pOLoS Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2012 (επεξεργασμένο) xxxxxxxxxxxx 52€ με δωρεάν μεταφορικά , 210+ στο skroutzτην έχει δοκιμάσει κανείς, σαν μάρκα τη λέει?από το blackfriday έψαχνα κάτι ανάλογο, έτοιμος είμαι να την χτυπήσω Επεξ/σία 26 Ιουνίου 2014 από matrixxx αφαιρεση referral link 6
silmarien Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2012 Δεν ξέρω Γερμανικά αλλά διαβάζοντας τα άστρα "νιώθω" θετικά vibes. http://www.amazon.de/product-reviews/B002KFZW38/ref=dp_top_cm_cr_acr_txt?ie=UTF8&showViewpoints=1
cris41 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2012 Tην εχει ο κολλητος μου αυτην. Κοιτα εγω 3-4 φορες που εχω κατσει με ενοχλει απιστευτα(γιατι δε μαρεσει το μασαζ) αλλα αυτος και η αδερφη του την βρισκουν υπεροχη!
pOLoS Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2012 Tην εχει ο κολλητος μου αυτην. Κοιτα εγω 3-4 φορες που εχω κατσει με ενοχλει απιστευτα(γιατι δε μαρεσει το μασαζ) αλλα αυτος και η αδερφη του την βρισκουν υπεροχη! μόλις το παράγγειλα 1
michaelred Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2012 ευχαριστώ, πάντα ήθελα μια οικονομική και καλή λύση....ναμαστε λοιπόν, τσίμπησα και εγώ μία!
sokos1 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2012 τσιμπησα και εγω , ευχαριστώ στον τοπικ στάρτερ μεσιέ-ΠΟΛΟΣ
alfasss Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2012 Καλησπέρα, μήπως ξέρει κανείς πόσο καιρό θα κρατήσει περίπου η προσφορά?ρωτάω για να δω εντυπώσεις από τα παιδια που την αγόρασαν για να τσιμπήσω και γω μια!
pOLoS Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2012 Καλησπέρα' date=' μήπως ξέρει κανείς πόσο καιρό θα κρατήσει περίπου η προσφορά?ρωτάω για να δω εντυπώσεις από τα παιδια που την αγόρασαν για να τσιμπήσω και γω μια![/quote'] το πιο πιθανο ειναι μερικες ωρες ακομα
tourinio Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2012 Καλησπέρα, μήπως ξέρει κανείς πόσο καιρό θα κρατήσει περίπου η προσφορά?ρωτάω για να δω εντυπώσεις από τα παιδια που την αγόρασαν για να τσιμπήσω και γω μια! Δες εδώ το ιστορικό της τιμής της και κρίνε όπως νομίζεις 1
Themos3 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2012 Μ εχεις καταστρεψει το πορτοφολι Polos .... να με βρεις πορτοφολι σε προσφορα.... 2
makis44 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2012 Την παραγγειλα και εγω παιδια για δωρο, ας ελπισουμε οτι θα κανει δουλεια....! Ευχαριστω....
pOLoS Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2012 άντε να έρθει τώρα , να ενεργοποιηθεί και η nova και είμαστε κομπλέ
bobiras13 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2012 Beurer MG220 Shiatsu Massage Seat Cover 52€ με δωρεάν μεταφορικά , 210+ στο skroutz την έχει δοκιμάσει κανείς, σαν μάρκα τη λέει? από το blackfriday έψαχνα κάτι ανάλογο, έτοιμος είμαι να την χτυπήσω Μολις την πήρα!! p.s. Στο Γαλλικό Amazon κάνει 150 ευρώ +
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα