Moderators Gi0 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2012 Moderators Share Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2012 ..μεχρι 31/1/13 για οσους ενδιαφερονται και χρησιμοποιουν τα Windows 8 Pro 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Thresh Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2012 Super Moderators Share Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2012 ίσχυε έτσι κι αλλιώς αυτό... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kamui Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2012 ουυυ από τότε που ξεκίνησαν τα 8άρια είναι free και το media center. Μάλιστα διάβασα (χωρίς να γνωρίζω αν ισχύει ακόμη) πως αν βάλεις 8άρια και ενεργοποιήσεις το free Κλειδί των media center σου...ενεργοποιούνται και τα windows 8. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Psycho13 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2012 Δεν ισχυει το απο πανω...Εαν δεν εχεις ενεργοποιημενα windows δεν δεχεται τον κωδικο του media center 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gagarin Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2012 Εγω τα εχω ενεργοποιησει αλλα μου ζηταει 9.99Ευρω... Τι λαθος εχει γινει; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
apostolispk Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2012 http://windows.microsoft.com/en-US/windows-8/feature-packs δωστε το mail σας εδω και θα σας ερθει το Key μεσα σε 2 μερες!!! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα