι κινεζοι ειναι πολυ μπροστα εγω το παραγγειλα πριν ενα μηνα απο αυτο το σιτε http://www.fastcardtech.com/goods-7245-Goophone-Y5-MTK6575-12Ghz-Retina-Screen-WCDMA-3G-android-OS-WIFI-GPS-Smartphone.html

προκειτε για το μοντελο

Goophone Y5 MTK6575

οπιος θελει βλεπει και review http://www.youtube.com/watch?v=Tzr2Bpq1svE

δεστε και αλλα για αυτο το κινητο απιστευτο το εχω 1 μηνα και ειναι και γαμω ! οπιος το ειδε το περασα για real

Δημοσ.

οπιος το ειδε το περασα για real

Φανταζομαι οτι δε θα ηξερε καν πως ειναι το αιφον ετσι; Γιατι λιγο αν το ψαξεις κανει μπαμ.

• Like 1
Δημοσ.

Γιατί είναι πιο φτηνό..

Και είναι ''iphone'' :P

Πάντως εμένα ο TS μου φαίνεται ότι μας τρολάρει λίγο...

παδια θελω να αγορασω ενα iphone clone

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

δεστε και αλλα για αυτο το κινητο απιστευτο το εχω 1 μηνα και ειναι και γαμω ! οπιος το ειδε το περασα για real

• Like 4
  • Moderators
Δημοσ.

Δε μας απασχολει αν ο TS θελει να πουλαει μουρη με το κινητο του, αν του φτανουν τα χρηματα για να παρει 3 iphone 5 ή 1 Νοκια 3310, δε μας ενδιαφερει που εργαζεται, αν εργαζεται ή αν ειναι εισοδηματιας.

Το θεμα ειναι η αγορα iphone κλωνου, οχι οι κοινωνικοπολιτικες προεκτασεις της αγορας ακριβων ή οχι αντικειμενων κλπ. Μιληστε για τα specs του, το sar ή το design, αλλα μην ασχολειστε με κατι που δεν εχει σχεση με τη συσκευη.

Ασχετα μηνυματα αφαιρεθηκαν, παρακαλω μην ξεφυγετε εκ νεου. Ευχαριστω.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...