Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 44
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.

Σορρυ κιολλας άλλα αν όντως έχει συμβεί αυτό και εσύ σκέφτεσαι να σκάσεις 450€ για μια Κάρτα η οποία δεν θα σου προσφέρει τπτ ουσιαστικό σε σχέση με αυτή που ήδη έχεις ... τότε καλά παθαίνουμε ότι παθαίνουμε στην Ελλάδα διότι με τέτοια νοοτροπία μονο τα χειρότερα μας αξίζουν!

Η φτώχεια θέλει καλοπέραση ρεεε :-D Μπορεί να μας τα κόψαν όλα, αλλά απο κάρτα σκίζουμε!!
Δημοσ.

Και παλι με 450 ευρο πληρωνει ρευμα, νερο, τηλεφωνα και παει και σουπερμαρκετ.. Αν δεν ειχε καρτα να το καταλαβω.. Αλλα εχει και πολυ καλη μαλιστα.. :shock:

Δημοσ.

Αν πιστευει στη συντελεια, υπαρχουν κι αλλοι πολυ καλυτεροι τροποι να "επενδυσει" τα χρηματα του!!! :devil:!!!

Δημοσ.

Καταρχην μεγια για οτι εχεις αγορασει μεχρι τωρα...2 ερωτησεις θελω να κανω...ποση ωρα ασχολησε με gaming και τι games παιζεις????

Δημοσ.

Δεν εχω κατι συγκεκριμενο απλα εχω κολλημα με τα γραφικα..οσο για της ωρες οχι πολυ κ οταν τυχη...

Συνεχίζεις και δυσχαιρένεις την θέση...

Ειλικρινά η λογική σου του να πας σε 7970 μετα απόλα όσα μας έχεις πει είναι του παραλογου ... για να το πω ευγενικά!

• Like 1
Δημοσ.

Δεν εχω κατι συγκεκριμενο απλα εχω κολλημα με τα γραφικα..οσο για της ωρες οχι πολυ κ οταν τυχη...

γνωμη μου ειναι να μην αγορασεις τπτ..δεν θα δεις διαφορα..μεινε με αυτη που εχεις.βεβαια δικα σου τα λεφτα αλλα μην απογοητευτεις νομιζοντας οτι με 450€ θα δεις κατι το εξωπραγματικο(εχεις μια πολυ καλη καρτα...)

φατε σε πιτες και μπυρες θα τα ευχαριστηθεις περισσοτερο!!!!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...