kondoras Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2012 (επεξεργασμένο) Seagate STBX500200 500GB Expansion USB 3.0 2.5 inch External Hard Drive Εξωτερικός 500gb 2,5" χωρίς τροφοδοσία usb 3 δωρεάν μεταφορικά 37€ Από 57€ οι τιμές εν Ελλάδι για αντίστοιχο δίσκο. Edit: 10 λεπτά κράτησε η προσφορά. Ούτε black friday να ήταν. Τον δίσκο τον παρήγγειλα και μου έβγαλε (με dispatching soon) πιθανή ημερομηνία έως 24 Δεκ. Επειδή δεν μου είναι και απολύτως απαραίτητος, όποιος τον θέλει από Σαλόνικα, ευχαρίστως να του τον δώσω (με καπέλο 20 €, πλάκα κάνω) στην τιμή που τον πήρα (αν έρθει...)! Επεξ/σία 8 Δεκεμβρίου 2012 από kondoras
ioannis8558 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2012 λεει Usually dispatched within 1 to 2 months και δεν μαφηνει να τον αγορασω >.< "The following items are no longer available from the seller you selected"
Moderators matrixxx Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2012 Moderators Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2012 Πολυ καλη προσφορα! Τι κριμα να μην χρειαζομαι δισκο... Edit. Τελος, αυτο συμβαινει σε τιμες καταπληκτικες-απιστευτες με το που βγαινουν στο hotukdeals. Οποιος προλαβε τον δισκο ειδε. Οσες παραγγελιες προχωρησαν συγκεκεριμενα, γιατι σε τετοιες περιπτωσεις που βγαινει μια τετοια προσφορα στη φορα και βαραει alarm στο αμαζον, πεφτουν καποιες φορες και ακυρωσεις σε οσους δεν εχει προχωρησει η παραγγελια. Μπορειτε να δειτε εδω την ολη ιστορια και το πως θα παει ακομα και για εγκυκλοπαιδικους λογους. http://www.hotukdeals.com/deals/seagate-stbx500200-500gb-expansion-usb-3-0-2-5-inch-external-hard-drive-black-28-1398551
JohnMik Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2012 Εγώ τσίμπησα έναν με estimated delivery 28/12...
Moderators matrixxx Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2012 Moderators Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2012 Εγώ τσίμπησα έναν με estimated delivery 28/12... Αν ειναι σε φαση dispatching soon η παραγγελια σου τοτε θεωρησε τον δεδομενο! (Αν οχι περιμενε μεχρι να παει, ΑΝ παει και δεν την ακυρωσουν)
JohnMik Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2012 not yet dispatched είναι. Δεν νομίζω να φάμε άκυρο και από το amazon. θα δείξει...
pOLoS Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2012 ούτε δείγμα δεν έμεινε υπάρχει και αυτός με 10€ παραπάνω http://www.amazon.co.uk/gp/offer-listing/B009NQ8RFC/sr=/qid=/?ie=UTF8&camp=1634&colid=&coliid=&condition=new&creative=19450&linkCode=ur2&me=&qid=&tag=19450-21&seller=&shipPromoFilter=1&sort=sip&sr=
mikegad Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2012 (επεξεργασμένο) πολύ καλή η τιμή κρίμα που κράτησε τόσο λίγο Επεξ/σία 8 Δεκεμβρίου 2012 από mikegad 1
