panagiotis4 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2012 παδια θελω να αγορασω ενα iphone clone απλως θελω να πω ξεχαστε αυτα που ξερετε οτι εχουν μεγαλη ακτινοβολια,κολονε,δεν εχουν αυτα που εχει το γνησιο ,δεν μπενει app store . Οι κινεζοι ειναι πολυ μπροστα εγω το παραγγειλα πριν ενα μηνα απο αυτο το σιτε http://www.fastcardtech.com/goods-7245-Goophone-Y5-MTK6575-12Ghz-Retina-Screen-WCDMA-3G-android-OS-WIFI-GPS-Smartphone.html προκειτε για το μοντελο Goophone Y5 MTK6575 οπιος θελει βλεπει και review http://www.youtube.com/watch?v=Tzr2Bpq1svE δεστε και αλλα για αυτο το κινητο απιστευτο το εχω 1 μηνα και ειναι και γαμω ! οπιος το ειδε το περασα για real
gs20309 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2012 αν ήταν να δώσω 170 ευρά θα έπαιρνα το zte blade III κ όχι μια απομίμηση iphone......
cris41 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2012 οπιος το ειδε το περασα για real Φανταζομαι οτι δε θα ηξερε καν πως ειναι το αιφον ετσι; Γιατι λιγο αν το ψαξεις κανει μπαμ. 1
SakafliaC Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2012 Γιατί να πάρεις έναν κλώνο και όχι ένα κανονικό τηλέφωνο?
Antwni Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2012 Γιατί είναι πιο φτηνό.. Και είναι ''iphone'' Πάντως εμένα ο TS μου φαίνεται ότι μας τρολάρει λίγο... παδια θελω να αγορασω ενα iphone clone ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ δεστε και αλλα για αυτο το κινητο απιστευτο το εχω 1 μηνα και ειναι και γαμω ! οπιος το ειδε το περασα για real 4
Moderators stormrain Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2012 Moderators Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2012 Δε μας απασχολει αν ο TS θελει να πουλαει μουρη με το κινητο του, αν του φτανουν τα χρηματα για να παρει 3 iphone 5 ή 1 Νοκια 3310, δε μας ενδιαφερει που εργαζεται, αν εργαζεται ή αν ειναι εισοδηματιας. Το θεμα ειναι η αγορα iphone κλωνου, οχι οι κοινωνικοπολιτικες προεκτασεις της αγορας ακριβων ή οχι αντικειμενων κλπ. Μιληστε για τα specs του, το sar ή το design, αλλα μην ασχολειστε με κατι που δεν εχει σχεση με τη συσκευη. Ασχετα μηνυματα αφαιρεθηκαν, παρακαλω μην ξεφυγετε εκ νεου. Ευχαριστω.
fraris Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2012 O MTK6575 ειναι μονοπυρηνος..Κοιταξε καποια απομιμηση κινεζικη με τον ΜΤΚ6577 που ειναι δυπηρηνος..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα