pascalia Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2012 (επεξεργασμένο) Χτες το βράδυ και κάποιες άλλες φορές με πολύ αέρα το σπίτι κουνιέται. Τι συμβαίνει; Είμαι στον πρώτο όροφο και συνολικά έχει 3 ορόφους. Παλιό σπίτι. Κανονική θεμελίωση(όχι λυόμενο- προκατ) . Ναι είναι απο μπετόν. Κουνιέται όταν έχει πολύ άνεμο. Βλέπω θάλασσα και είμαι και κοντά, και με λιμάνι επίσης κοντά Να ψάξω για άλλο σπίτι; Κινδυνεύω; Επεξ/σία 9 Δεκεμβρίου 2012 από pascalia
GIANNIS400 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2012 ΕΙΝΑΙ απο μπετον το σπιτι σου με κανονικη θεμελιωση και κουνιεται? εισαι σε 2-3-4οροφο που? ειναι παλιο το σπιτι σου?, εχει κανονικη θεμελιωση ή ειναι προκατ κατασκευη ή λιωμενο?... πες 5 πραγματα, πως περιμενεις να σου απαντησουμε
arxaggelos Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2012 ειναι παλιο το σπιτι σου?, εχει κανονικη θεμελιωση ή ειναι προκατ κατασκευη ή λιωμενο? Υποθέτω όχι ακόμη, αλλά αν συνεχίσει να κουνιέται δεν θα αργήσει κι αυτό.
bnvdarklord Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2012 Προσδιόρισε λίγο το κουνίεται. Αν απλά δονείται λίγο οταν φυσάει πολύ νομίζω εινια φυσιολογικό.
Physics_Rulez Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2012 Κουνιέται όταν έχει πολύ άνεμο. Βλέπω θάλασσα, έχω οπτική επαφή με λιμάνι. Το ότι βλέπεις θάλασσα τι να μας πει που κουνιέται το σπίτι; Αν ήσουν μέσα στη θάλασσα να το καταλαβαίναμε. 2
dimitra_m3 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2012 δεν νομίζω ο άνεμος να μπορεί να κουνήσει τα σπίτια από μπετό, αν ναι τότε θα ΄χαμε συγκρουόμενες οικίες... μήπως είναι η ιδέα σου;
pascalia Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2012 A καλα λες ιδέα μου πρέπει να ταν μόλις το συνειδητοποίησα. Όταν έχει πολύ αέρα ΚΟΥΝΙΕΤΑΙ λεμε, δονείται πείτε οτι θέλετε
pappous_soulis Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2012 Άμα το σηκώσει καμιά μέρα θα σε φωνάζουμε Ντόροθυ. 16
UpToDate_ Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2012 Ο στραβός ειναι γιαλός Η χεστρες βουλωνουν ειναι μύτες Αποστολή από το WT19i με τη χρήση Insomnia App
Προτεινόμενες αναρτήσεις