maxsal1995 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2012 Παντως να σας πω οτι δεν εχω κανενα παράπονο απτο σαιτ.απλα παίρνει περιπου 3 εβδομάδες να έρθει.
kostiger Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2012 Ειρηνη ημιν παιδια! Η τιμη ειναι εξαιρετικη για οποιον εχει την ανεση να περιμενει 1-1μιση μηνα . Αυτη ειναι η ουσια και εννοειται μπραβο στον τοπικσταρτερ . Παρεμπιπτοντως , αξιζει μια γενικοτερη ματια , π.χ xbox 360-ps3 mass effect 2 στα 12.85 ευρω κ.ο.κ , αν μη τι αλλο αξιζουν τον κοπο (και την αναμονη..)
maxsal1995 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2012 Ειρηνη ημιν παιδια! Η τιμη ειναι εξαιρετικη για οποιον εχει την ανεση να περιμενει 1-1μιση μηνα . Αυτη ειναι η ουσια και εννοειται μπραβο στον τοπικσταρτερ . Παρεμπιπτοντως ' date=' αξιζει μια γενικοτερη ματια , π.χ xbox 360-ps3 mass effect 2 στα 12.85 ευρω κ.ο.κ , αν μη τι αλλο αξιζουν τον κοπο (και την αναμονη..)[/quote'] Ενάμιση μηνα δεν νομιζω παντως να κάνει. Μηνα το πολυ πιστευω.
newtech Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2012 Αριστο το ZAVVI Μια φορα μου εστειλαν λαθος παιχνιδι (στις 20 παραγγελιες) και μου επεστρεψαν τα χρηματα και μαλιστα μου ειπαν να κρατισω αυτο που ελαβα!!!!
dimergr Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2012 Το zavvi οπως και το thehut ειναι ιδια εταιρια νομιζω...Ειχα αγορασει αρκετα πραγματα απο αυτους κατα περιοδους ολα χωρις προβλημα αλλα στην τελευταια μου παραγγελια μου ηρθε το ενα αντικειμενο απο τα 2 της παραγγελιας και εχουν περασει κ 15 μερες απο τοτε...στα e-mail μου μου απαντανε με διαφορα 5 ημερων και με ρωτανε πιο πραγμα λειπει,ενω το εχω αναφερει και τον αριθμο της παραγγελιας,τον οποιο κ παλι εχω αναφερει δλδ οτιναναι...απαισια εξυπηρετηση και λογικα θα κινηθω μεσω paypal για refund . Στο site με τα reviews διαβασα παρομοιες περιπτωσεις με τη δικη μου στο τελευταιο διαστημα Νοε/Δεκ και μαλλον αυτην ηταν η τελευταια φορα που πηρα κατι απο το συγκεκριμενο site...Προσοχη λοιπον 2
katsikoula Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2012 το zavvi σαν eshop έχει φοβερές τιμές, αργούς χρόνους παράδοσης και αργή εξυπηρέτηση. εγώ το τσίμπησα!!! πλήρωσα σε λίρες και μου βγήκες συνολικό κόστος 18,60 ευρώ και όχι 19,35 ευρώ αν έκανα την αγορά με ευρώ.
aslanG7 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2012 Εχω παρει αρκετα παιχνιδια και δεν ειχα προβληματα εκτος απο μια φορα που μου εκανε 3 βδομαδες για να ερθει ενα παιχνιδι απο τιμες παντος ειναι παρα πολυ καλλες.