baskon Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2012 not yet dispatched είναι. Δεν νομίζω να φάμε άκυρο και από το amazon. θα δείξει... Το αμαζον δε χαρίζεται στις λάθος τιμές ,ειδικά όταν αυτες ειναι εντελως λαθος. Επειδ'η η τιμή δεν ειναι τραγικά χαμηλή λογικά θα παραλάβετε. Πολλές φορές πετυχαινω τετοιες προσφορες που κρατανε ουτε μια ωρα. Εαν η τιμή ήταν ολοφάνερα λάθος η εμπειρία έχει δείξει ότι το αμαζον δε χαρίζει κάστανα. Φυσικά και τρως ακύρωση. Το πιο προσφατο παράδειγμα που ειχα παραγγειλει κιολας ενα κομμάτι μπας και το καλο αμαζον το εστελνε ήταν ενα bd writer για Pc στην καταπληκτική τιμή των 25 ευρω (120+ στο σκρουτζ) . Φυσικά εφαγα μια ωραια ακυρωσουλα. Τιμές που είναι 30-40% κάτω απο το κανονικό δε νομίζω ότι δε στελνονται. Πολυ πιθανον να μην ειναι καν λαθος. 1
tech25 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2012 Επειδή δεν μου είναι και απολύτως απαραίτητος, όποιος τον θέλει από Σαλόνικα, ευχαρίστως να του τον δώσω (με καπέλο 20 €, πλάκα κάνω) στην τιμή που τον πήρα (αν έρθει...)! Θα με ενδιέφερε 1
sintalkas Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2012 Το αμαζον δε χαρίζεται στις λάθος τιμές ,ειδικά όταν αυτες ειναι εντελως λαθος. Επειδ'η η τιμή δεν ειναι τραγικά χαμηλή λογικά θα παραλάβετε. Πολλές φορές πετυχαινω τετοιες προσφορες που κρατανε ουτε μια ωρα. Εαν η τιμή ήταν ολοφάνερα λάθος η εμπειρία έχει δείξει ότι το αμαζον δε χαρίζει κάστανα. Φυσικά και τρως ακύρωση. Το πιο προσφατο παράδειγμα που ειχα παραγγειλει κιολας ενα κομμάτι μπας και το καλο αμαζον το εστελνε ήταν ενα bd writer για Pc στην καταπληκτική τιμή των 25 ευρω (120+ στο σκρουτζ) . Φυσικά εφαγα μια ωραια ακυρωσουλα. Τιμές που είναι 30-40% κάτω απο το κανονικό δε νομίζω ότι δε στελνονται. Πολυ πιθανον να μην ειναι καν λαθος. Φίλε και εγώ ακριβώς το ίδιο έκανα και τελικά έφαγα άκυρο
Moderators matrixxx Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2012 Moderators Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2012 not yet dispatched είναι. Δεν νομίζω να φάμε άκυρο και από το amazon. θα δείξει... Εχω φαει 2-3 φορες και για τιμες απλα 20% κατω απο την lowest τους. 100αδες αναφορες στο hotukdeals για ακυρωσεις σε καλες προσφορες (οχι στο 1/2 της τιμης) που βγαινουν εκει και χτυπανε μαζικα πελατες αγορες.(οπως και αυτη). 50% να πεσει ακυρο στον δισκο. Σε οσους παντως ειχε προχωρησει σε disp soon πριν το μυριστουν, ηδη εγινε αποστολη του προιοντος εδω και 1-2 ωρες! 1
salmador Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2012 Seagate STBX500200 500GB Expansion USB 3.0 2.5 inch External Hard Drive Εξωτερικός 500gb 2,5" χωρίς τροφοδοσία usb 3 δωρεάν μεταφορικά 37€ Από 57€ οι τιμές εν Ελλάδι για αντίστοιχο δίσκο. Edit: 10 λεπτά κράτησε η προσφορά. Ούτε black friday να ήταν. Τον δίσκο τον παρήγγειλα και μου έβγαλε (με dispatching soon) πιθανή ημερομηνία έως 24 Δεκ. Επειδή δεν μου είναι και απολύτως απαραίτητος, όποιος τον θέλει από Σαλόνικα, ευχαρίστως να του τον δώσω (με καπέλο 20 €, πλάκα κάνω) στην τιμή που τον πήρα (αν έρθει...)! Αν σου ερθει και δεν το πάρει ο tech25 με ενδιαφέρει και μενα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα