freedubus Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2012 (επεξεργασμένο) Ε, να μην την κάνω τη μαλακία μου κυριακάτικα; Μετά από κάτι μονομπλόκ κουράδες-φίδια, ένα μπολ παλιό φαγητό και πολλά χαρτιά που απερίσκεπτα έριξα μέσα, βούλωσε ο χεσμετζές των κοριτσιών. Ευτυχώς αυτές λείπουν. Τράβαγα το καζανάκι και τα έφερνε πίσω, το πλάκωσα στις βεντουζιές και στις παναγίες, μετά μάλλον προωθήθηκαν κάπως και πρέπει να βούλωσε παρακάτω ο κεντρικός σωλήνας της πολυκατοικίας γιατί άκουσα τα γερόντια που το μπάνιο τους είναι ακριβώς αποκάτω να βρίζουν στο φωταγωγό. Το θέμα είναι, τι κάνω τώρα;; Πού ξέρω εγώ σε ποιό σημείο βούλωσε; Θα φανεί οτι εγώ την έκανα τη μαλακία; Να πάω με σκυμμένο το κεφάλι και να βοηθήσω στη λύση του προβλήματος, ή να κάνω τον κινέζο και ας κόψουν το λαιμό τους εκείνοι; Επεξ/σία 9 Δεκεμβρίου 2012 από freedubus 27 1
freedubus Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2012 Φοβάμαι μην εθιστεί στην κορτιζόνη η χέστρα. Ωραία...τώρα κόλλησα και το καζανάκι...είναι απ αυτά τύπου νιαγάρα και σταμάτησε να ανεβοκατεβαίνει το ματζαφλάρι που τραβάς με την αλυσίδα. 4
gigisoni Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2012 Από την στιγμή που έφυγαν από τον δικό σου σωλήνα και πήγαν στον κεντρικό, κάνεις τον κινέζο. Και για την διόρθωσή του, οι αποδείξεις πάνε στα κοινόχρηστα της πολυκατοικίας, ακόμα και αν ο κεντρικός σωλήνας περνάει μέσα από το σπίτι σου. Μιλάω από προσωπική πείρα.
freedubus Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2012 Εχετε αλλη χεστρα στο σπιτι? Όχι...γιατί; Από την στιγμή που έφυγαν από τον δικό σου σωλήνα και πήγαν στον κεντρικό, κάνεις τον κινέζο. Και για την διόρθωσή του, οι αποδείξεις πάνε στα κοινόχρηστα της πολυκατοικίας, ακόμα και αν ο κεντρικός σωλήνας περνάει μέσα από το σπίτι σου. Μιλάω από προσωπική πείρα. Ωραίος...το παρατάω όπως έχει λοιπόν. Πάω να παραγγείλω σίμπλι μπέργκερ και να αράξω. 1
green gordon Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2012 Το tuboflo οσες φορες το πηρα δεν εκανε τπτ.Το πηρα για νιπτηρα βεβαια οχι για τουαλετα. Το τζελ mr.muscle εκανε παντα τη δουλεια. Τωρα για καταστασεις κουραδων-χαρτιων και τετοια δεν υπογραφω οτι θα τον σωσει.
mary Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2012 Πω γιαυτο το λογο γουσταρω ινσομνια μπλα μπλα. Μετα το "βουλεσε η μυτη μου", άλλο ενα έπικ τοπικ ευγενικής χορηγίας freedubus, "βουλωσε η λεκάνη" http://www.youtube.com/watch?v=HLcxsjX0_XQ 10
mastor10 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2012 ^βουλωσε ο χεσμετζές(χαχα) θες να πεις τουμποφλο ή οτι αλλο παραπλήσιο πιστευω θα κανει δουλεια αστο ολο το βραδι ομως τωρα για το καζανακι, ανεβα στο παταρι
arxaggelos Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2012 Θα φανεί οτι εγώ την έκανα τη μαλακία; Οι *ράδες σου γράφουν κάτι χαρακτηριστικό πάνω; Σε στυλ «say hello to my little friend»; Αν όχι μην αγχώνεσαι. Πάντως οι ζημιές στον κεντρικό σωλήνα πηγαίνουν στα κοινόχρηστα, οπότε ένα μέρος των εξόδων δεν το γλιτώνεις. 1
firewalker Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2012 Αν δεν είσαι ρετιρέ... Αργά ή γρήγορα... Θα έρθουν των από πάνω. 1
slipknot Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2012 Μην παραγγείλεις σίμπλι μπέργκερ, αν δουν τις σακούλες και τα κουτιά θα φανταστούν πως με τέτοιες μαλακίες θα χέζεις φίδια και ΤΟΤΕ είναι που θα σε υποψιαστούν. 14
Προτεινόμενες αναρτήσεις