Moderators matrixxx Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2012 Moderators Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2012 Ειχα ψωνισει 10-15 φορες απο το zavvi απο το 2009 μεχρι και πριν 10(?) μηνες... Ταχυτατοι και ολα αψογα! Πριν περιπου 2 μηνες και αφου επανεφεραν το free shipping, ειχα και ενα κουπονακι -10%, ειπα να παρω δυο Bluray... To ενα ηταν αμεσα διαθεσιμο το αλλο ελεγε αποστολη εντος 2 εβδομαδων. 21-10-2012 λοιπον επεσε η παραγγελια, 22 εφυγε το διαθεσιμο. Ελεγε est delivery On or before 1st November. Μαλιστα το συγκεκριμενο το "εδωσα" και σε φιλο που το παρηγγειλε και αυτος την ιδια μερα. Εφτασε λοιπον και στους δυο μας (αλλη περιοχη) στις 13-11-2012!!! Ακριβως 3 εβδομαδες λοιπον. Το αλλο που συμφωνα με το σαιτ θα επρεπε να το εχω το αργοτερο μεχρι 13-14 Νοεμβρη δεν εχει ΚΑΝ φυγει ακομα, δυο σχεδον μηνες μετα!! Το μονο που εχω παραλαβει απο τοτε απο αυτους ειναι αυτο το μειλ καθε 10 μερες: "We're sorry that your order for the product(s) below has not yet been sent. We're sorry this has happened. We're continuously looking for ways to improve the service we offer to you and we really hope you'll give us a chance to do better next time. We're still following this up with our suppliers and we'll keep you updated on the status of your order." Το οποιο μαλιστα χθες που κοιταξα στο σαιτ τους επαψαν να το εχουν και ως προιον! Τους εστειλα λοιπον χθες το μεσημερι ενα μειλ για τα χαλια τους ζητωντας και την ακυρωση του και το αγορασα απο το αμαζον στην ιδια τιμη, σε λιγες ωρες σημερα θα γινει dispatched απο εκει. Ηταν η τελευταια μου αγορα απο το zavvi, εκτος αν "βρω" ποτε κατι που θα κανει εκει 1 ευρω και αλλου 20 (τοση ειναι περιπου αλγεβρικα και η διαφορα του θεματος, αλλα δεν το επιχειρω). Δεν πληρωνεται φτηνοτερα αυτη η ταλαιπωρια και η αναμονη επι 1-2-3 μηνες. "Don't Say We Didn't Warn You" (Καλη πρωτοχρονια!!) (Ωχ, τωρα ειδα το προιον στο σαιτ και λεει disp within a week, οποτε παει ακομα πιο μετα το πραγμα) 1
kostiger Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2012 zavvi κ' the hut ανηκουν οντως στον ιδιο ομιλο ! Επισης: Products In Your Order Title Status Dispatch Date Ordered/ Pending Gift Wrapping Cost The Matrix Trilogy [blu-ray] Despatched 05/11/2012 1 / 0 €0.00 €12.69 Delivery Method: International Standard Delivery L.A. Noire: The Complete Edition [XBox 360] Despatched 05/11/2012 1 / 0 €0.00 €17.39 Delivery Method: International Standard Delivery Το la noire αφιχθη σημερα ! Επομενως στη δικη μου περιπτωση , η παραδοση εγινε στις 5 εβδομαδες...
Dark_son20 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2012 πέρσι είχε αντίστοιχες προσφορές Χριστούγεννα για το PES έκανα παραγγελια για ένα φίλο κάπου 20-25/12, η παραγγελια ήρθε κάπου 25-30/1 κατά τα αλλα μια χαρά
Socratis_g Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2012 αργεί τραγικά πολύ. αν δεν είναι καμιά καλή προσφορά όπως τώρα, δεν ψωνίζω ούτε για πλάκα. Μου έχει τύχει να παραλάβω σε 2 εβδομάδες, αλλά και σε 2 μήνες!!! Πάντως πριν τον 1 - 1,5 μην το περιμένετε.
maxsal1995 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2012 Η τιμη ανεβηκε στα 26€. Παντως η δική μου παραγγελία μόλις ειδα ότι εγινε dispatched. Πρέπει να ηρθε χτες η νεα παρτίδα.
katsikoula Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2012 Η τιμη ανεβηκε στα 26€. Παντως η δική μου παραγγελία μόλις ειδα ότι εγινε dispatched. Πρέπει να ηρθε χτες η νεα παρτίδα. και εμένα το πρωί έγινε dispatched παρ' όλο που την στιγμή που έκανα την αγορά έλεγε "usually dispatched within a week". μακάρι να έρθει πριν τα Χριστούγεννα αν και χλωμό το κόβω...
maxsal1995 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2012 Να ενημερωσω πως μόλις παρελαβα.εκανε δηλαδη 17 μέρες και μεσολαβησαν και γιορτές, οπότε οι προκαταλήψεις μερικων παραμένουν ανυποστατες. Αποστολή από το GT-I9000 με τη χρήση Insomnia App
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα